Uni Rock Festival-Opeth-Testament-Orphaned Land
-
http://www.biletix.com/perfList.htm?id=448&pst=EVENTGROUP
1.Kategori: 56,00 YTL (kamp+kombine)
28.5ytl sadece konser :D
etkinlik hakkında bilgi
UNI-ROCK FESTIVAL
İstanbul yepyeni bir rock müzik festivaline hazırlanıyor; Uni-Rock Festival.
20-23 Haziran 2008 tarihleri arasında, farklı şehirlerden üniversite öğrencilerinin katılımıyla konaklamalı olarak düzenlenecek Uni-Rock Festival'da 4 gün boyunca birçok popüler yerli ve yabancı grup/sanatçı performans sergileyecek.
Büyükçekmece Gölü kenarında 250 dönüm alanda kurulu yeşillikler içinde benzersiz bir alan olan Wattabe Experience Center'da (www.wattabe.com.tr) bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Uni-Rock Festival, tüm katılımcılarına müziğin yanısıra gerçek anlamda tatil havası yaşatmak amacıyla birçok farklı etkinliğe sahne olacak.
Yaklaşık 30 yerli ve yabancı grubun sahne alacağı festivalin katılımcıları, 4 gün boyunca çeşitli workshop'lar, sponsor firmaların etkinlikleri ve sanatçıların imza günlerinin yanısıra açıkhava sineması, paintball, sörf, kano, dağ bisikleti ve rope climbing gibi birbirinden eğlenceli aktivitelerden yararlanabilecekler. Tüm bu farklı aktivitelerin tek bir amacı var; katılımcılara uzun süre unutamayacakları gerçek festival deneyimini yaşatmak.
Uni-Rock Festival'da sahne alması kesinleşen ilk gruplar;
TESTAMENT
ORPHANED LAND
ve daha fazlası...
Diğer sanatçı ve gruplar, program akışı, ulaşım ve konaklama, bilet fiyatları, toplu bilet satışı ve diğer bilgilere festivalin çok yakında yayına girecek web sitesinden ve Biletix sayfalarından ulaşabilirsiniz.
Sınırlı sayıda indirimli kombine+kamp ve günlük biletler çok yakında tüm Biletix satış noktalarında.
İndirimli ön satış fırsatını kaçırmayın.
www.wattabe.com.tr -
doktor bune ? heavy metalin kalbi bu yaz istanbuldamı atacak ?
-
baba opeth geliyo yaa daha ne olsun gitmeyen top walla ehehehe :D:D biletleri en kısa sürede alcam,kamp kurcaz hede hödö :D:D:D
-
oha mikael geliyo lan :F
-
aglicam :|
-
bassaristhe bunu yazdı:
-----------------------------
aglicam :|
-----------------------------aynen bende aglıcam :| kriz geçiriyodum aha geliolar die haber aldıgımda :|
-
burdayıs :D
-
Opeth + Orphaned Land. İkisi gelse yeter :D
-
Orphaned Land a alıştık ama. Opeth'in gelmesi iyi..
-
Beyler malumunuz bu yaz bir sürü konser olacak..Ben hali hazırda metallica,judas biletlerini aldım geçen günde agnostic front için domaldım.bide whitesnake,def leppard için alacaz iflahım kurudu.harcanan parayı hesaplamadım henüz.ama 1 tane daha bilet kaldı.o'da bu festival.bunada gideceğim ama çok zarara girdim.nerden kurtarsam kardır.
biletxde 20 kişinin üstündeki grup satışlarına yüzde 20 diye bir ibare var bu fest hakkında..tarikatden bilet alacak olanlar birleşsin öyle alalım.
-
opeth hajı bu boru deil gidilir wallaha...ayarlarsak giderük...