Üniversite Anılarınız
-
crimeangel bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
uzun süredir mezun olamayan birkaç abim için çok güzel bir düzenek kurmuştuk 3 sene önce
ozamanlar piyasada yokken mini wireless kamera tamamen kablosuz kulaklık almıştık kamera tamamda kulaklıgı amerikada yapan bir adam vardı tamamen el yapımı.
kamera ve kulaklık sınava girenlerdeydi
diğer tüm düzenek arabada bu sayede adamlar mezun olmuştu.
oooo hoşgeldin hacı.
=) vefasız olunca insanlar :)
-
tm çıkışlıyım bu sene ingilizcem var diye ikinci dil olarak almancadan girecektim, öğlenin çatır sıcagında sınava dogru yola koyuldum o sıcakta yolda, otobüste sırılsıklam tere battım, sınıfa dogru yol aldım hiçbir sorun yok girip çıkacam ve bu sene istedigim bir bölüme kapak atıp gelecegim hakkında daha da umutlu olacam, sınıfı belirledik girdim ve benim sıram tam klimanın önü ve klima sogunu 10 dk yedim, bel tarafımda hafif bir sancı başladı tuvaletim gelmiştir tahminiyle gittim tuvalete, klozete oturmamla beraber hayatımda yaşadıgım en büyük acıyı yaşadım ve kıvranmaya başladım, sınava sadece 10 dk kaldı, tuvaleti ve nerdeyse koridoru inletecek şekilde inlemeye başladım, sancının geçmeyecegini anlayıp biraz sonra sırılsıklam olan atletimi ve külodumu çıkarıp çöpe atıp koridora indim ve güvenligin yanına gittim, rahatsızlandıgımı söyleyince beni dekanlığa götürdüler yaklaşık 15 dk sonra ellerime ve ağzıma kısmi felç indi, konuşmam felçli insanlar gibi oldu ve ellerime hükmedemiyordum, yaklaşık 1 saat sonra ambülans geldi ve acile kaldırıldım akşama kadar acilde yattım, böbrek taşım oldugunu o gün ögrendim ve o güne kadar hiç bir şekilde belli etmedi bu kadar, taşı düşürdüm ve ömür boyu çekecegim bir hastalığım oldu.. sınav meselesini de seneye(22 yaşına) erteleyerek benden daha düşük başarıyla üniversitelere giden öğrencileri izliyorum.. bu da benim üniversite sınavına giriş maceram.
Naacal tarafından 28/Ağu/12 01:08 tarihinde düzenlenmiştir -
hipokondriyak bunu yazdıcrimeangel bunu yazdı
hipokondriyak bunu yazdı
uzun süredir mezun olamayan birkaç abim için çok güzel bir düzenek kurmuştuk 3 sene önce
ozamanlar piyasada yokken mini wireless kamera tamamen kablosuz kulaklık almıştık kamera tamamda kulaklıgı amerikada yapan bir adam vardı tamamen el yapımı.
kamera ve kulaklık sınava girenlerdeydi
diğer tüm düzenek arabada bu sayede adamlar mezun olmuştu.
oooo hoşgeldin hacı.
=) vefasız olunca insanlar :)
Bi boka yararsan adamsın yoksa koca bi hiçsin anladık bunu ;) Erzurumda okurken derslerin kötü olması ,piskolojk sorunlar,şehrin boklugu ,ortam bulanıklığı vs .vs.. Okulu bırakma kararı almıştım o zaman girdiğim stres ve çektiğim çileler asla çıkmayacak aklımdan. Bir tarih sınavında telefona 42sayfa mesaj yazmıştım.Full kağıt verince doğal olarak 100 aldım hoca 2.vizemede 100 verdi sınava grmene grek yok demişti sağolsun:) tosun tarafından 28/Ağu/12 01:13 tarihinde düzenlenmiştir -
operanın hatası tosun tarafından 28/Ağu/12 01:12 tarihinde düzenlenmiştir
-
İlkokulda derse sakızla giren hocaya 'naneli mi' diye sormuştum ve dersten atılmıştım tabii. Yine olsa yine yaparım :)
-
kendi deneyimlerime göre gırgır şamata çeker kopya karı kız gibi mevzuların yazılacağını düşünüyorum. cidden üniversitede bilim adına bir pok yapmıyok la
-
konpi bunu yazdı
İlkokulda derse sakızla giren hocaya 'naneli mi' diye sormuştum ve dersten atılmıştım tabii. Yine olsa yine yaparım :)
Bu bişey değil ki hacı normal bir konuşma :)
Biz hocalara işte falanca hoca sizinle güreş müsabakası yapmak istiyor,hakkınızda okeyde taş çalıyormuşsunuz diyor vs diyorduk.
-
ünide turk dilinde hocanın kocasını gördüm pencereden derstte. hocaya hocam eşiniz dışarda galiba sizi bekliyor dedim. gülümsedi tam derse devam edecekken, hocam maşallah eşinizde ayıboğan gibi adam dedim. ama tamamen saf duygularla :D vizede 100 lük kağıdıma 35 finalde 100 lük kağıdıma 50 vermişti şartlı gectim mk..
bide tarih dersinde hoca tahtaya bişeyler yazıyor ha bire anlatıyordu. bende yazmayaı hiç sevmeyen biriyim not almam. çıkardım canon 500d yanında 75-300 zoom lens var. tahtadaki herşeyi videoya aldım cam gibi hd kalite mk :D hocayıda çekiyodum hoca nabıon lan dedi. hocam not alamıyorum elim sakatta evde izlicem dedim. derstten sonra çağırdı senle web sitesi açalım ders videoları hazırlayalım dedi :D
-
bi keresinde evi yakmıştık, istemeyerek
bi keresinde evi yakmıştık, isteyerek
-
FOXXLY bunu yazdı
bi keresinde evi yakmıştık, istemeyerek
bi keresinde evi yakmıştık, isteyerek
Kreyziden başka ilaçlarda almış kesin :)