folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ufak Tefek Uzaktan Pasif Gelir Elde Etme. Tavsiyeleriniz Nedir ?

Ufak Tefek Uzaktan Pasif Gelir Elde Etme. Tavsiyeleriniz Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slasher
    slasher's avatar
    Erkek

Hocalar Merhaba,

Ben uzaktan - evden ufak tefek pasif gelir elde etmek istiyorum. Çok zamanımı almadan harçlık çıksın istiyorum. Önerileriniz var mı konuyla ilgili ?

her hakkı saklıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    slasher bunu yazdı

Hocalar Merhaba,

Ben uzaktan - evden ufak tefek pasif gelir elde etmek istiyorum. Çok zamanımı almadan harçlık çıksın istiyorum. Önerileriniz var mı konuyla ilgili ?

Yeteneklerin ne imkanın ne? Nerdesin? Yaşın kaç? Aracın var mı? Varsa ne? Ameleliğe okey misin? 

bu tarz şeyleri söylemeden sana çok bişi diyemeyiz bence.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slasher
    slasher's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı
    slasher bunu yazdı

Hocalar Merhaba,

Yeteneklerin ne imkanın ne? Nerdesin? Yaşın kaç? Aracın var mı? Varsa ne? Ameleliğe okey misin? 

yaş 41 istanbuldayım. Araç var ama detayını neden sordun anlamadım :) ameleliğe ok misin derken hamallık mı yapcaz hocam ?

her hakkı saklıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    slasher bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı
    slasher bunu yazdı

Hocalar Merhaba,

yaş 41 istanbuldayım. Araç var ama detayını neden sordun anlamadım :) ameleliğe ok misin derken hamallık mı yapcaz hocam ?

Araç varsa Tag atabilirsin boşa düştükçe. Günde 1000 tl filan topluyo arkadaş boşa düştükçe açıyor. Tabi riskli, polis vs mevzuları. 

Hocam şimdi her iş her adama olmuyor detay bilmek lazım. Evden de online satışa düşebilirsin. Gir Amazon.uk de çok satanlara bak. Türkiye de olmayanları keşfet. Satar dediklerine yatırım yap adetli çek koy 4-5 online siteye. Satış oldukça işe giderken kargoya bırakırsın. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slasher
    slasher's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı
    slasher bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı
    slasher bunu yazdı

Hocalar Merhaba,

Araç varsa Tag atabilirsin boşa düştükçe. Günde 1000 tl filan topluyo arkadaş boşa düştükçe açıyor. Tabi riskli, polis vs mevzuları. 

Hocam şimdi her iş her adama olmuyor detay bilmek lazım. Evden de online satışa düşebilirsin. Gir Amazon.uk de çok satanlara bak. Türkiye de olmayanları keşfet. Satar dediklerine yatırım yap adetli çek koy 4-5 online siteye. Satış oldukça işe giderken kargoya bırakırsın. 

Bu amazon işi iyiymiş sağol hocam

her hakkı saklıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    les
    les's avatar
    Erkek

İngilizce dijital varlığını arttırmanı öneririm.. Örneğin yazılım / güvenlik vs ilgileniyorsan blog sitesi, Medium misafir yazarlık vs.. Anında para kazanamazsın aama ileride kedinlikle güzel paralar kazanabilirsin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duburdovucu
    duburdovucu's avatar
    Erkek

pasif yasin geldi aklıma hala pasif mi 

ama dil göte parmak atılır. analdır oraldır bunlar moraldır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ukmeva
    ukmeva's avatar
    Erkek

5 tane wordpress site kuruyorsun.

İçerik botu kuruyorsun içine paso içerik üretiyor. Biraz ChatGPT maliyetin oluyor tabi. Veya elle giriyorsun içerikleri.

50-100 tekil almaya başladıktan sonra adsense onaylarını alıyorsun.

Sonra DomTranslate www.domtranslate.com eklentisini kuruyorsun. Siteyi 50 dile çeviriyorsun bırakıyorsun. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    ukmeva bunu yazdı

İçerik botu kuruyorsun içine paso içerik üretiyor. Biraz ChatGPT maliyetin oluyor tabi. Veya elle giriyorsun içerikleri.

Sonra DomTranslate www.domtranslate.com eklentisini kuruyorsun. Siteyi 50 dile çeviriyorsun bırakıyorsun. 

içerik botu tavsiyen nedir

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    ukmeva bunu yazdı

Istatistiklerin nedir hocam? İlk ai doneminde iyi kazandırıyordu ama şimdi sizi ziyaret edenler gene scraperlar, ai agentlar falan oluyor gibi sanki ;-/

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Ücretsiz kendi içerik botu da var. Yardımcı olurum.

ChatGPT çok düşük maliyetlerle çeviri ypaıyor.

Ayrıca benim en büyük referansım chatgpt :D Google'dan çok trafik gönderiyor.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
Toplam Hit: 1267 Toplam Mesaj: 13
uzaktan çalışma gelir pasif gelir