folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ukrayna Hakkında Herşey

Ukrayna Hakkında Herşey

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

arkadasin yazdiklarinin yarinsindan coguna katilmiyorum katildiklarimda eksik bilgiler mevcut musait oldugumda bide benim dusuncelerimi alirsiniz yaklasik 4 senedir ukraynada yasiyorum ayrica is yapiyorum ciddi anlamda musteri portfoyu ve cevre olusturdum ama dedigim gibi soylediklerinin coguna katilmiyorum ve bazilarinin eksik oldugunu soyleyebilirim musait oldugumda bi de ben yaziyim onu okuyun. bu arada bende yaroismaya kievden katiliyorum:D

hocam japonya konusunda sorduğumu sorayım. sınıf çğretmeniyim orda çalışma imkanım olur mu dil mil öğrenirim sıkıntı olmaz :) maaşları falan nasıl ? toplumda öğretmenin statüsü nasıldır ?

bunun cevanı nedir hocam :) bi anda kiev otobüsü aklıma geldi :)))))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    jayde bunu yazdı

gürcistan hakkındada bilgi istiyoruz

yazın batum sahilleri miami gibi oluyormş doğrumu?

Aynnen öyle hocam.

Sınır kapısından başlayıp kilometrelerce uzayan Gonio plajları, günün erken saatleri olmasına rağmen kalabalık oluyor. Çoruh Nehri'nin Karadeniz'e döküldüğü noktada olan Gonio, küçük bir sahil kasabası ,yol boyu sahildeki plaj şemsiyeleri, gözden kaybolmuyor. 
    Dehşet bir yer.Başkent Tiflis ise harikulade bir bölge.Anlatmakla bitirilmez :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

arkadasin yazdiklarinin yarinsindan coguna katilmiyorum katildiklarimda eksik bilgiler mevcut musait oldugumda bide benim dusuncelerimi alirsiniz yaklasik 4 senedir ukraynada yasiyorum ayrica is yapiyorum ciddi anlamda musteri portfoyu ve cevre olusturdum ama dedigim gibi soylediklerinin coguna katilmiyorum ve bazilarinin eksik oldugunu soyleyebilirim musait oldugumda bi de ben yaziyim onu okuyun. bu arada bende yaroismaya kievden katiliyorum:D

hocam japonya konusunda sorduğumu sorayım. sınıf çğretmeniyim orda çalışma imkanım olur mu dil mil öğrenirim sıkıntı olmaz :) maaşları falan nasıl ? toplumda öğretmenin statüsü nasıldır ?

bunun cevanı nedir hocam :) bi anda kiev otobüsü aklıma geldi :)))))

hacim burada ogretmen maaslari 250$-350$ arasi degisiyor ayrica sinif ogretmenligi yapabilmen icin cok iyi derecede ukraynaca ogrenmen gerekiyor ve ukraynaca bana kalirsa cok igrenc bi dil rusca orta derecenin ustunde biliorum ukraynacada baslangictan biraz ileri ukraynaca zor dildir ve cok fazla degisiklik gosteriyor bolgelere gore bizim turkiye gibi kolay olmaz buraya gelmek ve calismak ama burada tekrardan uni bitirirsen saniyorum bi yelerde calisma imkanin olur.

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

Abartmıyorum,kızlar cidden çok güzel ve biraz rusca,ingilizceniz varsa 7 günün 4 günü yalnız uyumazsınız.

The Beginning and The End.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    rusca baslangic duzeyinde ve orta derece ing biliosaniz cenk arkadasin dedigi dogru yalniz giyinmeyi biliceksiniz birada tip olacak yoksa o is zor

delimiyim ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Tanıtıcı yazının en uzun paragrafı kızlarla ilgili olanı :)))

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

Neye katılmıyon ayhun yahu neyi yanlış aktarmışım? Beni yanlış bilgi aktarıyor durumuna düşürüyorsun böle radikal muhalefetle.

Ukrayna Türkiyeden gelişmiş mi? Her alanda yatırıma müsait değil mi? Güvenli değil mi ? Üniversitede sen istedikden sonra eğitimi kaliteli alamıyor musun?

Yada hatunlar Türkiyede anlatıldığı gibi mi? Ayrıca Cenksertozun bahsettiği gibi bir adamı ben hiç görmedim bir buçuk senedir burdayım.Ha ben öğrenciyim o başka.Para boldur vur patlasın çal oynasındır yanına attığın kızın çok güzel olmasınada bakmazsan Türkiyede de 7 geceden 4 ünde boş kalmazsın hacı :D

u235 tarafından 15/Ara/12 12:35 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

hatunlar uzun boylu demi orada dunyanın en uzun boy ortalamasına sahıp ulke heralde 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Ben de amerikanyayi mi yazsam

All I need is a possibility.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

Ben de amerikanyayi mi yazsam

Amerika cok komplex bi yer hacı neresını yazcan :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 10274 Toplam Mesaj: 80