Ucretsizsms.Org Online ! ( Bedava Sms Gönderin )
-
Onay kodu biraz geç geldi ama düşünce güzel hacı (:
-
onparlak bunu yazdı
EnableTurk! hayirli olsun seni pic.Yalniz bende cok kasti.Kodumda gelmedi hala
ben koyarsam gelir kanka.
-
hocam şimdi msj yollayınca kimden geldi diye görünüyor istediğimiz numaradan gönderebiliyormuyuz ?
-
microkabus bunu yazdı
hocam şimdi msj yollayınca kimden geldi diye görünüyor istediğimiz numaradan gönderebiliyormuyuz ?
Hayır :) Yabancı bi numara, ingiltereden geliyo.
-
peki o ingiltereden görünen numaraya geri dönüş yapıp arıyabiliyormuyuz , yapabiliyorsak aradığımızda kim çıkıyor ? çıkıyorsa aynı anda tüm tl lerimiz sıfırlanıyor mu :D?
-
microkabus bunu yazdı
peki o ingiltereden görünen numaraya geri dönüş yapıp arıyabiliyormuyuz , yapabiliyorsak aradığımızda kim çıkıyor ? çıkıyorsa aynı anda tüm tl lerimiz sıfırlanıyor mu :D?
Gelen Kutusu olayına çalışıyorum :) Arayamazsın,arasan da kimse açmaz. Açsada konuşmaz. Konuşsa da yazmaz hocam rahat ol. :)
-
Hocam internette o numara hakkında biraz araştırma yaptım. Paralı bir site geliyor. Eğer kendi cebinden para veriyorsan ücretsiz olarak veren hizmetler mevcut kendine yük etme derim
-
by_Tet bunu yazdı
Hocam internette o numara hakkında biraz araştırma yaptım. Paralı bir site geliyor. Eğer kendi cebinden para veriyorsan ücretsiz olarak veren hizmetler mevcut kendine yük etme derim
Hangi site cikiyor, ucretsiz olanlar hangileri -
beyler 50 kredi hakkınız bitince, ilk baştaki kodgonder kısmındanda sınırsız flood yapabilirsiniz. ama şuan orayada kısıtlama session ile ddos koruması koymuş. onu aşmak içinde tarayıcı ayarlarından "bu siteden gelen çerezleri kabul etme" dersenız gene sınırsız flood yapabilirsiniz :) ben bi 4500 tane kod gonderttim az once birine. adam folloş oldu sanırım :)
-
gönderilen mesajlarıda okuyorsundur :)