Unbalanced Video Link Collector (Youtube-Vimeo İçin)
-
unbalanced bunu yazdı
@daft, hocam boş çıkmasının sebebi, bi tane property null değer alıyor o yüzden hata veriyordu bazı kayıtlarda, o yüzden ben o durumlarda onun kaydını es geçiyordum.. demek ki aldığın videolarda aynı sıkıntı var. başka videolarda dener misin? eğer aynı şekilde oluyorsa anahtar kelimeyi ver ben de bakayım nedir? bir de eğer uac da sıkıntı varsa dosya oluşturmuyor olabilir?
UAC kapalı ama gene de yönetici olarak çalıştırarak da denemiştim.
neyse çok önemli değil ihtiyacım olan sadece linklerin yanında title'ların da yazmasıydı, onları da kendi fonksiyonumla alırım :)
tşkler eline sağlık
-
tamam hocam o gereksiz şeyleri kaldırayım o zaman
-
arkadaşlar versiyonu güncelledim.. biraz daha esnek yaptım. artık hangi alanları kaydetmk istiyorsanız onları seçebilirsiniz..
aynı linkten programı indirebilirsiniz
unbalanced tarafından 19/Eyl/13 02:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Güzel ve ilginç bir program :)
Teşekkürler hocam :) -
toplu video upload için bir yazılım yapsan hatta bunları bu linkleri otomatik kanallara yükleyen yazılım olsa süper olur.
-
@cuneyd, teşekkürler hocam. evet aslında bana da ilginç geldi. yani ne kadar işe yarar fikrim yok :)
@elizabeth,bahsettiğiniz projenin gelişmiş halini yaptık ancak ticari bir yazılım, bitirdiğimizde piyasaya süreceğiz. o yüzden benzer işi yapan bir yazılım yapmak mantıklı olmaz :)
-
bileğine sağlık hocam gerçekten takdir ettim seni bir mürit için bu kadar kapsamlı birşey yapmak kolay değil üstelik ücretsiz, tebrikler.
-
DevilKingtr bunu yazdı
bileğine sağlık hocam gerçekten takdir ettim seni bir mürit için bu kadar kapsamlı birşey yapmak kolay değil üstelik ücretsiz, tebrikler.
....
-
Abı bunun bırde resım arama programı vardı? :)
-
nee.. seçilen linklere tıklayıp kendi player'inda gösterip birde download imkanımı verecekmiş? güzel olur :) eline sağlık hocam.