folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Unakıtan"In Oğlu Gübre Sektöründe Tekel Oldu :|

Unakıtan"In Oğlu Gübre Sektöründe Tekel Oldu :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

RockZoneStage bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ulan ne adamlarsınız lan helal valla size birşey diyemiyorum.

"Ulan" dedim diye sakın hakaret ediyorum felan diye düşünmesin saygılı olmaya çalışıyorum. Sizin "Başbakan" ınız benim "Tayyip"im vatandaşa "Lan" diyebiliyorsa benim de size bir "u" + "lan" diyerek hitap etmeye hakkım var sanırım.

simdi.. demissin ki..size bisey demiyorum.. o zaman sonraki 2 satırı ndn yazıyosun..konu unakıtan sen tut Basbakan ' a getir..bak bunu bi cok kez söyledm yineliyorum..tartısmadan önce tartışmak kelimesinin sözlükten anlamını bul sonra gel buraya cvp yaz..konuyla alakasız seyler yazıp ne milletin basını agrıt nede kendini kücük duruma düşür.. bak bende sana bise demedim

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    kusura bakmayın ama siz gerizekalımısınız sayın muritler? adam oglunun mal sokacagı gecenin gunduzunde yasa cıkarıyor oglu malı gumrukten geciriyor ertesi gun yasayı iptal ediyor. senin benim gibi vatandasın ithalattan gotune girerken adam ogluna bir gecelik ozel yasalarla ticaret yaptırıyor. sende kalkıp bu adama şakşakçılık yapıyorsun, birde utanmadan sende yap senide alkıslayayım diyorsun. ne yani bendemi seni düdükleyeyim? bu kadar meraklı oldugunuzu bilsem bunca sene beklemezdim.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    sende kalkıp bu adama şakşakçılık yapıyorsun, birde utanmadan sende yap senide alkıslayayım diyorsun. ne yani bendemi seni düdükleyeyim? bu kadar meraklı oldugunuzu bilsem bunca sene beklemezdim.

hayret...1yeter ki cem uzan gelsin ülkeyi toptan satsın " diyen de sizdiniz zamanında .. bu arada kusra bakma ama sende bi gerilik varmı  

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

HolySeclorum bunu yazdı:
    fatihkutlu bunu yazdı:
    abi bırakında adam mesleğini yapsın sizde çalışın sizde kazanın kimsenin ekmeğine böcek atmaya hakkınız yok:|
    Kime böcek atacaz yav herşey meydanda zaten :| Biz böcek atmıyoruzda onlar böcekleri milletin bitarafına göz göre göre çok pis sokuyolar :| Savunun savunun sanki acısı sizdende çıkmayacak :)

ben buna gülerim :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    BiGGest bunu yazdı:

simdi.. demissin ki..size bisey demiyorum.. o zaman sonraki 2 satırı ndn yazıyosun..konu unakıtan sen tut Basbakan ' a getir..bak bunu bi cok kez söyledm yineliyorum..tartısmadan önce tartışmak kelimesinin sözlükten anlamını bul sonra gel buraya cvp yaz..konuyla alakasız seyler yazıp ne milletin basını agrıt nede kendini kücük duruma düşür.. bak bende sana bise demedim

kardeşim ben valla bişey demiyorum sen üstüne fazla alınmışsın nedense! senin başbakanına laf ettiğim fln yok haşaa bunu da nereden çıkardın :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek

O zaman unakıtanın a.k!

Haram o para ona haram.Helede yönetici sınıfı adam.80 milyonun hakkını yedi.Allah'a havale ediyoruz.

Önemli olan yeri geldimi eleştirmektir! Haklı olandan olmaktır. Unakıtanların para zafı var galiba biraz. En doğruyu bilen biliyor zaten. Bize göstermesi için dua etmek ve gördüğümüzde de sessiz kalmamak düşer!..

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    BiGGest bunu yazdı:

hayret...1yeter ki cem uzan gelsin ülkeyi toptan satsın " diyen de sizdiniz zamanında .. bu arada kusra bakma ama sende bi gerilik varmı  

Sevgili BiGGest ciğim sen de konuyu nasıl oldu da Cem Uzan'a getirdin hayret ediyorum doğrusu az yukarıda "Başbakanı bu işe karıştırmayın laaan" diyen sen değil miydin? Ki karıştırdığımız da yoktu biraz adam gibi okusan anlardın orda ne demek istediğimi ama neyse... Seni artık Rabbim'e Havale Ediyorum :) Rabbim affet ya'rabbim!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

ya müritler şu unalıtan konusunda biraz haklısınız ama adamda doğal olarak bi para kazanma ve işi kolaydan halletme hırsı var

adam mali işler müdürü olsun artık. 

unutmayalım her koyun kendi bacağından asılır...

allaha havale edin cehennemde gömüşürsünüz:D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    fatih ne güzel söylemişsin kardeşim helal olsun sana ,) adam malı götürürken bize sessiz kalmak yakışır mı? tabi ki yakışmaz ve eleştirmek de hakkımızdır zaten bu tip olayları.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    BiGGest bunu yazdı:

DkN bunu yazdı:
    sende kalkıp bu adama şakşakçılık yapıyorsun, birde utanmadan sende yap senide alkıslayayım diyorsun. ne yani bendemi seni düdükleyeyim? bu kadar meraklı oldugunuzu bilsem bunca sene beklemezdim.

onun ordaki cem uzan gelsin cumlesi mübalağadır . akıllı konus dknla (:  gerilik falan yok .sen bir gecelik yasayı atlayıp daha oncekı postlarındaki lafa takıosan zaten birşey söylenmez.

bu arada gerilik hükümette var ; içte gerici dışta verici(:  

http://twitter.com/#!/yasiinergul
Toplam Hit: 9411 Toplam Mesaj: 37