UFO (Unidentified Flying Object)
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------aq bide böleleri var
http://img69.imageshack.us/my.php?image=72foug9.jpg
Sabah sabah güleceğim yoktu "Ufolar Türkmü?" yazmışlar tövbe est :))
Şakamı Lan Bu??? ((((: -
MaviBere +9999999
-
Bu da zamanında ortalığı karıştıran uzaylı otopsisi videosu.Büyük ihtimalle fake.1950lerde Roswell'da düşen cismin içinden çıkan canlının otopsisi olarak geçiyor.Kayıtlar kodak tarafından incelenmiş ve gerçekten 1950lerde çekildiği ortaya çıkmış.Videonun ilerlerine doğru dokunun kesilmesi ve altından gerçek canlı vücudu gibi yapılar çıkmasıda düşündürüyor.
http://www.youtube.com/watch?v=QzmmlaZ9b9I -
dün akşam bunu izledim, normalde etkilenmem ama rüyamda sabaha kadar uzaylılarla savaştım 51.bölgeyi rüyamda gördüm. galiba ermeye başladım yavaş yavaş :P
-
Dan Brown'un ihanet Noktası kitabında aslında bu ufoların keşif uçakları olduğundan falan bahsedilir.Aslında çok mantıklıdır.Çünkü ABDli elemanlar Almanya'ya girip bi sürü Nazi uçak projesi vs. bi sürü şeyler yürütmüşlerdir.
-
yuh artık töbe töbe ufolar türkmü yazmışlar ya. allahım yarabbim bu nasıl bir zihniyettri?
-
arkadaşlar UFO lar Kur'anı-ı Kerim'in bi ayetinde üstü kapalımı desem tecaülü arif limi desem ne öyle geçiyor. ayetin adı ve içeriği aklımda yok. aklımda olan tek şey şöyle birşey idi : "Size diğer yaşamdan yardım edenler..." öyle birşeydi.
açıkcası ben inanıyorum UFO abilere :) amerikada 51. Bölge adlı bi askeri alan var. bu olaylar orda ve Mexia'nın bir yerinden çok sık yaşanıyor. yani en fazla oralarda oldu. birde ufoların göründüğü yerler genelde denize epeyi bir uzakta. yani sudan pek hoşlanmıyorlar sanırım. bu da bana Mel Gibson ibnesinin "İşaretler" adlı filmini hatırlattı :)
böyle şeylere aşırı ilgi duyarım. daima severim böyle şeyleri. veee size birşey daha diyecem. İSTEYEN İNANIR/İSTEMEYEN İNANMAZ BEN GÖRDÜĞÜMÜ YAZIYORUM :
ilkokul 4'e yıllarıydı. mahalledeki bir sınıf arkadaşımın evlerinin terasında top oynuyorduk. sonra biraz konuşmaya başladık bıraktık oyunu ve birden deprem oldu :d şaka şaka işte öyle konuşurken deniz tarafına doğru bi baktık a.q O DA NEE ! böyle yuvarlak altı düz üstü yuvarlak gibi bir cisim batıya doğru gidiyor. yerim Trabzon/Akçaabat. gördük onuki şaşırdık a.q anlattık gördüklerimize kimse inanmadı a.q
ama gerçekten gördük yani. hatta kırmızı lambaları vardı. yanıp sönüyordu. Uçak değildi. çok eminim. hadi ben yanıldım yanımdaki arkadaşlan aynılarını gördük. olay böyle
-
arkadaşım denizen uzakta görüldklerini nereden duydun? ben ne zaman bir ufo haberi görsem %80 tatil mekanlarınla oluyor oysa...
-
arkadaşım denizen uzakta görüldklerini nereden duydun? ben ne zaman bir ufo haberi görsem %80 tatil mekanlarınla oluyor oysa...
-
Ya baboli Melek 'lere Cinlere inanan Adam Farklı Boyutlarda Farklı Alemlerde Yaşan Uzaylıların varlıgına Nasıl İnanmaz ?