folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ufak Bir Projem Var! Konusunda Uzman Kişiler Bi El Atabilirmi?

Ufak Bir Projem Var! Konusunda Uzman Kişiler Bi El Atabilirmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek
    dealextreme'de var hacım o kamera.wireless camera die gecio sanırım.

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Bozzkurt bunu yazdı:
    -----------------------------
    dealextreme'de var hacım o kamera.wireless camera die gecio sanırım.

oda olur ama maliyetli olur sanırım ip kamera o 

RF kamera dediler bize :) 

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı:

MaTRaX bunu yazdı:
    Sana şimdi bir link veririm de forumda adult yasak..
    Sen ne demek istediğimi anladım git bak bütün o filmlere.
    Kalitesi ortalama olsa da bir proje için HDV ya da HDR bir kamera alınmaz herhalde ?
    Gidersin bir fotoğrafçıya düğün için vs. kamera kiralıycam dersin bu sana taş çatlasın günlüğü bile belki o kadar değildir 50ye patlar..

Ben kameranın sahipliğinden bahsetmedim.

abi biz sahip olucaz :( yanlış anlamayın :) 

Sahip olacaksanız o iş max. 800 ile hallolmaz hoca.
    Zaten nerden baksan sıfır bir HDV ya da HDR bir kameranın fiyatı 800den aşşa değil.
    Ama dediğim gibi eğer helikopteri ucuz bir yoldan halledebilirsen belki aradığın kamerayı bulur ve alabilirsin.
    Araştır mutlaka bulursun en mantıklı, kolay ve ucuz yolunu.

Bunlar benim sana söylediğim üstünkörü araştırmalar sonucunda yapılmış bilgilendirmeler ve yanında bildiklerim.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

abi benim dediğim şey aynen bu tip olucak ama biz lehimdir picdir uğraşmıcaz herşeyi hazır alıcaz ve montajını yapıcaz yalnbız biz helikoptere bağlıcaz RF yi o kadar

320volt.com/pic16f628-ile-uzaktan-kumandali-kamerali-arac-rs232-haberlesme

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek
    Hocam  Helikopteri arkadaşlarından bahsettiği gibi 200 YTl gibi bir fiyata var belirttiğin şekilde bir webcami rahatlıkla taşıya bilecek güçte Ama Kablosuz wepcam lerin en ucuzları 150 ytl gibi bir fiyat  ki bu sizin istediğiniz gibi Yüksek kalitede  bir cam değil ve bunlar Genellikle sabit ve güvenlik kamerası olarak kullanılması için tasarlandığı içinHareketli bir durumda nasıl bir tepki vereceğini bilemiyorum.Sizin istediğiniz kriterlerdeki Kablosuz bir camera yaklaşık 300 ytl civarında Logitech'in vardı galiba birisi daha soruyprdu öyl bir wepcam i ama onunda mesafesi 20m diye hatırlıyorum Ama Bunun yerine Cep telefonu kulanmayıda deneye bilirsin Çekimine güvendiğin bir tel olabilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

EWELANCHE bunu yazdı:
    Hocam  Helikopteri arkadaşlarından bahsettiği gibi 200 YTl gibi bir fiyata var belirttiğin şekilde bir webcami rahatlıkla taşıya bilecek güçte Ama Kablosuz wepcam lerin en ucuzları 150 ytl gibi bir fiyat  ki bu sizin istediğiniz gibi Yüksek kalitede  bir cam değil ve bunlar Genellikle sabit ve güvenlik kamerası olarak kullanılması için tasarlandığı içinHareketli bir durumda nasıl bir tepki vereceğini bilemiyorum.Sizin istediğiniz kriterlerdeki Kablosuz bir camera yaklaşık 300 ytl civarında Logitech'in vardı galiba birisi daha soruyprdu öyl bir wepcam i ama onunda mesafesi 20m diye hatırlıyorum Ama Bunun yerine Cep telefonu kulanmayıda deneye bilirsin Çekimine güvendiğin bir tel olabilir.

abi webcam i nabim ya :( oraya yazdım işte RF kamera kullanıcaz güvenlik sistemlerinde kullanılan kameralar gibi kamera sadece kablosuz  o kadar:) maliyeti biraz yüksek gibi bende ona bakıyorum şuan..

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

15 satır mesaj yazdım, yardımcı olmaya çalıştım anladım ki değmezmiş..

Demekki bu sitede 1 şeyi bilen biri varsa, başkasına gerek yokmuş..

Bizim bilgilerimizin kıymeti yokmuş..

Buyrun rene abiniz yardım etsin size sadece, başkaları ne bilirki!? 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    edit.

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

1. 200 milyonluk bi helikopter, kendisini zor kaldırıyor...

2. kamera kendi başına yetmiyor, kamera, wireless verici, pil tesisat yüz gramı geçiyor...

3. 2.4 ghz kamera bulmalısın, aksi taktirde kumandanın alıcısı ile kamera vericisi cok yakın, aletin vericisi ise onlardan cok uzak olduğu için sinyal karışması yaşanıyor, şahsen 600 milyonluk ucağı (kamera sinyali 72 mhzde, ucak alıcısı 40 mhzde) kaybettik o iş için...

4. Helikopter ucurmak başlı başına bir uzmanlık işi, üstüne üstlük helikopterin yatay eksendeki ağırlık merkezini kamera ile aşşağı çekeceğin için cok daha büyük sorun...

5. aynı projeyi ucakla, cevre mühendisliğindeki bi prje için ben yaptım ve ucurdum, elimizde hali harırza bi rf vericisi var, fakat iş sakat...

6. onu kaldıracak bir helikopterin ortalama maliyesi minimum 500 600 ytlden başlar...

cocuksu bir projeyse hiç girme hocam işin içine...

http://img520.imageshack.us/img520/3299/snapshot20081223181620wh6.jpg

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    head hocadan ilgin buluşlar

Toplam Hit: 3324 Toplam Mesaj: 36