Uçuga Ne İyi Gelir ?
-
hiç ömrümde uçuk çıkmadı
-
hocam ilaç kullanmana gerek yok bence
evindeki yemeklerde kullandıgın tahta bir kaşığı al eline ocağin üstünde ucunu ısıt hafiften yak ucunu biraz ısınsın yani sonra tahta kaşığın ucunu
uçuğun üstüne kendini ve yarayı cok yakmadan bastir kaşiğin ucu soğuyana kadar.
kaşığı yaranın üstüne bastir hafiften dudağın yandıgı zaman kaldir sonra tekrar bastir böyle böyle kaşiğin ucu soğuncaya kadar yap .
kaşık her soğudugunda 2-3 kere tekrar ısıtıp aynı şekil de yaparsan 1 kaç gün sabah veya akşam günde 1 kere bu şekilde uygularsan 1-2 güne geçecektir.
çok sefer denenmiş ve olumlu sonuçlar alinmiştir
-
ulan bende uçuşa ne ii gelir die okudum :D
-
adını bilmiyorum ama amcam vermişti eczaneden kücücük bi tüp krem.sürüyosun 15 dk sonra peçete ile siliyosun.yok ediyo. gun içinde bi kaç kez yapınca bişeycik kalmaz
-
Asiviral aldım 3.20 tl ye :D
-
ruj..
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ilaç kullanmana gerek yok bence
evindeki yemeklerde kullandıgın tahta bir kaşığı al eline ocağin üstünde ucunu ısıt hafiften yak ucunu biraz ısınsın yani sonra tahta kaşığın ucunu
uçuğun üstüne kendini ve yarayı cok yakmadan bastir kaşiğin ucu soğuyana kadar.
kaşığı yaranın üstüne bastir hafiften dudağın yandıgı zaman kaldir sonra tekrar bastir böyle böyle kaşiğin ucu soğuncaya kadar yap .
kaşık her soğudugunda 2-3 kere tekrar ısıtıp aynı şekil de yaparsan 1 kaç gün sabah veya akşam günde 1 kere bu şekilde uygularsan 1-2 güne geçecektir.
çok sefer denenmiş ve olumlu sonuçlar alinmiştir
--------------------------------------------Kesinlikle en etkili yöntemdir. O kremlerin hicbiri bi boka yaramaz ve üstüne kuruyan yarayı soyarak tekrar acı cekmene yok acarlar. Kansere care bulan tıp şu herpes virüsüne care bulamıyor arkadas.
Senelerdir çekerim bu ucuk derdini. Benim kullandıgım yontem ise : Hani bu ucuk cıkmadan hafif kasınır orası. bi cakmagı alır yakarım o metal kısmı iyice ısınana kadar sonra cakmak ısınınca oraya bastırırm. son 5-6 seferdir böyle daha cıkmadan atlatıyorum. hafif cıktıgında yaparsanda bu patlayan sıvı baloncuklar daha cıkmadan kurutuyor. Doktora sormuştum o söyledi bu virüsler 60 derecenin mi ne üstünde yasayamıyorlarmıs. Bi kac kere tekrarlayınca geciyor.
-
sakın kaşıma ve koparma her koptuğunda daha büyük çıkar
-
kocakarılarımız derki yeni çıkan uçuo ısıtılmış çay kaşığını basarsan geçirir
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
kocakarılarımız derki yeni çıkan uçuo ısıtılmış çay kaşığını basarsan geçirir
-----------------------------işkence gibi :/