folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite Hakkında ?

Üniversite Hakkında ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa58
    mustafa58's avatar
    Erkek

hocalar bu sene son senem anadolu ticaret lısesi okuyorm  sırada üniversite var sımdı kafam karısık nereye gıdebılecegım konusunda ılk once sunu sorayım

1. 4. Yıllık bilgisayar öğretmenlıgı nerelerı tercıh edebılırım istanbulu ıstemıyorm sıkıldım artık şehır dışı olmasını ıstıyorum bana onerebılecegınız memleketler

2. 4.senelık olmaz ıse 2 senelık bılgısayar programcılıgı dusunuyorum  guzel yurdum da gıdebılecegım 2 yıllık yerler 

sımdıden yardım edıceklere tesekkur ederm..

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

Kesinlikle Eğitim Fakültesi olsa da Eskişehir'i tercih et öğrenciliğin tadını çıkar. Diğer şehirdışı olarak Ankara, Amasya, Kırıkkale, Isparta, Kütahya/Simav, Elazığ, Muğla, Kocaeli, Sakarya var.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

istanbul dışı istiyorum diyorsan ya eskişehir ya ankara ya da çanakkale =) eskişehir ve çanakkale öğrenci şehirleridir ankara da bir büyükşehir olduğundan iyidir izmir de olabilir aynı bakış açısıyla..başka yerlerde sıkılırsın gitme hocam.eskişehir tavsiyemdir.

http://kocaer.me
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

boluya git hocam

ankaraya istanbula eskişehire yakın canın ne zaman sıkılırsa ordan oraya çok zaman kaybetmeden gidersin :)

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

SilenC3 bunu yazdı:
    -----------------------------

boluya git hocam

ankaraya istanbula eskişehire yakın canın ne zaman sıkılırsa ordan oraya çok zaman kaybetmeden gidersin :)

Bolu - Ankara 192 km

Bolu - İstanbul 262 km

Bolu - Eskişehir 296 km

harbi çok yakın. Gece canın sıkıldımı istiklale akarsın. Sabah ekmek almayada eskişehire git.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:

SilenC3 bunu yazdı:

boluya git hocam

Bolu - Ankara 192 km

Bolu - İstanbul 262 km

Bolu - Eskişehir 296 km

harbi çok yakın. Gece canın sıkıldımı istiklale akarsın. Sabah ekmek almayada eskişehire git.

muhahah..ben de benzer birşey yazacaktım ama sataşma nedenli manasız bulduğum bir ban yedim dün.neyse dedim

http://kocaer.me
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1. 4. Yıllık bilgisayar öğretmenlıgı nerelerı tercıh edebılırım istanbulu ıstemıyorm sıkıldım artık şehır dışı olmasını ıstıyorum bana onerebılecegınız memleketler

2. 4.senelık olmaz ıse 2 senelık bılgısayar programcılıgı dusunuyorum  guzel yurdum da gıdebılecegım 2 yıllık yerler

3. 2 Senelik olmazsa istanbulda bilgisayar programcılığı öğrenebileceğim bir yer varmı? :)))

En güzeli büyükşehirlerden birine gitmen. İstanbuldan sıkıldıysan izmir, ankara, antalya, diyarbakır :)))

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Çanakkale'ye gel. Öğretmenlik, Mühendislik, 2 yıllık.. Hepsi var.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

Diyarbakır ciddiyim şaka yapmıyorum sizin o kafanızdaki diyarbakır'dan çok farklı bir diyarbakır ile karşılaşacaksınız. veni, vidi, vici...

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

Diyarbakır ciddiyim şaka yapmıyorum sizin o kafanızdaki diyarbakır'dan çok farklı bir diyarbakır ile karşılaşacaksınız. veni, vidi, vici...

evet bencede,

hem istanbula,

eskişehire,

ankaraya yakın :)

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa58
    mustafa58's avatar
    Erkek

eskısehır arastırdım hocalar fena bı yer degıl ve zaten cogunlukla ogrencı eskısehırıde ekledım tercıh edebılecegım yerlere :D sakaryayı dusunuyorum hocalar nasıldır okuyan varmıdır ? 

...
Toplam Hit: 1746 Toplam Mesaj: 15