folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Ülkemizin Dünyadaki Saygınlığını Arttıracak Neler Yapabiliriz?

Ülkemizin Dünyadaki Saygınlığını Arttıracak Neler Yapabiliriz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
    -----------------------------
    KevinS bunu yazdı:

Şundan Emin Olki Eğer Bu Ülke Evladları Gerçekten Kürtlere Irkçı Tavır Takınsaydı, Hiç Biriniz Sokağa Çıkamazdınız, Ağzınızı Açamazdınız, Nefes Alıp Verirken TÜRK Milletinden İzin Alırdırnız vs.vs

Kürt Faşistliği Yapma Olayı Başka Yönlere Çekme, Adam Gibi Yorum YAz, Milleti Siyasete Yönlendirme, Açılan Başlığa Bağlı Kal.

cold-m4 adlı bir ırkçı faşistin, geçen gün yazdığı yorumu aynen copy paste ediyorum.

vatan benim vatanım, devlet benim devletim, toprak benim toprağım.

dedemin kanıyla elde edildi bu topraklar, Benim dedemin kanıyla.

ister ırkçılık yaparım, ister başka şey yaparım,

memnun olmayan çeker gider barzaninin yanına!..

sence bu insan demeye utandığım yaratık yazdığı yazılar hoşnıt yazılar mı ? konyla alakalı ol demişsin al sana konuyla alakalı bir yanıt o zaman.

Lan Allahın Bebesi Gerzek Gerzek Konuşma

Benden Alıntı Yapıyorsun Başkasını Eleştriyorsun

Adam Gibi Yorum Yaz

Senin Gibi Embesiller Olayı Sürekli Olarak Kürtlere Dayandırırsan Böyle Tepki Alırsın.

Ayrıca Cold-M4 kim Ben Kimim ?

seni değil sadece üstü kapalı sorduğun soralara yanıt veriyorum. ayrıca hakaretlide   konuşup ne beni küçümse nede kendini bana sadece bilgin ile cevap ver hakaret ederek değil.

İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    KevinS bunu yazdı:
    KevinS bunu yazdı:

Şundan Emin Olki Eğer Bu Ülke Evladları Gerçekten Kürtlere Irkçı Tavır Takınsaydı, Hiç Biriniz Sokağa Çıkamazdınız, Ağzınızı Açamazdınız, Nefes Alıp Verirken TÜRK Milletinden İzin Alırdırnız vs.vs

Kürt Faşistliği Yapma Olayı Başka Yönlere Çekme, Adam Gibi Yorum YAz, Milleti Siyasete Yönlendirme, Açılan Başlığa Bağlı Kal.

cold-m4 adlı bir ırkçı faşistin, geçen gün yazdığı yorumu aynen copy paste ediyorum.

vatan benim vatanım, devlet benim devletim, toprak benim toprağım.

dedemin kanıyla elde edildi bu topraklar, Benim dedemin kanıyla.

ister ırkçılık yaparım, ister başka şey yaparım,

memnun olmayan çeker gider barzaninin yanına!..

sence bu insan demeye utandığım yaratık yazdığı yazılar hoşnıt yazılar mı ? konyla alakalı ol demişsin al sana konuyla alakalı bir yanıt o zaman.

Lan Allahın Bebesi Gerzek Gerzek Konuşma

Benden Alıntı Yapıyorsun Başkasını Eleştriyorsun

Adam Gibi Yorum Yaz

Senin Gibi Embesiller Olayı Sürekli Olarak Kürtlere Dayandırırsan Böyle Tepki Alırsın.

Ayrıca Cold-M4 kim Ben Kimim ?

seni değil sadece üstü kapalı sorduğun soralara yanıt veriyorum. ayrıca hakaretlide konuşup ne beni küçümse nede kendini bana sadece bilgin ile cevap ver hakaret ederek değil.

Canım Kardeşim Sen Kendinden Sorumlusun Başkasının Yazdıklarından Değil.

Şu Sıkıntılı Dönemde Sen KAlkmış Diyorsunki TÜRKİYE kürtlere Irkçıkık Yapıyor ,  Yok Şu Yok Bu.

Lütfen Biraz Mantıklı Ol, Makul Ol. Etnik Kimliğin Ne Olursa Olsun. Mantıklı Ol.

Hadi Kolay Gelsin 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    @Kevins ve @YaSevYaTerket_CoM ikinizinde haklı olduğunuz taraflar var ama bunlar bu şekilde hiç bir zaman çözülmez, medeni ve akıllı (Atatürk gibi) insanlar gibi konuşarak çözülür işte bu problemlerimizi bir çözdükmü o zaman kimse duramaz önümüze...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Yapabiliceğimiz tek şey var okumak.. Şuanda valla vatanımız için en yararlı yapacağımız şey okumaktır başka bişey değil herkez okursa tüm ülke bilgili olur ayrıca bunun yanında Atatürkçü olmalıyız.Birbirimize saygılı olmayı öğrenmeyi iyilik yapmayı kavga etmemeyi herşeyi konuşarak halletmeliyiz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

ne yazıkki günümüz jenerasyonundan hiçbir cacık olmaz...Recep ivedik tarzı bir filmin milyonlarca izleyici bulması,şu acun ılıcalı'nın sunduğu kutu açma programının reyting rekorları kırıyor olması,tarım'ın sanayi ve bilişimi bastırabilmişliği,ülke içindeki etnik sivrilmelerin karşılıksız kalması,hiçbir ülke ile savaş halinde olmamamıza rağmen köpek gibi bir silahlanma yarışı içinde bulunmamız ve bu bütçenin sağlık ve eğitimi birkaç kez katlaması,eğitimcilerin kalitesizliği,İslamiyet diye Türk ırkının araplaşması ve arapçılık ile islamiyeti karıştırması cehalet için verilebilecek birkaç örnekten biridir...ciddi anlamda tek bir çıkar yolu var ve bu çıkar yol'da kendi çocuklarımızı ve küçük yaştaki kardeşlerimizi iyi birer birey herşeyden önce ırkının ve vatanseverlik ruhunun farkında olabilen iyi bir Türk olarak yetiştirebilmekten geçer...zaten böyle bireyler karşısında ne RTE'lerin nede DTP'lilerin borusu öter..yada compü'nün dediği gibi egoist olur herkes sikiyor bende sikeyim düşüncesiyle kendi kursağınızın kendi uçkurunuzun peşinde koşarsınız ve o zamanda oğuz kağan duasındada geçen oğuz kağan'ın lanetlediği torunlar arasında yer alırsınız...bunu kaç kişi kabullenir kaç kişi bu şerefin sahibidir kendine yedirebilir o da ayrı mesele..işin özü şudurki..Türkiyenin geleceği kaliteli jenerasyon yetiştirmekten,kaliteli eğitimden geçiyor ve bunu geleceğin ana babaları olarak bizler yapmalıyız eğitimcilerden medet ummuyorsanızda..kendiniz iyi ana babalar olup  yetiştirin...belki biz faydalanamayacağız ama en azından çoluk çocuğumuz için ve ulu Türk yurdu için dedelerimizin vasiyetlerini yerine getirmiş oluruz..

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    semihsenturk1
    semihsenturk1's avatar
    Erkek
    işten kaytarma,kolay yoldan para kazanma gibi konularda lider olduğumuz pratik zekamızı bilimsel ,ülkeye faydalı olabilecek konularda kullanarak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

Malımızı iyi kullanmasını bilerek

boru amerikayta ciddi rakamlarla tütün işleyip marlboro kalitesinde sigaralar yaptıgmızda vs... dünya bizi farkeder ve kale alır bence.

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Kendine saygı duyup değer vermeyen birinden başkalarına değer vermesini yada saygı duymasını beklemek saçmalık olur. Aynı zamanda çalışmayı bileceksin nerde ne şekilde çalışırsan çalış amelede olsan bakanda olsan yaptığın işin hakkını vermelisin, kulaktan dolma sözlerle insanlara önyargıyla yaklaşmayacaksın yapacağın her işi kendi nefsine vuracaksın bana yapsalar yada benim başıma gelse diyebilmelisin ama bunları yapacak insan görmek zor.

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    saygınlık mı,saygınlık için para yeter ama çoooookkkk para bak ABD ye parası var ve nasıl sayılıo; bu nasıl iş .... 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    79adam
    79adam's avatar
    Erkek
    DeFactorx bunu yazdı:

bence ülkeyi kominizim le yönetilmeye başlanırsa

ülke dünyanın en saygınları arasında olur

bence dünyada saygınlığımız nasıl artar gibisinden bi düşünce saçma olur

ülkeleride en basite indirgeyin mesela her ülke bir insan misali bir insan nasıl daha çekici olur bu tabikide sıradışılıktan geçer bu bakımdan komunizm bence bu coğrafya için geçerli bir mantık. abd die bi lavuk var herkes onun götünden ayrılmıo. abd müttefikimi sanıosunuz kendinizi ? hayır abd nin köpeği bi devletimiz var bunu açıkça belirtin bi kere. saygınlık için riskleri almamız lazım. aracılık deil liderlik yapmamız lazım bu topraklarda bizim...
    daha çok müslüman kanı dökülsün die ülkemizi abd ye üs olarak kullandırmak da ne demek oluo bi sorun kendinize
    bide abd ye 10-20 km uzaktaki kübayı düşünün abd nin nası aciz kaldığını sosyalizmin ne denli kutsal bi düşünce biçimi olduğunu..

takılınsın
Toplam Hit: 12051 Toplam Mesaj: 55