Ucuza Android Telefon [?]
-
Bu telefonun aynısını Sanalpazar dan 255 liraya aldım telefon geldi kutusu garanti vs. hiçbirşeyi yok 1 aydır kullanıyorum sorun çıkmadı t20 de kullanıyorum aynı zamanda t20den daha iyi bir telefon ve o fiyata göre süper tabi sorun çıkmayacak anlamına gelmez tek sorunu ekran çözünürlüğü düşük Ama fiyatına göre en iyisi bence.
-
emreslmn bunu yazdı
butcen 500 lıra fılansa alınabılecek en ıyı telefon x5 olur. 400 lıraya temızını bulursun. kendı telefonum dıye soylemıyorum o fıyata boyle telefon zor. her konuda tatmın edıyor benı.
katılıyorum. zaten sıfırı piyasada kalmadı. 425e 15 ay garantili temiz bişey aldım. bu fiyattakilerle zaten karşılaştırılamaz. 600-700 lira civarındaki birçok telden belki hepsinden de daha iyi. askere gidene kadar ucuz bişey kullanayım diye almıştım da askerden gelince de kullanırım rahatlıkla.
bir de biri ics kurmama yardım etse kendimi şaşırıcam =)
edit : huawei ideos x5 önce onu yazayım. bu galaxy y'yi de geçen mediamarkt'te gördüm bi bakayım iki dakka dedim 10 saniye zor katlandım. ekranı çok küçük, klavye zor sığıyor. çözünürlüğü de çok düşük. resimlerden soğursun yeminle. idarelik bi telefon bile değil. bunu alana kadar tuşlu sıradan bi tel almak daha mantıklı.
Prometheus tarafından 01/Eyl/12 04:54 tarihinde düzenlenmiştir -
bende HTC DESİRE Z var 1 sene garantisi devam ediyor
root ıslemlerını yaptıgım ıcın ıslemcı 1200 ghz calısıyor
ıstedıgın adrod room u gurmakta özgürsün ılgılenırsen msg at
-
http://www.htclebanon.com/index.php
seç beğen. -
Prometheus bunu yazdıemreslmn bunu yazdı
butcen 500 lıra fılansa alınabılecek en ıyı telefon x5 olur. 400 lıraya temızını bulursun. kendı telefonum dıye soylemıyorum o fıyata boyle telefon zor. her konuda tatmın edıyor benı.
katılıyorum. zaten sıfırı piyasada kalmadı. 425e 15 ay garantili temiz bişey aldım. bu fiyattakilerle zaten karşılaştırılamaz. 600-700 lira civarındaki birçok telden belki hepsinden de daha iyi. askere gidene kadar ucuz bişey kullanayım diye almıştım da askerden gelince de kullanırım rahatlıkla.
bir de biri ics kurmama yardım etse kendimi şaşırıcam =)
edit : huawei ideos x5 önce onu yazayım. bu galaxy y'yi de geçen mediamarkt'te gördüm bi bakayım iki dakka dedim 10 saniye zor katlandım. ekranı çok küçük, klavye zor sığıyor. çözünürlüğü de çok düşük. resimlerden soğursun yeminle. idarelik bi telefon bile değil. bunu alana kadar tuşlu sıradan bi tel almak daha mantıklı.
Ben de Ideos X5 kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. ICS kurdum bi kaç kez ama ses problemi çıkarttı. MIUI rom'u var bi tane, telefon canavar gibi çalışıyor.
-
kesinlikle ama kesinlikle ucuz android alma. en az 550 liralik modellere bak, en dusuk ideos x5, galaxy ace, ace plus gibi modeller al, pisman olursun. t20 kullaniyorum, aldigima pismanim 200 lira daha koyup duzgun bi cozunurlugu olan duzgun islemcili bi telefon, takilmayan duzgun bi sey alabilmis olmayi dilerdim. kesinlikle dandik alma hocam.
-
hocam galaxy ace'den gerçekten memnun kalırsın. ses kalitesi falanı filanı gayet iyi. rom falan kasarım diyorsan kaliteli romları da vardır. eski telefonum, kaybedene kadar memnundum kendisinden. hatta ikinci defa alacak kadar memnundum.
http://www.birnumaram.com/urun/en-ucuz-samsung-s5830-galaxy-android-cep-telefonu.aspx
-
ideos x5 demişsiniz de telefonda 256 k renk var bu çok sinir bozucu yani benim için bi sebep oldu
-
hocalar ben de bi telefon arıyorum ama multi taskingin mna koyabilmesi lazim örneğin aynı anda müzik dinleyim nette surf yapıp msn vb chat clienti kullanıp mesaj geldiği zaman da cevap vermem gerek ve bu uygulamalar arası geçiste problem olmamalı aman ram doldu birini kapatıyom ben bunların dememeli telefon tavsiyelerinizı bekliyorum benden maksimum 8yüz kusur çıkar belki çıkmaz
-
Ka1nsha bunu yazdı
ideos x5 demişsiniz de telefonda 256 k renk var bu çok sinir bozucu yani benim için bi sebep oldu
Yanlışın var hocam 16M renk
http://www.gsmarena.com/huawei_u8800_ideos_x5-3596.php