Uçuş"Ta Kesici Alet Taşıma (Soru?)
-
Müridler aklıma bir şey takıldı.Bugün memlekete hava yoluyla gideceğim ve yanımda 2-3 çakı götürmek istiyorum.Bu mümkünmü? veya sorun çıkarmı?
-
Hoca geçerken giriş kapısında ötmesin çakılar :D
-
Sence cıkarmazmı??
Ver bi kargoya gıdecegın yere gonder gıttıgınde alırsın ordan.
-
Eğer boyutları küçükse(!) Yanında değil ama uçağa vericeğin bavuluna koyarsan x-rayden geçerken 1 tane hediye aldım diyerekten güvenliğin kanına girebiliyosun.
Ama sana tavsiye kargoya veripte göndertmen daha mantıklı
-
Vazcaydım en iyisi kargo :) 60 Liralık çakıları güvenliğe kaptırmayalım gider ayak..
-
I ıh geçirmiyolar arkadaş :D
Küçük şu anahtarlık sustalılardan vardı çantamda, 1. x-ray den geçtik. Polislerin x-ray inden geçerken yakaladılar :D Gasp ettiler sustalımı :)
-
yanina alacagin cantada kesin alirlar ama bavulda gecirme ihtimalin var.
-
ver ptt kargoya 3 ytlye senden evvel ulaşır gidiceğin yere
-
Yurtışında genellikle bizdeki gibi check in den önce arama yok, yani gideceğin havaalanı da bu şekildeyde koy bagaja ver çantayı da check in de kurtul.
-
Zamanında bir arkadaşım USA gitmişti.ondan boğlat alemdağ çakısı istemiştim http://www.crkt.com/kiss.html |. gelirken al die on numara kadife kutusuna koymu$lardı şekil falan hediyelik paketide vardı ama gel görki havaalanı yavşakları arkadaşı çevirmişler çakıma el koyup çocua 750 $ ceza kesip yolcuların önünde uçak personeline arkadaşı işaret ederek müslüman Türk uçağa çakıyla girmeye çalıştı uçuş sırasında dikkat ediniz kendisine demişler :F hedielik dahi olsa almıolar |: bi arkadaşta hacdan hançer getirmişti nasıl becermisse aq |: yani galiba insiyatife bakıyor :F
-
Kardeş çakıları alüminyum folyoya sar ve bavulda sakla, bir şey olmaz herhalde :/
Toplam Hit: 5719 Toplam Mesaj: 23