Ugreen Mi Spigen Mi? 140W Sarj Aleti Lazım
-
Sarj aleti zaten bi ayağı çukurdaydı, dün elimdeki pdfleir markdown a çeviriyordum Surya ve texify ile haliyle 12 saat aralıksız cihaz tam performans çalıştı. Sonra akşam bi cızırtı farkettim odanı içinde kokain arama köpeği gibi kulağımla takip ede ede buldum. Sarj aletinden geliyomuş. Pirize takılıyken gelmiyor ama sarj etmeye başlayınca cızırtı geliyor.
Spigen mi Ugreen mi alayım karar veremedim. Yapay zekaya sorunca bi spigen diyor bi ugreen diyor %50 şansı var zaten.
acaba sürekli sarjda ve bazen ağır yükte en iyi hangisi olur?
Ayrıcahepsiburada kuponu görüdm gece, aha dedim alayım hemen derken başka bişeye bakıyordum çat gitti kupon. Sarj aletlerinde de geçerliydi mis gibi 500 tl ve 1000 tl kupon uçtu gitti neden böyle oldu anlamadım. -
Bence ikiside alınabilir ama ben ugreen derdim. 7 8 senelik birden fazla portlu şarj aleti 7 24 hala çalışıyor.
Marka algısı bir yerden sonra. Tabi şunuda kontrol etmen gerek sadece marka değil bunların sertifikaları oluyor. Detaylı araştırma yapıcağım dersen bu sertfikaları karşılaştırıp ona göre karar vermen daha iyi.
-
hypnot1c bunu yazdı
Bence ikiside alınabilir ama ben ugreen derdim. 7 8 senelik birden fazla portlu şarj aleti 7 24 hala çalışıyor.
Marka algısı bir yerden sonra. Tabi şunuda kontrol etmen gerek sadece marka değil bunların sertifikaları oluyor. Detaylı araştırma yapıcağım dersen bu sertfikaları karşılaştırıp ona göre karar vermen daha iyi.
ikisinde de aynı sertifika varmış hocam apple ile uyumlu genel kalite olarak hangi marka daha iyi olur düşünüyorum.
-
Ugreen
-
-
Ben de Ugreen'ciyim. Telefon tutacagi, arac cakmak sarj, kablo, USB Hub hep Ugreen ve hepsinden de memnunum.
Anker'in magsafe ve kablosuz Watch, AirPods ve iPhone sarj aleti cihazi var ondan da cok memnunum.
Belkin pahali mi?
-
-
Mcdodo
Ugreen
Spigen
Anker
bu dördü bu işin A takımı gözünüz kapalı alabilirsiniz.
-
Ben şu sıralar Juo markasını beğeniyorum. Türkiyeden bir firma Çinde fason ürettiriyor ama kaliteli ürettiriyor. Amazon'dan 2 yıl garantili alabilirsin.
https://www.amazon.com.tr/Masa%C3%BCst%C3%BC-Cihaz%C4%B1-Type-C-iPhone-MacBook/dp/B0DKP9ZQKJ/r
-
mkyb bunu yazdı
Ben şu sıralar Juo markasını beğeniyorum. Türkiyeden bir firma Çinde fason ürettiriyor ama kaliteli ürettiriyor. Amazon'dan 2 yıl garantili alabilirsin.
https://www.amazon.com.tr/Masa%C3%BCst%C3%BC-Cihaz%C4%B1-Type-C-iPhone-MacBook/dp/B0DKP9ZQKJ/r
juo benim de dikkatimi çekti, ancak kablo yorumlarında kabloların pek işe yaramadığından bahsetmişler. özellikle 240w usb4 olarak satılan kabloları 18w hızlı şarjı bile desteklemiyormuş.
belkin markasına da bakılabilir. lightning kablosunu kullanıyorum yıllardır, çok memnunum.
LynXMaSTeR tarafından 18/Oca/26 18:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Belkin eskilerden baba markadır. Fakat adamlar öyle bir fiyat çekiyor ki alamıyorsun. Arada Amazonda komik fiyatlara düşüyor işte o zaman affetmeyin.