Umaykut Oynayan Oynamak İsteyenler Buraya 'Birlik Kuruldu'
-
chaos1 e de yolla bakalım
-
Biran önce birlik sahibi okul seviyesini yükseltsinde bizde birliğe girelim.
-
teklif geldi ama giremiyorum seviyeyi yükseltmen gerekiyor :S
-
hoca yükselttim 3 kişi daha aldım her seferinde 2 kat artıyor maliyet şimdi 8000 odun istiyor
anca elde edecem o kadar odunu arttırdığım gibi size davetiye atacam
-
eywallah hacı bekleriz sorun değil oyun türk yapımı şaşırttı bnei güzel yapmışlar hoşuma gitti maden arama felan muhabbeti oyuna baya heyecan katmış da oyunu tam olarak bilmiyoruz yeni başlayanlar için bikaç bişeyler söylesen bence iyi olur
-
birde bu işçi üretme hızı neye bağlı neyi yükseltirsek hızlı işçi çıkar ? madene işçi yollamak ve savaş yapmaktan başka nasıl deneyim puanı kasılır ?
birde adının başında mavirenkle kırmızı kalemle yazılı birşeyler olanlar clanmı ?
birde deneyim puanım yettiğişnde köy kurcam yeni şöyle kursam şu madenlere erişebilirmiyi?
http://img31.imageshack.us/img31/2506/umaykut.jpg
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
eywallah hacı bekleriz sorun değil oyun türk yapımı şaşırttı bnei güzel yapmışlar hoşuma gitti maden arama felan muhabbeti oyuna baya heyecan katmış da oyunu tam olarak bilmiyoruz yeni başlayanlar için bikaç bişeyler söylesen bence iyi olur
-----------------------------Bende yeni başladım yeni başlayanlar için bikaç taktik verirseniz çok iyi olur.
-
kreyzi bende 10bin küsur odun var ama -bilmem kaç tahıl var. bayağı bayağı eksi bende anlamadım. Takas yapalım diyecemde nasıl yapacağımızı çözemedim işte :D
-
birlik 1 seviye daha arttı 2 kişi daha yolladığım davetiyeyi kabul edebilir
sirpence akşam msn ol yaparız hacı şimdi iş yerindeyim
yeni seviye için 16000 odun lazım akşama 1 seviye daha arttırırım
-
Suan oyuna girmeyi deniyorum girmiyor benim üyeliktemi bi problem war yoksa oyundamı ??