Ulaşım, Yolculuk Dökümanı | Yesterfox
-
döküman harbiden çok makara olmus ha :D ayrıca gerçekleri yansıtıo :D öğrenci hayatı demek parasızlık demek :D :DD:D
-
yorum adı:cortlatma
yorum sebebi:http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=61414&sayfa=4#573630
kolay gelsin
-
ulan rencide oldum şimdi, keşke link vermeseydin :P =)
-
bu konuyu dökümanlar bölümünde görmek isterük :P
-
çok güzel olmuş birazdaha ayrıntı ekle :D
-
utandırıyorsunuz beni sadece yolda çektiklerimi yazdım ben :P =)
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------utandırıyorsunuz beni sadece yolda çektiklerimi yazdım ben :P =)
----------------------------
bayağı çektirmişler sana :D tecrübeli olmalısın. bende çektireyim mi sana ((((: -
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------utandırıyorsunuz beni sadece yolda çektiklerimi yazdım ben :P =)
----------------------------
bayağı çektirmişler sana :D tecrübeli olmalısın. bende çektireyim mi sana ((((:
-----------------------------ajanım bursalarda nasıl davrandık sana, öyle imalı şeyler söylenmesini istersen istediğin gibi olsun :P =)
neyse binyüzonbir liğine veriyorum =)
-
En Fazla Trene Biniyorum.. Bazen Kaçak Biniyorum Fantazi Yaşama Amaclı :) Sabah 9 Evden Kursa Kurstan Eve :) Kocamustafa Paşa Durağından.. Kaçak Binebılıyorum :)) Ama Bakırkoyden Binilmiyo :)) Genelde Sabah Treni Ful Oluyo :) Dokumanı Okudum.. Tam Detaylı Şekilde Kavrayıp .. Plan yapmak Lasım.. Sonrada Uygulamak :)
-
Walla öğrencilik insana herşyi yaptırıyormuş bunu da birkez daha ispatlamış olduk ama TÜRK olmanında faydaları olsa gerek bunları yalnızca bir TÜRK düşüne bilir :)))
Toplam Hit: 6079 Toplam Mesaj: 22