Ücretsiz Ve Güvenilir Bulut Uygulaması Lazım
-
beyler bayanlar kazılarda sürekli fotoğraf çekiyoruz ve çok yer kaplıyor. Hem bilgisayarı hem telefonu doldurdu. Bana güvenilir bir bulut uygulaması lazım. Bir de tabiki ücretsiz olması lazım..
-
Baturay_Turkmen bunu yazdı
beyler bayanlar kazılarda sürekli fotoğraf çekiyoruz ve çok yer kaplıyor. Hem bilgisayarı hem telefonu doldurdu. Bana güvenilir bir bulut uygulaması lazım. Bir de tabiki ücretsiz olması lazım..
aklıma bedava peynir sözü geldi.
hocam bedava olanı zor gibi google 2 tb alabilirsin yıllık 2000 tl civarı hatta geçen öğrenci hesabıyla ai dagıttılar içinde 2 tb alan vardı.
-
KaptaN bunu yazdıBaturay_Turkmen bunu yazdı
hocam bedava olanı zor gibi google 2 tb alabilirsin yıllık 2000 tl civarı hatta geçen öğrenci hesabıyla ai dagıttılar içinde 2 tb alan vardı.
ona 2000 verene kadar harddisk alırım daha iyi..
-
Baturay_Turkmen bunu yazdıKaptaN bunu yazdıBaturay_Turkmen bunu yazdı
ona 2000 verene kadar harddisk alırım daha iyi..
orası benim içinde sıkıntılı hocam
hdd alsam bozulursa tüm veriler gider ama bozulmazsa hdd uzun süre kullanırım
yedek en az 3 yere alınmalı 2 hdd 1 cloud
-
şimdi beyinle alakalı bişey dicem olmicak (;
bedava olanları kullaaan. google baba demişki; "Her Google Hesabı ile Google Drive, Gmail ve Google Fotoğraflar arasında paylaşılan 15 GB ücretsiz depolama alanı sunulur." mesela benden örnekle ajan1'den başlayıp ajan1111'e kadar toplamda 1111*15gb=16665 gb alan yapıyo (: ajan1112, ajan1113... ve bunun ucu yok :D
-
Google kullanıyorum ben. Ücretsiz olan yetmiyor. 2t kullanıyorum ücretiyle.
-
neden icloud değil
-
Üniversite mailin varsa office 365 e bakabilirsin ücretisz 1tb alan verıyor. Bu arada nereyi kazıyorsunuz ?
-
LuCiFeR bunu yazdı
Üniversite mailin varsa office 365 e bakabilirsin ücretisz 1tb alan verıyor. Bu arada nereyi kazıyorsunuz ?
Yatağan - Paşapınarı köyü Tınaz Mevkii... Maden sahası kurtarma kazısı.
-
Öğrenci üzerinden gemini pro alabilirsin ücretsiz. 2tb depolama alanıda veriyor.
-
ücetsiz ve güvenilir :)