Ülkemizde Mal Biter Mi...
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------
rezillllll..yarisinda kapadim dayanamadim bile basinda bi uluma vardi en guzel yorum annemden geldi '' hostt basini ye insallahhh!! :))
-----------------------------heheehehhehe :D:D
-
http://www.ceyhancrew.com/ceyhancrew.html
-
Müzik kültürüm yoktur, rap de pek dinlemem..
Ama bu vatandaşlar yaptıkları müzikde bol bol kendilerinin psikopat olmasıyla övünüyorlar.
Yahu bu memlekette ne zaman "aklı başında olmak" veya "bir çalışan beyin sahibi olmak" moda olacak ?
Ben çocuklarımın geleceği için korkmaya başladım şimdiden...
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
http://www.ceyhancrew.com/ceyhancrew.html
-----------------------------sayfanın hiç bir resimi görünmüyo..
Sen git para ver domain al, sonra da site tasarla
ama resimler görünmesin.. cık cık..
yakıştı mı sizin gibi psikopatlara ? :)
-
haxion abartmayalım.bunları yapanlar 16,,17 yaşındaki gençler.bu gibi ekstrem vakalar dünyanın her yerinde her mahallede vardır.aile,devlet ilgilenmedi mi böyle oluyor.aklı başında büyüyen bir sürü insan var.bu elemanların da geleceği meçhul.ya böyle devam edip 50 yaşında emekli maaşsız kafe köşelerinde,parklarda sürünecek yada daha iyi ortamlara girip efendi biri olacak.iki üç tane çocuk yüzünden doğacak çocukllarının geleceği konusunda evhamlanman gereksiz.
-
bitmez bu çile:D
-
baştaki ulama nedir allahım yarabbim
-
Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------HolySeclorum bunu yazdı:
Siz yapamıyosunuz diye kıskanmayın adamları hemen :| :P
-----------------------------myspace.com/repidemi hoca albüm kapağı yapıcak eleman arıyoruz 9 track bitti bitanesi spacede :D , komedi ya bu insan sampleın üzerine fl de 2 kick 1 snare koyar yazık :D
-----------------------------usta al ufak bi çalışma :)
-----------------------------hocam güzel olmuş valla :) yardımcı olursan bize on numara olur :)
-
Malda Olsa Malesef Bizim Malımız o... Mal Bitermi sorusuna Verilecek cevap bulamadım. Ne Kadar Mal Varsa Soykırımada Uratsak Bitmez Malesef. :)
-
bitmez :)