Ultima Online Server (Pyramiduo)
-
DrkDvl bunu yazdı:
-----------------------------branxian doğru söylemiş birinin yanında oturup izliceksin öle öğrenceksin abim oynarken bu oyunu apartmandan arkadaşlarla bizim evde toplanıp abimi izleyerek öğrenmiştik
-----------------------------Bizde kafedeki abilerimizi izleyerek öğrenmiştik :)
-
resmi sitesi ne bunun? biri link yollarsa sevinirim, bi deneyeyim, şimdiye kadar hiçbir online oyun sarmadı bundanda umutlu değilim :(
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------resmi sitesi ne bunun? biri link yollarsa sevinirim, bi deneyeyim, şimdiye kadar hiçbir online oyun sarmadı bundanda umutlu değilim :(
-----------------------------burdan indiriliyor: http://www.pyramiduo.gen.tr/?page_id=2
birde bilen müridler oyunu oynarken live stream gibi canlı yayın kanallarına verseler ekranı bizde ordan izleyerek öğrensek. güzel olmaz mı :)
-
beyler bi yol gösterin şu oyunu öğrenek ya? yok mu bi yolu felan valla, çok meth ediyorlar bu oyunu günde 1-2 saat oynarız hiç olmazsa iyi gider yani.
-
Telekinesis bunu yazdı:
-----------------------------beyler bi yol gösterin şu oyunu öğrenek ya? yok mu bi yolu felan valla, çok meth ediyorlar bu oyunu günde 1-2 saat oynarız hiç olmazsa iyi gider yani.
-----------------------------reis başlama derim artık eski havasından çook çok uzak.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------Telekinesis bunu yazdı:
-----------------------------beyler bi yol gösterin şu oyunu öğrenek ya? yok mu bi yolu felan valla, çok meth ediyorlar bu oyunu günde 1-2 saat oynarız hiç olmazsa iyi gider yani.
-----------------------------reis başlama derim artık eski havasından çook çok uzak.
-----------------------------hoca ne oynıycaz biz, günde 2-3 saatimi yesin felan yeter.
-
hocam herkesin bineğine güvendiği edit dolu serverlardan ne zevk alıyosunuz. nebulaya baslamayı düşünüyorum young sistemi yapmıslar işten biraz vakit bulabilirsem başlıycam. 20x20 acti ler falan oluyor oyle donup dolasıp us jux an mani atıp kacan pazarda artistlik yapan elemanlardan gına geldi
-
beni hatırlayan çıkar mı acaba dsfkdsf
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------beni hatırlayan çıkar mı acaba dsfkdsf
-----------------------------valla pass lar çok işimi gördü 10 kişiye baktım senin sayende hahahah
-
Hiç oynamayanlar türk sunucularında başlamasın boku çıktı.