Ufak Bi Linux Host Verebilecek Olan?
-
Arkadaşlar bi kaç tane php script denemek için ufak bi host a ihtiyacım var. linux olması gerekiyor. Yardımcı olacak gönüllü arıyorum :)
-
birincisi çok düşük alan veriyor ikincisinde mysql kullanamıyorum para istiyolar :)
-
Ufak demişsin başlıkta :)
ayrıca http://byethost.com/ bunda mysql beleşti bi bak belki hala beleştir ;)
edit: ayrıca biri host verir sandımca biz böyle yazdık diye baltalamışız gibi düşünülme olmasın :| bu adamın google gibi bi projesinin olmadığını kim biliyo :D
-
bu byethost nameserver veriyomu ??
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
bu byethost nameserver veriyomu ??
http://byethost.com/free-hosting
bildiğim kadarıyla yok bak istersen yukardan
-
valla başka bi yerden de alırsın vermiyosa tam hatırlamıyorum ama..
zaten kullanıcı_adı.byethost(bilmem_kac).com gibi bişey veriyodu..
-
Sadece Deneme Amaclı Olacak ise veriyim sana 100 mb 1gb trafik istediğin kadar script denersın sonra söylersın abı sıl hostu mq al hostunu istemıyorum dıye bende sılerım ısın bıtınce :]
-
tur0.org var mysql biraz yavaş ama 5 veritabanı falan fişman var.Google a
site:tur0.org
yaarsan zaten benim sırtımdan ii reklam yapmış :(
ama güzel.Biraz yavaş sadece
-
LNAU bunu yazdı:
Sadece Deneme Amaclı Olacak ise veriyim sana 100 mb 1gb trafik istediğin kadar script denersın sonra söylersın abı sıl hostu mq al hostunu istemıyorum dıye bende sılerım ısın bıtınce :]
-----------------------------Valla hocam süper olur. .htacces dosyası çalışır dimi
-
sanane bunu yazdı:
LNAU bunu yazdı:
-----------------------------Valla hocam süper olur. .htacces dosyası çalışır dimi
Yes Destekelr domaın ismini pm ile gönder gelınce acarım hostu :]Birazdan cıkıcam
-
pm attım çok teşekkür ederim.