Üniversite Hakkında ?
-
hocalar bu sene son senem anadolu ticaret lısesi okuyorm sırada üniversite var sımdı kafam karısık nereye gıdebılecegım konusunda ılk once sunu sorayım
1. 4. Yıllık bilgisayar öğretmenlıgı nerelerı tercıh edebılırım istanbulu ıstemıyorm sıkıldım artık şehır dışı olmasını ıstıyorum bana onerebılecegınız memleketler
2. 4.senelık olmaz ıse 2 senelık bılgısayar programcılıgı dusunuyorum guzel yurdum da gıdebılecegım 2 yıllık yerler
sımdıden yardım edıceklere tesekkur ederm..
-
Kesinlikle Eğitim Fakültesi olsa da Eskişehir'i tercih et öğrenciliğin tadını çıkar. Diğer şehirdışı olarak Ankara, Amasya, Kırıkkale, Isparta, Kütahya/Simav, Elazığ, Muğla, Kocaeli, Sakarya var.
-
istanbul dışı istiyorum diyorsan ya eskişehir ya ankara ya da çanakkale =) eskişehir ve çanakkale öğrenci şehirleridir ankara da bir büyükşehir olduğundan iyidir izmir de olabilir aynı bakış açısıyla..başka yerlerde sıkılırsın gitme hocam.eskişehir tavsiyemdir.
-
boluya git hocam
ankaraya istanbula eskişehire yakın canın ne zaman sıkılırsa ordan oraya çok zaman kaybetmeden gidersin :)
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------
boluya git hocam
ankaraya istanbula eskişehire yakın canın ne zaman sıkılırsa ordan oraya çok zaman kaybetmeden gidersin :)
-----------------------------Bolu - Ankara 192 km
Bolu - İstanbul 262 km
Bolu - Eskişehir 296 km
harbi çok yakın. Gece canın sıkıldımı istiklale akarsın. Sabah ekmek almayada eskişehire git.
-
WALLACEs bunu yazdı:
SilenC3 bunu yazdı:
boluya git hocam
-----------------------------Bolu - Ankara 192 km
Bolu - İstanbul 262 km
Bolu - Eskişehir 296 km
harbi çok yakın. Gece canın sıkıldımı istiklale akarsın. Sabah ekmek almayada eskişehire git.
-----------------------------muhahah..ben de benzer birşey yazacaktım ama sataşma nedenli manasız bulduğum bir ban yedim dün.neyse dedim
-
1. 4. Yıllık bilgisayar öğretmenlıgı nerelerı tercıh edebılırım istanbulu ıstemıyorm sıkıldım artık şehır dışı olmasını ıstıyorum bana onerebılecegınız memleketler
2. 4.senelık olmaz ıse 2 senelık bılgısayar programcılıgı dusunuyorum guzel yurdum da gıdebılecegım 2 yıllık yerler
3. 2 Senelik olmazsa istanbulda bilgisayar programcılığı öğrenebileceğim bir yer varmı? :)))
En güzeli büyükşehirlerden birine gitmen. İstanbuldan sıkıldıysan izmir, ankara, antalya, diyarbakır :)))
-
Çanakkale'ye gel. Öğretmenlik, Mühendislik, 2 yıllık.. Hepsi var.
-
Diyarbakır ciddiyim şaka yapmıyorum sizin o kafanızdaki diyarbakır'dan çok farklı bir diyarbakır ile karşılaşacaksınız. veni, vidi, vici...
-
Asosyal bunu yazdı:
Diyarbakır ciddiyim şaka yapmıyorum sizin o kafanızdaki diyarbakır'dan çok farklı bir diyarbakır ile karşılaşacaksınız. veni, vidi, vici...
-----------------------------evet bencede,
hem istanbula,
eskişehire,
ankaraya yakın :)
-
eskısehır arastırdım hocalar fena bı yer degıl ve zaten cogunlukla ogrencı eskısehırıde ekledım tercıh edebılecegım yerlere :D sakaryayı dusunuyorum hocalar nasıldır okuyan varmıdır ?