Ucuza Konuşmak İçin En Uygun Tarifeler ? (F1)
-
evet arkadaşlar sürekli konuşacagım iki yada üç kiş var, operatör önemli değil en ucuza en rahat hangi operatörle hangi tarifeyle konuşabilirim?
turkcll, vodofone sitelerine baktım turkcell vodofone a göre daha yağlı görünüyor, aveaya bakmadım ama vodofone un cep öğrenci hesaplı gibi kararsız kaldım yardım edebilecek var mıdır?? -
bütün operatörleri kullandım benim tavsiyem turkcell den uzak dur çok kontor gidiyor yada fatura da da aynı durum söz konusu, konuşacagın iki üç kişinin hnagi operatör olması da önemli, mesela vodafone da her arama başına 2 kontor 0.4krş gidiyor ama istwdigin kadar konuşuyorsun öyle uzun konuşunca kesilme filan da olmuyor eger uzun konuşuyorsan ve karşı taraflarda vodafone sa bu tarife avantajlı, yada cep öğrenci de avantajlı, ya da avea ya gelince avea da baya iyidir, ucuz oluyor mobil öğrenci yada uygun başika bir tarife...
-
memur bi arkadaşın varsa kamu ekstra avea tarifesine geç ayda 30 tlye 1600 dk bütün avealılarla 400 dkda diğer bütün hatlarla beleşe konuşabiiyosun
657 diye bi kamu tarifesi war onu alma sakın çünkü sadece "kamulu avealılarla" 1000 küsür dk konuşturuyo
benim dediğimde bütün avealılar 1600 dk konuşma var :-)
-
Ben Turkcell kullanıyorum ama Avea en hesaplısı sanırım, MobilÖğrenci ile 20 TL yüklemeden sonra her yöne 10 dakikası 50 kuruş, aç kapat ise sadece 10 kuruş
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------
memur bi arkadaşın varsa kamu ekstra avea tarifesine geç ayda 30 tlye 1600 dk bütün avealılarla 400 dkda diğer bütün hatlarla beleşe konuşabiiyosun
657 diye bi kamu tarifesi war onu alma sakın çünkü sadece "kamulu avealılarla" 1000 küsür dk konuşturuyo
benim dediğimde bütün avealılar 1600 dk konuşma var :-)
-----------------------------varda ayda 30 tl öğrenciye ağır gelir :)
max 20 TL düşünüyorum -
Ozden bunu yazdı:
Ben Turkcell kullanıyorum ama Avea en hesaplısı sanırım, MobilÖğrenci ile 20 TL yüklemeden sonra her yöne 10 dakikası 50 kuruş, aç kapat ise sadece 10 kuruş
-----------------------------evet bu güzelmiş, avea heryerde çekiyor mu peki? arada kesilme oldugu sesin kesildigini söyleyenler oldu ?
-
hocam güzel bir şey bulursanız banada söyleyin.mesaj 60 kuruş ,dakkası 60 kuruş.operatör farketmeden her boka 60 kuruş deli olacam
-
Avea yı öven arkadaşlara tek bir sözüm var. Her yöne sınırsız konuşma şansı bile verse sıranın altından bile çekmeyen bir hatla ne kadar konuşulabilir ki :D
-
manyaki bunu yazdı:
Avea yı öven arkadaşlara tek bir sözüm var. Her yöne sınırsız konuşma şansı bile verse sıranın altından bile çekmeyen bir hatla ne kadar konuşulabilir ki :D
-----------------------------Hocam nerde yaşıyon sen? Psikolojik problemin falan mı var :D Niye sıra altından telefonla konuşuyon :D Ayrıca istanbul genelinde gayet iyi çekiyor avea :))
-
Bundan 3-4 sene öncesine kadar pek iyi şebeke desteği var diyemezdim ama şimdi iyi durumda bence çoğu yerde çekiyor.Yurt dışına sürekli giriş çıkış yaptığım için sınır bölgesinden geçiyorum devamlı bazen benim Turkcell'in çekmediği yerlerde bile çektiği oluyor arkadaşların Avea hatlarının.
-
NmC bunu yazdı:
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Hocam nerde yaşıyon sen? Psikolojik problemin falan mı var :D Niye sıra altından telefonla konuşuyon :D Ayrıca istanbul genelinde gayet iyi çekiyor avea :))
-----------------------------yo çektiğini kim söylediki? üssküdar bağlarbaşında evde çekmiyo mesela sonra eylerbeyindede sorun çıkartıyo bazen ki buralar benim bildiklerim