Umaykut Oynayanlar
-
bu aralar umaykut a çok pis sarmış durumdayım oynayanlar birliğiniz nedir?devletiniz nedir? ne kadar geliştiniz?
-
Hocam altaydayım KZE birliğindeyim köyümün adı drnk (:
Edit: Devletim Hun
-
İlk dönemlerinde yenişey ve anadolu 'da oynamıştım : )
anadolu o zaman facebook server değildi tabii.bıraktım bayadır bakmıyodum varmıdır yeni açılıcak bi sunucu başlayasım geldi :P
-
OdiN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------4 tane mi kurdun köyü ilk başladığımda 2. köyü öyle bi yere koydumki sadece taş görüyo :) "degree" benımkide
-
Aynen ben de fena sardım oyuna. Feci bişey işi gücü olan başlamasın derim. S.çmaya bile bilgisayarla gidersiniz benden söylemesi.
Bu arada ben sincandayım, tek takılıyorum ama bulaşmayın arkam sağlam :)) Devlet te Selçuklu...
Nick fakkal.
-
walla bende yeni başladım tam manasıyla bilmiyorum ama sincandayım nick miqrop devlet hun
-
ilk serverlerinden birinde oynuodm en iyi güçlü 2.birlik olduk sonra sıkılıp bıraktm.
-
güzel birşeye benziyor başlasak ya ?
-
degree bunu yazdı:
OdiN bunu yazdı:
-----------------------------4 tane mi kurdun köyü ilk başladığımda 2. köyü öyle bi yere koydumki sadece taş görüyo :) "degree" benımkide
-----------------------------Hocam aramızda 5 saat 20 dk var (: tecrübe puanım yettikçe kuruyorum köyleri yaklaşık 9K TP var senin ilk köy niye öyle oldu hocam düzgün bi yere kursaydın ya (:
-
7-8 ay önce cok oynardım. pislik bulaşıcı bir oyun sabah aksam demeden yardırırdık. umaykut inşa etmişdim. birliğimizde 2 umay vardi 2-3 seviye idi umaylar korunamadi 17 saatlik yol mesafesi saldirilari sonucu parçalandım malumunuz HUN dum. ÇAT birliğinde idim. birliğimizde dağıldı. az once yeniden basladım bu mesajı gorunce URAL a giriş yapdım :)
-
şimdi bu asker evi filan nasıl yapılıyor