Ultrasoft Kullandım Ve Şuan TBT Dışında Başka Bi Siteye Giremiyorum
-
Dün maçı izlemek için ultrasoft u açtım justin.tv den rahat rahat izledim. maç bitti ultrasoftu kapadım ve msn e giriyim dedim açmadı dns hatası verdi. Dünden beri TBT dışında başak bir siteye giremiyorum
not: Tahribat anasayfam...
-
tahirbata giriyosun ya , gerisini ittiret :))
tahribat anasayfan olduğu için girbildiğini düşünüyorsan , anasayfanı girmek istediğin sayfa olarak değiştir bakalım , eğer girebiliyorsan sürerkli anasayfa değişikliği yaparsın :))
-
student bunu yazdı:
-----------------------------tahirbata giriyosun ya , gerisini ittiret :))
tahribat anasayfan olduğu için girbildiğini düşünüyorsan , anasayfanı girmek istediğin sayfa olarak değiştir bakalım , eğer girebiliyorsan sürerkli anasayfa değişikliği yaparsın :))
-----------------------------
(: çözüm güzel :D:D aynen naocan başka siteyi kalburda bizimle -
hacı biz okulda kullanırdık ultrasurf u aynı şey bizim başımıza gelirdi
ik yol var;
1.si ultrasurfu aç,o altta açık kalsın normal internet tarayıcın ile internete güle güle gir(bizde işe yarıyordu)
2.sistemi yakın bi zamana geri yükle (yok öle sürekli aç kapa uğraşamam dersen kesin çözüm)
-
edit:sırf bu huyu yüzünden ultrasurften bıktım daha da kullanmıyom
-
Her konuda sistem geri yükleme kullanılmaz arkadaşlar!
Araçlar menüsünden Internet Seçeneklerine gir..
Bağlantılar sekmesinden Yerel Ağ Ayarlarına gir..
Altta proxy sunucu olacak.. ondaki seçimi kaldır.
Üstteki internet ayarlarını otomatik ayarlayı seç..
Hepsi bu kadar...
-
anasayfayı değiştirdim ama olmadı :D
@HAXION : firefox kullanıyorum ama dediğini yaptım(hem firefox da hemde ie de) ama bir şey değişmedi
@heza : hocam 1. dediğini yapınca açılıo ama net yavaşlıyo bu kezde hemde çok 2. dediğini de şimdilik aklımda bulunsun. en son çare :)
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------anasayfayı değiştirdim ama olmadı :D
@HAXION : firefox kullanıyorum ama dediğini yaptım(hem firefox da hemde ie de) ama bir şey değişmedi
@heza : hocam 1. dediğini yapınca açılıo ama net yavaşlıyo bu kezde hemde çok 2. dediğini de şimdilik aklımda bulunsun. en son çare :)
-----------------------------valla hacı yapması sana kalmış bende kendi pc imde çalıştırmıştım birkez yine öle yaptı ne kadar ayarlarla oynadıysam olmadı bende son çare öle yaptım ama mutlaka vardır bi yolu
-
peki hocam bu işlemi vistada nası yapıyoruz. xp de tarih falan seçioydukta vistadakini çözemedim :D
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------
peki hocam bu işlemi vistada nası yapıyoruz. xp de tarih falan seçioydukta vistadakini çözemedim :D
-----------------------------valla hacı sen istersen yine iyice araştır ondan sonra bunu yap.
ayrıca en son 2 ay önce vistada sistemi geri almıştım(o da başka pc idi) tam hatırlamıyom
-
tamam hocam inş. bulabilirim