folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uçuga Ne İyi Gelir ?

Uçuga Ne İyi Gelir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hiç ömrümde uçuk çıkmadı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

hocam ilaç kullanmana gerek yok bence

evindeki yemeklerde kullandıgın  tahta bir kaşığı al eline  ocağin üstünde ucunu ısıt  hafiften yak ucunu biraz ısınsın yani  sonra   tahta kaşığın ucunu  

uçuğun üstüne  kendini ve yarayı cok yakmadan bastir  kaşiğin ucu soğuyana kadar.

kaşığı yaranın üstüne bastir hafiften  dudağın yandıgı zaman kaldir sonra tekrar bastir  böyle böyle kaşiğin ucu soğuncaya  kadar yap  .

kaşık her soğudugunda  2-3 kere tekrar ısıtıp aynı şekil de  yaparsan    1 kaç gün  sabah veya akşam  günde 1 kere bu şekilde uygularsan  1-2 güne geçecektir.

çok sefer denenmiş ve olumlu sonuçlar alinmiştir

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

ulan bende uçuşa ne ii gelir die okudum :D

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

adını bilmiyorum ama amcam vermişti eczaneden kücücük bi tüp krem.sürüyosun 15 dk sonra peçete ile siliyosun.yok ediyo. gun içinde bi kaç kez yapınca bişeycik kalmaz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Asiviral aldım 3.20 tl ye :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suursuzmakarna
    suursuzmakarna's avatar
    Dişi

ruj..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

antivirus bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam ilaç kullanmana gerek yok bence

evindeki yemeklerde kullandıgın  tahta bir kaşığı al eline  ocağin üstünde ucunu ısıt  hafiften yak ucunu biraz ısınsın yani  sonra   tahta kaşığın ucunu  

uçuğun üstüne  kendini ve yarayı cok yakmadan bastir  kaşiğin ucu soğuyana kadar.

kaşığı yaranın üstüne bastir hafiften  dudağın yandıgı zaman kaldir sonra tekrar bastir  böyle böyle kaşiğin ucu soğuncaya  kadar yap  .

kaşık her soğudugunda  2-3 kere tekrar ısıtıp aynı şekil de  yaparsan    1 kaç gün  sabah veya akşam  günde 1 kere bu şekilde uygularsan  1-2 güne geçecektir.

çok sefer denenmiş ve olumlu sonuçlar alinmiştir

--------------------------------------------

Kesinlikle en etkili yöntemdir. O kremlerin hicbiri bi boka yaramaz ve üstüne kuruyan yarayı soyarak tekrar acı cekmene yok acarlar. Kansere care bulan tıp şu herpes virüsüne care bulamıyor arkadas.

Senelerdir çekerim bu ucuk derdini. Benim kullandıgım yontem ise :  Hani bu ucuk cıkmadan hafif kasınır orası. bi cakmagı alır yakarım o metal kısmı iyice ısınana kadar sonra cakmak ısınınca oraya bastırırm. son 5-6 seferdir böyle daha cıkmadan atlatıyorum. hafif cıktıgında yaparsanda bu patlayan sıvı baloncuklar daha cıkmadan kurutuyor. Doktora sormuştum o söyledi bu virüsler 60 derecenin mi ne üstünde yasayamıyorlarmıs. Bi kac kere tekrarlayınca geciyor.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    f_shade
    f_shade's avatar
    Dişi

sakın kaşıma ve koparma her koptuğunda daha büyük çıkar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

kocakarılarımız derki yeni çıkan uçuo ısıtılmış çay kaşığını basarsan geçirir 

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

kocakarılarımız derki yeni çıkan uçuo ısıtılmış çay kaşığını basarsan geçirir 

işkence gibi :/

Naber la?
Toplam Hit: 11337 Toplam Mesaj: 25