Ufak Tefek Uzaktan Pasif Gelir Elde Etme. Tavsiyeleriniz Nedir ?
-
Hocalar Merhaba,
Ben uzaktan - evden ufak tefek pasif gelir elde etmek istiyorum. Çok zamanımı almadan harçlık çıksın istiyorum. Önerileriniz var mı konuyla ilgili ?
-
slasher bunu yazdı
Hocalar Merhaba,
Ben uzaktan - evden ufak tefek pasif gelir elde etmek istiyorum. Çok zamanımı almadan harçlık çıksın istiyorum. Önerileriniz var mı konuyla ilgili ?
Yeteneklerin ne imkanın ne? Nerdesin? Yaşın kaç? Aracın var mı? Varsa ne? Ameleliğe okey misin?
bu tarz şeyleri söylemeden sana çok bişi diyemeyiz bence.
-
PathfindeR00 bunu yazdıslasher bunu yazdı
Hocalar Merhaba,
Yeteneklerin ne imkanın ne? Nerdesin? Yaşın kaç? Aracın var mı? Varsa ne? Ameleliğe okey misin?
yaş 41 istanbuldayım. Araç var ama detayını neden sordun anlamadım :) ameleliğe ok misin derken hamallık mı yapcaz hocam ?
-
slasher bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdıslasher bunu yazdı
Hocalar Merhaba,
yaş 41 istanbuldayım. Araç var ama detayını neden sordun anlamadım :) ameleliğe ok misin derken hamallık mı yapcaz hocam ?
Araç varsa Tag atabilirsin boşa düştükçe. Günde 1000 tl filan topluyo arkadaş boşa düştükçe açıyor. Tabi riskli, polis vs mevzuları.
Hocam şimdi her iş her adama olmuyor detay bilmek lazım. Evden de online satışa düşebilirsin. Gir Amazon.uk de çok satanlara bak. Türkiye de olmayanları keşfet. Satar dediklerine yatırım yap adetli çek koy 4-5 online siteye. Satış oldukça işe giderken kargoya bırakırsın.
-
PathfindeR00 bunu yazdıslasher bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdıslasher bunu yazdı
Hocalar Merhaba,
Araç varsa Tag atabilirsin boşa düştükçe. Günde 1000 tl filan topluyo arkadaş boşa düştükçe açıyor. Tabi riskli, polis vs mevzuları.
Hocam şimdi her iş her adama olmuyor detay bilmek lazım. Evden de online satışa düşebilirsin. Gir Amazon.uk de çok satanlara bak. Türkiye de olmayanları keşfet. Satar dediklerine yatırım yap adetli çek koy 4-5 online siteye. Satış oldukça işe giderken kargoya bırakırsın.
Bu amazon işi iyiymiş sağol hocam
-
İngilizce dijital varlığını arttırmanı öneririm.. Örneğin yazılım / güvenlik vs ilgileniyorsan blog sitesi, Medium misafir yazarlık vs.. Anında para kazanamazsın aama ileride kedinlikle güzel paralar kazanabilirsin.
-
pasif yasin geldi aklıma hala pasif mi
-
5 tane wordpress site kuruyorsun.
İçerik botu kuruyorsun içine paso içerik üretiyor. Biraz ChatGPT maliyetin oluyor tabi. Veya elle giriyorsun içerikleri.
50-100 tekil almaya başladıktan sonra adsense onaylarını alıyorsun.
Sonra DomTranslate www.domtranslate.com eklentisini kuruyorsun. Siteyi 50 dile çeviriyorsun bırakıyorsun.
-
ukmeva bunu yazdı
İçerik botu kuruyorsun içine paso içerik üretiyor. Biraz ChatGPT maliyetin oluyor tabi. Veya elle giriyorsun içerikleri.
Sonra DomTranslate www.domtranslate.com eklentisini kuruyorsun. Siteyi 50 dile çeviriyorsun bırakıyorsun.
içerik botu tavsiyen nedir
-
ukmeva bunu yazdı
Istatistiklerin nedir hocam? İlk ai doneminde iyi kazandırıyordu ama şimdi sizi ziyaret edenler gene scraperlar, ai agentlar falan oluyor gibi sanki ;-/
-
Ücretsiz kendi içerik botu da var. Yardımcı olurum.
ChatGPT çok düşük maliyetlerle çeviri ypaıyor.
Ayrıca benim en büyük referansım chatgpt :D Google'dan çok trafik gönderiyor.