Ufoculara Müjde :)
-
Ben ne tam olarak inanıyorum ne de inanmıyorum. Sirius'dan mail gelmiş. Paylaşayım dedim.
TÜBİTAK'TAN TARİHİ AÇIKLAMA; KUMBURGAZ'DA FİLME ALINAN GÖRÜNTÜLERDEKİ CİSİMLER UFO'DUR.
TÜBİTAK analiz sonuç raporu için tıklayın:Tüm dünyada büyük yankı uyandıran, Çin'den Rusya'ya, Brezilya'dan İsviçre'ye kadar birçok ülkenin yazılı ve görsel medyasında yer alan ve Dünya UFO literatürüne “en önemli UFO görüntüleri” olarak geçecek olan İstanbul Kumburgaz’da görüntülenen UFO'lar, bir düzineye yakın site sakininin tanıklığında yaşanmış ve site bekçisi Yalçın Yalman tarafından filme alınmıştı.
Bu gelişmeler üzerine Sirius UFO Uzay Bilimleri Merkezi başkanı Haktan Akdoğan katıldıkları bir Ulusal TV canlı yayınında Prof. Dr. Adnan Öktem'e görüntülerin bulunduğu orijinal bandı istediği bir Kurumda incelenmek üzere kameralar önünde kendisine teslim edebileceğini belirtmiştir. Prof. Adnan Öktem'de görüntüleri Antalya'da bulunan TÜBİTAK Gözlemevi tesislerinde analizini yaptırmak istediğini ve gerçeğin böylece ortaya çıkacağını belirtmiştir. Bunun üzerine taraflar, bahsi geçen programın ekibinin kameraları eşliğinde Antalya'da bulunan TÜBİTAK tesislerine gitmiş ve görüntülerin bulunduğu orijinal bant Haktan Akdoğan tarafından Prof. Dr. Adnan Öktem'e verilmiş, sayın Öktem'de bu bandı TÜBİTAK'ta görevli bilimadamlarına incelenmek üzere teslim etmiştir..Bilindiği üzere, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sıklıkla UFO gözlemleri yapılmakta, dünyadışı yaşama dair sivil ve resmi kişilerce önemli tanıklıklar yaşanmakta ve zaman zaman bu gözlemler amatör kameralarla vatandaşlarımız tarafından filme alınmaktadır.
2007 yazı Temmuz-Ağustos aylarında da Türkiye genelinde birçok UFO gözlemi yaşanmış olup, bunların bir kısmı amatör kameralarla filme alınmış ve yayınlanmıştır... Aynı dönemde Kumburgaz Yeni Kent sitesi sakinleri tarafından gözlemlenen ve sitenin bekçisi Yalçın Yalman tarafından filme alınan cisimler ise şimdiye kadar Türkiye’de ve Dünya’da çekilmiş en yakın ve en önemli UFO görüntüleri olma özelliğini taşımaktadır.İstanbul Kumburgaz’daki Yeni Kent sitesinde yaşayan bir düzineye yakın site sakininin gözleri önünde 2.5 ay boyunca değişik zamanlarda yaşanan ve site bekçisi Yalçın Yalman tarafından 9 değişik zamanda toplam 22 dk. süreyle filme alınmış olan bu olağanüstü görüntülerin yapılan detaylı analizlerinde, görüntülerin kesinlikle montaj, maket, özel efekt veya aldatmaca olmadığı kesinlik kazanmıştır. Görüntülerin bir bölümünde 3 cismin birden aynı anda filme alındığı tespit edilmiştir.
Video açıklama 1 : http://www.youtube.com/watch?v=sWSLIE6cBscVideo açıklama 2 : http://www.youtube.com/watch?v=4ZhE0kiTjS4Ufoloji konusunda artık dünyanın en önemli üniversitelerinde araştırma birimleri kurulmakta ayrıca üst düzey emekli askeri ve sivil yetkililer, astronotlar, senatörler, bilimadamları, askeri kuvvet komutanları, albaylar, generaller, savaş uçağı pilotları, radar operatörleri, CIA ve FBI gibi gizli servis üst düzey yetkilileri, savunma bakanlığı yetkilileri UFO’larla ilgili ele geçen kanıtları ve belgeleri halkın bilgisine sunarak artık açıkça itiraflarda bulunmaktadırlar.
Kamuoyumuzun bilgisine sunulur... Saygılarımızla…
Haktan Akdoğan (Bşk.)
-
Evet banada pek yapmacık gelmedi
-
videonun ilerki bölümlerinde gözleri dahi görülebilmekte siyah bi cisim var dikkatlı bakın ona 6:25 lerde falan ciddi söylüyorum
edit: tamam o kadar büyük uzaylı kafası olmaz :D dimi yani
-
Tübitak bunun UFO olduğunu kabul ediyor ama uzaylılara ait araç olduğu gibi bir şey söylemiyor dikkatinizi çekerim. Bunun bilinemeyen uçan cisim olması uzaylı aracı olduğu anlamına gelmez.
-
cem yılmaz daha inandırıcıydı be bune onlarda bişey anlamamış nolcak
nur topu gibi bi wzujwepkxı nız oldu adı ne olsun ufooo hade hayırlı olsun
-
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------Tübitak bunun UFO olduğunu kabul ediyor ama uzaylılara ait araç olduğu gibi bir şey söylemiyor dikkatinizi çekerim. Bunun bilinemeyen uçan cisim olması uzaylı aracı olduğu anlamına gelmez.
-----------------------------
Bu müride katılıyorum... -
birisi bu uzaylı aracı diye bişey mi söyledi bundan çok daha net video fotolar var onlara bile "ufo" deniliyo yani hepsi aynı "Tanımlanayan Uçan Nesne" ki daha uzaylı yok piyasada uzaylının aracı nasıl olsun :D
-
uzaylı var ühüüüü :'|
-
çok şaşırdım desem yalan olur :D bu kadar yankı yapan şeyler yalan olamaz zaten.
-
ufoculara müjde deyince bende ufo infrared ısıtıcı kullananlara elektrk indirimi var sanmı$tım :/