folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ülkesiyle Özdeşleşmiş En İyi Irk ‘Türkler‘

Ülkesiyle Özdeşleşmiş En İyi Irk ‘Türkler‘

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------

TorNaVida bunu yazdı:

Benliğimizi korumamızın tek nedeni müslümanlıktır.

Komiksin.

Eminim sen benden daha komiksindir.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

ırkçılık kötü bişey.

Yaşasın " KÖTÜLÜK "

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

BosphorusPasha bunu yazdı:

ırkçılık kötü bişey.

Yaşasın " KÖTÜLÜK "

Var olsun KÖTÜLÜK

TURKCELL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

8mm bunu yazdı:

TorNaVida bunu yazdı:

8mm bunu yazdı:

Neden her halta dini katmak ve bir şekilde empoze etmek zorundasınız?

Neden her din konusu gectimi zıplamak zorundasınız.Neden her din konusuna verilecek mutlaka  gerekli gereksiz cevabınız oluyo.Burası özgür bi forum değilmi ? Benim düşümcem bu benim yorumum bu begenirsin begenmezsin efendi gibi yorumunu yaparsın.
    Kimseyede bişeyi empoze etme gibi derdimiz yok her koyun kendi bacagından asılır.

Saygı boyutlarını, yazılarını bir kez daha okumaya davet ediyorum seni. Biz buraya tarikat derken sen burayı tekke, zaviye gibi yerlerle karıştırmışsın hocam.

"Benliğimizi korumamızın tek nedeni müslümanlıktır."

Gibi iddalı bir lafı söyleyebilen sen olduğuna göre herkesin benliğini ve inançlarını ciddi anlamda irdelemiş olmalısın. Ama bence yeterli değil.

Aç, Kurtuluş Savaşını baştan aşağı bir daha oku.

Dini bayağılaştırmak ile yüceltmek arasındaki ince çizgiyi korumalısın.

Emin ol; herkes ez az senin kadar Müslüman..

Sen 2003 ten beri ben 2005 ten beri bu forumdayım burnın zaten tekke zaviye olmadıgını biliyorum.
    Lafımım hala arkasındayım benliğimizi korumamızın tek nedeni müslümanlıktır.Müslümanlığın  inanç temellerinin sağlam olmasıdır.
    Dini bilgim elbette yeterli değildir zaten üst düzeyde dini bilgiyede sahibim demedim.Ama emin olabilirsin dini bayagılaştıracak kadarda bilgisiz değilim.
    Kurtuluş savasını biliyosun  toplu namaz kılıp ölenleride biliyosundur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

Daft bunu yazdı:
    "Buna rağmen “Ahlaklı hareket etmek ve değerlere sahip olmak için bir dine inanmak gerekir” görüşüne 14 ülke arasında en fazla destek veren Türkler oldu." demek ki hem laik hem müslüman olunabiliyor.

Bu hem laik hem müslüman olunabileceğini değil, milletimizin ne laikliği ne de dini doğru düzgün anladığını gösteriyor.

Laiklik her türlü vicdani görüşün ve inanç kadar inançsızlığın da özgürlüğüdür, sadece "İslamiyete inanma ve onun gereklerini yerine getirme özgürlüğü" değildir. Başörtüsü yasağında "hani inanç özgürlüğü" deyip, inançsız bir insanı "ahlaksız" olarak yaftalamak ve bu gözle baktığı için sürekli sindirmeye çalışmak laiklik değildir. Cemaat faaliyetlerini "dini ve Türk kültürümüzü yayıyorlar ne güzel" olarak görüp hristiyan misyonerleri öldürmek değildir. Laiklik bir müslümandan asla başaramayacağı bir şeyi yapmasını ister: kendi inancını yanlış bulup inanmayanı da kendisi kadar insan olarak görmek, saygı duymak, ramazanda en az kendisi kadar yaşama hakkı bulunan sokaklarda yiyip içtiği için dövmemek, pis pis bakmamak vs.

Yani birbiriyle tamamen çelişen şeylerin hepsini birden savunmak geniş görüşlülüğün değil karaktersizliğin belirtisidir, o yüzden övünülecek bişey değil bu.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

İspanyollar "Türk vatandaşı" derken herkez üzerine alınmasın.

Sorumluluğunu bilmeyen sinek kadar değeri olmayanlar var..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

n2n2 bunu yazdı:

Daft bunu yazdı:
    "Buna rağmen “Ahlaklı hareket etmek ve değerlere sahip olmak için bir dine inanmak gerekir” görüşüne 14 ülke arasında en fazla destek veren Türkler oldu." demek ki hem laik hem müslüman olunabiliyor.

Bu hem laik hem müslüman olunabileceğini değil, milletimizin ne laikliği ne de dini doğru düzgün anladığını gösteriyor.

Laiklik her türlü vicdani görüşün ve inanç kadar inançsızlığın da özgürlüğüdür, sadece "İslamiyete inanma ve onun gereklerini yerine getirme özgürlüğü" değildir. Başörtüsü yasağında "hani inanç özgürlüğü" deyip, inançsız bir insanı "ahlaksız" olarak yaftalamak ve bu gözle baktığı için sürekli sindirmeye çalışmak laiklik değildir. Cemaat faaliyetlerini "dini ve Türk kültürümüzü yayıyorlar ne güzel" olarak görüp hristiyan misyonerleri öldürmek değildir. Laiklik bir müslümandan asla başaramayacağı bir şeyi yapmasını ister: kendi inancını yanlış bulup inanmayanı da kendisi kadar insan olarak görmek, saygı duymak, ramazanda en az kendisi kadar yaşama hakkı bulunan sokaklarda yiyip içtiği için dövmemek, pis pis bakmamak vs.

Yani birbiriyle tamamen çelişen şeylerin hepsini birden savunmak geniş görüşlülüğün değil karaktersizliğin belirtisidir, o yüzden övünülecek bişey değil bu.

Cümleler tamamiyle (bütün olarak) kendi düşüncelerin mi?

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

bi konuya da dini karistirmayin yahu.yani dinle ne alaka... yuzlerce kez tartisiyosunuz. traktor romorklarinda kose kapmaca oynar gibi... kim daha dusunce bazinda kendi safhina dam cekecek diye. birakin birbirinizi kendi halinize. akli basinda adam mı yok yani onu anlamiyorum. herkes kendince bir seylerin zaten farkinda.

haydiii....

copy
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

önce müslümanlık diyordun şimdi inanç demeye başladın, evet ortak inanç toplumları bir arada tutan köprülerden biridir, ancak milli bilinci müslümanlığa bağlamak tamamen saçmalık. 

Benim gibi müslümanlıkla ilgisi olmayıp milli bilinci gayet yerinde olan insanlar olduğu gibi, müslüman olup arap hayranı olan, milli bilinci arap hurafelerinden ibaret sanan, araplar gibi giyinip arap alfabesini öğrenmeyi bir bok sanan, bisküvi kaplarında arapça yazıyo diye yerden alıp öpüp alnına koyan, harf devrimi yaptı diye, ezanı Türkçe yaptı diye Atatürke küfreden denyolar da var.

Hülasa, saçma bir laf olduğunu kabul et ,başta kendine karşı objektif ol.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:

önce müslümanlık diyordun şimdi inanç demeye başladın, evet ortak inanç toplumları bir arada tutan köprülerden biridir, ancak milli bilinci müslümanlığa bağlamak tamamen saçmalık. 

Benim gibi müslümanlıkla ilgisi olmayıp milli bilinci gayet yerinde olan insanlar olduğu gibi, müslüman olup arap hayranı olan, milli bilinci arap hurafelerinden ibaret sanan, araplar gibi giyinip arap alfabesini öğrenmeyi bir bok sanan, bisküvi kaplarında arapça yazıyo diye yerden alıp öpüp alnına koyan, harf devrimi yaptı diye, ezanı Türkçe yaptı diye Atatürke küfreden denyolar da var.

Hülasa, saçma bir laf olduğunu kabul et ,başta kendine karşı objektif ol.

Benim aslım arap yani arap göçmeniyiz.İnanıncımda kuvvetli forumdaki yazılarımı bi baştan aşagı oku benim arap milliyetçiliği gibi derdim varmı.Emin olabilirsin türklüğü senden cok sevdigime.Yazımı  düzgün okursan ne demek istedigimi gayet iyi anlarsın. Müslümanlıgın temeli sağlam inancın üzerine kurulmasıdır.İnancı sağlam olanda benliğini iyi korurur.
    Göktürler göktanrıya tapıyordu  onlarında inancı sağlamdı.Türklüklerinden asla ödün vermediler.
    Ben saçmalamıyorum senin kapasiten ve anlama gücün yazılarımdam cıkarılması  gereken sonucu cıkarmıyo sen kendini koşullamışsın alakası yok diye olabilir sna göre doğrudur ama olaylara nasıl bakarsan öyle görürsün.

Toplam Hit: 5130 Toplam Mesaj: 39