Universiade 2011 Erzurum Kış Oyunları.
-
Hakikaten ses getiren bir proje . Orda olup izlemek vardı :|
-
kar yağmıyo şimdide nasıl iş yaa :D son 2 yıldır hiç yağmıyo :D
-
Türkiye kış sporlarında dünyada Lider olacak bu sözümü unutmayın...
Erzurumu zaten söylemeye gerek yok yapılan çalışmalar ortada ve organizasyonuda aldı hayırlısıyla yapr insallah...
Uludağ dediğiniz yer Erciyesin 3 te 1 i bile değil sadece batıya yakın ve adının çıkması nedeniyle ünlü. Orda Organizasyon felan yapılmaz zaten coğrafik olarak elverişli deil :)
Erciyese Dünyada sayılı olacak şekilde bi Tesis kuruluyor İnşaatler başladı. Doğa harikası olan coğrafik yapısı manzarası ve çok geniş bi yapısıyla tam bi organizasyon dağı erciyes :) Şuan Lüks Oteller, çok uzuun ve geniş kayak pistleri, Organizasyonlar için gerekli şekilli pistler, konaklama merkezleri, turistik merkezler felan hepsi yapılıyo... İsviçrede kış Sporlarıyla ilgilenen Dünyanın en büyük 5 şirketinden 2 sinin yöneticileri büyükşehir belediyesine ziyarette blunup çalışmaları yakından izledi ve büyük bi tesis yapmak istediklerini bilfdirdiler. İnşallah Türkiyemiz kış sporları ve turizmi alanında lider olacak...
-
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------
break bunu yazdı:
Palandöken hareketlenir mi? Bu olimpiyatlardan dolayı.
-----------------------------aslında hep hareketliydi ama simdi daha bi farklı olucak.
@Dj_Alper
kar para edince yagmadı :D
-----------------------------5 sene önce deselerki erzurumluya siz kar yağsın diye kar duasına çıkacaksınız
hele bi git gavatın oğlu derlerdi :)
-
duyduğuma göre kamyonlarla kar taşıyorlarmış :D kar yetersiz diye :D :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
duyduğuma göre kamyonlarla kar taşıyorlarmış :D kar yetersiz diye :D :D
-----------------------------bildigim kadarıyla dagdaki kar fazlasıyla yeterli. yalnız atlama kulelerine zaten dogal kar olmuyormus. en ideali hazır karmıs :)
-
Erzurum şehir olarak büyük bi yapılanma ve değişikliğin içerisinde zaten . ŞEhir olarak hareketlilik hat safhada , tabikide Palandöken de buna dahil olarak hareketliliğin yaşandığı en belirgin bölgeden biri.
myth arkadaşımız Rizeli fakat Erzurumda okuyor benim ev arkadaşım . Evimiz atlama kulesinin hemen yanında balkondan izleme şansımız var :)
Helyum abinin dediği gibi atlama kulesinin yapay kara ihtiyacı var dünya genelinde atlama kulelerinde yapay karın makbul olduğu bilinir .buna istinaden palandökende kar sorunu yoktur . yeterli kar vardır . Benim görüşüm 15 gün içerisinde Erzuruma kar yağacaktır . -
tosun bunu yazdı:
Erzurum şehir olarak büyük bi yapılanma ve değişikliğin içerisinde zaten . ŞEhir olarak hareketlilik hat safhada , tabikide Palandöken de buna dahil olarak hareketliliğin yaşandığı en belirgin bölgeden biri.
myth arkadaşımız Rizeli fakat Erzurumda okuyor benim ev arkadaşım . Evimiz atlama kulesinin hemen yanında balkondan izleme şansımız var :)
Helyum abinin dediği gibi atlama kulesinin yapay kara ihtiyacı var dünya genelinde atlama kulelerinde yapay karın makbul olduğu bilinir .buna istinaden palandökende kar sorunu yoktur . yeterli kar vardır . Benim görüşüm 15 gün içerisinde Erzuruma kar yağacaktır .
-----------------------------bende teknokentteyim sizin ev nerede yav :D
banada yakınsınız :D
-
Erzurumda olmak vardı , zaten Helyum'un bana verdiği sözler varr.. :) :P
-
Smirnoff bunu yazdı:
Erzurumda olmak vardı , zaten Helyum'un bana verdiği sözler varr.. :) :P
-------------ahahahah :D
ayıp ediyon sen yeterki gel :D