Ucuz Domain
-
ucuza domain alabilecegim hangi siteler var godaddy kampanyasi bitmis sanirim baska varmi boyle acaba ?
-
buraya bak bacim isini gorur ;)
-
.in al 3$ :D
com,net,org 8.5$
-
Kaç adet lazım ?
-
-
İstersen regleyeyim sana 1-2 5-10 tane ama kontrol paneli yok :D reseller. ns değişikliklerinde bana haber vermen gerekir.
-
VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------İstersen regleyeyim sana 1-2 5-10 tane ama kontrol paneli yok :D reseller. ns değişikliklerinde bana haber vermen gerekir.
-----------------------------o sıkıntı olur nerden reg yaptıgını dersen bende yapabilrim sanırım :)
-
.tk bedava :)
-
free regleyen bi mürid vardı
-
ElizaBeTH bunu yazdı:
-----------------------------VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------İstersen regleyeyim sana 1-2 5-10 tane ama kontrol paneli yok :D reseller. ns değişikliklerinde bana haber vermen gerekir.
-----------------------------o sıkıntı olur nerden reg yaptıgını dersen bende yapabilrim sanırım :)
-----------------------------Ekmeğimi veremem :D Yöntemi anlatırsam batarım :D
-
VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------ElizaBeTH bunu yazdı:
-----------------------------VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------Ekmeğimi veremem :D Yöntemi anlatırsam batarım :D
-----------------------------peki o zaman sen bilirsin bilgi paylaşmak içindir. merak ettim ama bu olayı şimdi ben