Ukrayna Hakkında Herşey
-
ayhun bunu yazdı
arkadasin yazdiklarinin yarinsindan coguna katilmiyorum katildiklarimda eksik bilgiler mevcut musait oldugumda bide benim dusuncelerimi alirsiniz yaklasik 4 senedir ukraynada yasiyorum ayrica is yapiyorum ciddi anlamda musteri portfoyu ve cevre olusturdum ama dedigim gibi soylediklerinin coguna katilmiyorum ve bazilarinin eksik oldugunu soyleyebilirim musait oldugumda bi de ben yaziyim onu okuyun. bu arada bende yaroismaya kievden katiliyorum:D
hocam japonya konusunda sorduğumu sorayım. sınıf çğretmeniyim orda çalışma imkanım olur mu dil mil öğrenirim sıkıntı olmaz :) maaşları falan nasıl ? toplumda öğretmenin statüsü nasıldır ?
bunun cevanı nedir hocam :) bi anda kiev otobüsü aklıma geldi :)))))
-
jayde bunu yazdı
gürcistan hakkındada bilgi istiyoruz
yazın batum sahilleri miami gibi oluyormş doğrumu?
Aynnen öyle hocam.
Sınır kapısından başlayıp kilometrelerce uzayan Gonio plajları, günün erken saatleri olmasına rağmen kalabalık oluyor. Çoruh Nehri'nin Karadeniz'e döküldüğü noktada olan Gonio, küçük bir sahil kasabası ,yol boyu sahildeki plaj şemsiyeleri, gözden kaybolmuyor.
Dehşet bir yer.Başkent Tiflis ise harikulade bir bölge.Anlatmakla bitirilmez :) -
joe_black bunu yazdıayhun bunu yazdı
arkadasin yazdiklarinin yarinsindan coguna katilmiyorum katildiklarimda eksik bilgiler mevcut musait oldugumda bide benim dusuncelerimi alirsiniz yaklasik 4 senedir ukraynada yasiyorum ayrica is yapiyorum ciddi anlamda musteri portfoyu ve cevre olusturdum ama dedigim gibi soylediklerinin coguna katilmiyorum ve bazilarinin eksik oldugunu soyleyebilirim musait oldugumda bi de ben yaziyim onu okuyun. bu arada bende yaroismaya kievden katiliyorum:D
hocam japonya konusunda sorduğumu sorayım. sınıf çğretmeniyim orda çalışma imkanım olur mu dil mil öğrenirim sıkıntı olmaz :) maaşları falan nasıl ? toplumda öğretmenin statüsü nasıldır ?
bunun cevanı nedir hocam :) bi anda kiev otobüsü aklıma geldi :)))))
hacim burada ogretmen maaslari 250$-350$ arasi degisiyor ayrica sinif ogretmenligi yapabilmen icin cok iyi derecede ukraynaca ogrenmen gerekiyor ve ukraynaca bana kalirsa cok igrenc bi dil rusca orta derecenin ustunde biliorum ukraynacada baslangictan biraz ileri ukraynaca zor dildir ve cok fazla degisiklik gosteriyor bolgelere gore bizim turkiye gibi kolay olmaz buraya gelmek ve calismak ama burada tekrardan uni bitirirsen saniyorum bi yelerde calisma imkanin olur. -
Abartmıyorum,kızlar cidden çok güzel ve biraz rusca,ingilizceniz varsa 7 günün 4 günü yalnız uyumazsınız.
-
rusca baslangic duzeyinde ve orta derece ing biliosaniz cenk arkadasin dedigi dogru yalniz giyinmeyi biliceksiniz birada tip olacak yoksa o is zor
-
Tanıtıcı yazının en uzun paragrafı kızlarla ilgili olanı :)))
-
ayhun bunu yazdı
Neye katılmıyon ayhun yahu neyi yanlış aktarmışım? Beni yanlış bilgi aktarıyor durumuna düşürüyorsun böle radikal muhalefetle.
Ukrayna Türkiyeden gelişmiş mi? Her alanda yatırıma müsait değil mi? Güvenli değil mi ? Üniversitede sen istedikden sonra eğitimi kaliteli alamıyor musun?
Yada hatunlar Türkiyede anlatıldığı gibi mi? Ayrıca Cenksertozun bahsettiği gibi bir adamı ben hiç görmedim bir buçuk senedir burdayım.Ha ben öğrenciyim o başka.Para boldur vur patlasın çal oynasındır yanına attığın kızın çok güzel olmasınada bakmazsan Türkiyede de 7 geceden 4 ünde boş kalmazsın hacı :D
u235 tarafından 15/Ara/12 12:35 tarihinde düzenlenmiştir -
hatunlar uzun boylu demi orada dunyanın en uzun boy ortalamasına sahıp ulke heralde
-
Ben de amerikanyayi mi yazsam
-
mizahi bunu yazdı
Ben de amerikanyayi mi yazsam
Amerika cok komplex bi yer hacı neresını yazcan :)