Ucuz Fiyata Giyim Alış Veriş Yerleri?
-
Merhabalar,
Malum önümüz bayram fiyatlar bayram olduğu için biraz yükseltilmiş gibime geldi.. Sabah iş akşam yorgunluktan ev felan derken Zaman ayıramadık bişiler almaya.. Sizlerin bildiği yada daimi aldığı bir yerler vardır diye düşündüm Fabrika Satış Mağazaları vs gibi yerler..
Giyinişim öle apaçi yada cıvık şeyler değil adam akıllı bişiler giyerim.. Bildiğiniz Fazla Yüksek Miktarda Olmayan Yerler Önermeniz Büyük Şirketlere Bak Kampanya Var Demeyin Onlarda da Kıyafet Yok(Defacto,LCW, vs vs )
Not: Arkadaşa Hatırlatmasından dolayı tşk (: İkamet İstanbul
Saygılar..
-
Bulunduğun şehiri yazmayı unutmuşsun İSTANBUL DA ikamet ediyor arkadaş
-
hocam merter en büyük tekstil yeridir bütün yerlere ordan gider giyim malzemeleri ucuza denk getirmek istiyosan mertere git
-
ankarada bir numaralı yer karum :) arka mağazalar kaça istersen alırsın
-
kadıköy camii yanı kolpa pazarı.. Bağırtı çağırtı güzel çakma kotlar ayakkabılar 10 lira :D
-
olivium
-
qertenqelex bunu yazdı:
-----------------------------
hocam merter en büyük tekstil yeridir bütün yerlere ordan gider giyim malzemeleri ucuza denk getirmek istiyosan mertere git
-----------------------------Merterde Genelde Toptan Vardır Bir Kaç Kez gittiğimde iş için tek satan dükkan görmedim neredeyse : | Ama Yine Bakarım.. Saoalasın..
Apocrypha kardeş aynısı bizim beyazıt ::D
DevilKingtr istanbuladyık bea : /
itfaiyeciTBT alla alla eminmisin?
-
bakırköyde ne ararsan bulursun bence
-
olivium outlet değil mi hep?
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
olivium outlet değil mi hep?
-----------------------------viaportta outlet ama kıytırık bi kot aptal bi ayakkabı salak bi tshirt almaya çalışsan mevcut olan donunu bırakıp çıkıorsun maazalardan :D
-
Outletler olabilir, İstanbullu değilim , sanırım mahmutpaşa'da iyi bu konuda..
Bulunduğum şehirde büyük markaların ürünlerini yapan firma var panoteks diye şehirdışında biraz bi gidemedim amk yaa
mağazada 80 90 liraysa orda 20 lira mesela ..