ÜCRETSİZ Whatsapp BOTU – Envato Elements İçin Hazır! 🎉
-
3 download linkten 1 tanesinde access denied yedim, diğerleri indi:
This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.<Error><Code>AccessDenied</Code><Message>Access denied</Message></Error> -
tam olarak ne işe yarayacak eline sağlık.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Hocam botu neyle yaptın? Baileys tabanlı mı?
Hocam bailays eskiden çok iyidi ama şimdi berbat halde şuanda en stabil çalışana whatsappweb.js kütüphanesi
-
Stelio bunu yazdı
tam olarak ne işe yarayacak eline sağlık.
Envato elements den içerik indirmeye :D
-
Queltos bunu yazdı
3 download linkten 1 tanesinde access denied yedim, diğerleri indi:
This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.AccessDenied
Access deniedBu 3d içeriklerde oluyor ve envato kaynaklı bir sorun
-
karakutu bunu yazdı
Evet hocam Botun nasıl yapıldığı hakkında bir döküman hazırlarsan çok makbule geçer.
Düz whatsappweb.js ve kendi stokla.net sitemin apisini kullanıyor yani arkada gerçekten premium hesaplar var ve onların üzerinden indirme sağlıyor.
-
VOLT bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
Hocam bailays eskiden çok iyidi ama şimdi berbat halde şuanda en stabil çalışana whatsappweb.js kütüphanesi
Hocam endonezyalıların baileys üzerine yaptıkları botlar var. Onları modifiye etmeyi düşünüyorum.
-
Hocam eline sağlık güzel iş olmuş. Ama 1 senelik üyeliğim var. korsan kullanınca kazandığım para harammış gibi hissediyorum :D
-
NoktaliVirgul bunu yazdıVOLT bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
Hocam endonezyalıların baileys üzerine yaptıkları botlar var. Onları modifiye etmeyi düşünüyorum.
link atar mısınız pm den inceleyim hocam
-
Hakkinen bunu yazdı
Hocam eline sağlık güzel iş olmuş. Ama 1 senelik üyeliğim var. korsan kullanınca kazandığım para harammış gibi hissediyorum :D
36 tane yıllık hesaptan selamlar hocam