Ülkenin Üstünde Şimşekler Çakarken, Böyle Bir Durumda Bu Şekilde Bir Kıyak..Yazıklar Olsun..
-
Kuruyoruz abi kuruyoruz azzz kaldı Holy'ye genel baskanlık teklif ettim ama çok para lazım dedi :) artık Allah bi şekilde yardım ederse kuracaz insallah TAP [ Türkiye Anarşizm Partisi ] en azından bi web sitesini kurduk,kuracaz yani misyonlarımızı takip ediniz ve itinayla bekleyiniz xD
-
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------iiimiş la bende mebus olacam öbür seçime parti kuruyom adıda KP=>Kantar partisi
-----------------------------kur tabi bizde faydalanalım |:
-
ülke karışık bu aralar ne geçirseler kardır
-
şuana kadar bu boku yemeyen vekil sayısı zaten 1 elin parmak sayısını geçmez abi ülke alışık bu durumlara .
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bu haberler neden hep habertürk'ten geliyor.
Demin bi konu hakkında yorum yaptım. Gerçekten objektif bir şekilde. Onaylamadı adamlar. hayret : )
-----------------------------objektif yorumunu bayağı merak ettim.
samanyolu yapcak değil ya bu haberi!!
-
yaklasık 5 yıl calısıp emeklı olmuyolar, emeklılık hakkını elde edenler ayrılınca emeklı oluyo gerı kalanlar emeklılık surelerı dolana kadar baska bı yerde calısmaya devam edıyorlar...
ayrıca bu sadece vekıllere aıt bı sey degıl...meclıs kadorsunda calısan herkes ıscısınden, caycısından tutun da meclıs kadrosundakı polıslere kadar hepsı ıstedıklerı saglık kurumundan farksız yararlanma hakkına sahıp...olayı saptırmayın...
-
kuruyom partiyi agalar kabinede şimdiden belli imzada yazıyor bakanlar hiç merak etmeyin düzlüğe çıkarcaz ülkemizi bu kadroyla :|
-
tayyibe vermeye devam edin verinde daha iyi miksin bizi
-
eğer bole bişi varsa yazıklar olsun alayına be yüzde 47 bunun içim oy vermedi size
-
mndlna bunu yazdı:
-----------------------------yaklasık 5 yıl calısıp emeklı olmuyolar, emeklılık hakkını elde edenler ayrılınca emeklı oluyo gerı kalanlar emeklılık surelerı dolana kadar baska bı yerde calısmaya devam edıyorlar...
ayrıca bu sadece vekıllere aıt bı sey degıl...meclıs kadorsunda calısan herkes ıscısınden, caycısından tutun da meclıs kadrosundakı polıslere kadar hepsı ıstedıklerı saglık kurumundan farksız yararlanma hakkına sahıp...olayı saptırmayın...
-----------------------------millet olayi saptirmamis ki , cayci yararlaniyor diye sineyemi cekilsin boyle bir durum ?