Ufo Gören Çılgın Köylünün Şok Edici Açıklamaları
-
Bak bak :D bide nedio bitane filmde izledim bi metoor düşüyor binaya uzaylılar parçalamış metooru :D:D:D
-
thecoltfire bunu yazdı:
-----------------------------Tmm anladık ne güzel görmüş yalnız tek soru şu niye hep köylü görüyor yani niye ben görmüyorum :D
Adamın eline veriyorlar 3 5 lira adam zırvalıo :D
-----------------------------
Bak güzel soru :)Sordum bunu arkadaşlaa dedikleri cevap aynen şu :Köylüler yanlız ıssız yerlerde gezdikleri için daha çok görüyormuş ufoları :P -
hadi hadi birazda buna gülün :)
-
Ben başlangıcını bile izlemeye dayanamadım hiç komik değil vs vs.
-
Cem yılmazın o filiminde şöle bi dialog vardı
bu reim feyk
neyk???
olay bu :D
-
NetBABA bunu yazdı:
Ben başlangıcını bile izlemeye dayanamadım hiç komik değil vs vs.
Duruma göre değişir.Bu çocucğu reelde tanısaydın şimdi altına sıçıyordun gülmekden :D -
thecoltfire bunu yazdı:
-----------------------------Tmm anladık ne güzel görmüş yalnız tek soru şu niye hep köylü görüyor yani niye ben görmüyorum :D
Adamın eline veriyorlar 3 5 lira adam zırvalıo :D
-----------------------------Ben Batmanda Şehrin Göbeğinde Okul Çıkışı bir çok insan ile Aynı anda Görmüştüm, Gelmesi ile gitmesi bir olan bir Işık Yumağı Gördük.
-
İsteyen inanır isteyen inanmaz ama bende bu 1998 düzce depreminden 1-2 gün önce gördüm.Kimse bana çıkıpda şimdi kididir o kedi demesin.Ne ışık topu ne uçak ne yıldız nede başka bir ışık oyunuydu.3 kişi birlikte gördük.Zaten 2-3 gün sonrada deprem oldu..Bu arada o depremde ölenlerede allah rahmet eylesin..
-
Bizde bunu yuttuk
-
bir metin aydın klasiği :D
Toplam Hit: 6707 Toplam Mesaj: 29