Üniversite İçin Şehir Tercihi
-
Merhaba hocalar endüstri meslek lisesi harita mezunuyum adana'da oturuyorum 2 yıllık geçiş yapacam dışarıdan öğrenci alan 3 tane üniversite var
Konya Selçuk üniversitesi
Antalya Akdeniz üniversitesi
İzmir Dokuz Eylül üniversitesi
bu üçünden birini tercih edecem ama karar veremiyorum hangisinde daha rahat ederim daha kolay alışabilirim benim için hangisi daha iyi olur sizce önerilerinizi bekliyorum
-
izmir hocam gel buralara :) oda olmadı antalya yani
-
İzmir iyidir.
-
okulu bitirmek istiyrsan izmiri seçme nedeni ortam değil okuldaki eğitmenler
eğer bu işi yapacaksan selçuk bir numara 2 yıllık olarak , konya biraz sıkıcı gelir ama bitirince diğerlerinden biraz farkın olur.
akdenizde iyidir ancak orada da sen okuyup okulu bitirirmisin muamma :) okulda havuz var kız var deniz var eğlence var bitirmek sana kalmış
-
Konyanın ilçesine gideceksen sakın gitme . Merkezse olabilir. Ne aradığını bilmemiz lazım . Okuyup dönecem mi , takılalım gezelim tozalım . beklentin ne yani :)
-
İzmire beklerim hocam ama 9 eylüle değil egeye napcan tınaz da tepede :D
Yazık onlara :P
-
adana konyaya daha yakın antalyaya göre km olarak
dokuz eylülün bi kampüsü var amk bucada yıkık kemerin orlarda biyerde yada tınaztepemi diyorlar ne boksa ta dağın tepesinde amk ama tabii emin değilim senin 2 senelik okul o kampüstemi değil mi bide balçovada british petrolün yanında binalar fln var ama orda doktor mu ne yetiştiriolar sanırım birde alsancakta bişeyler var izmir güzelde otobosla gideceksen fitil olursun amk bak hacı araştır bakalım... -
önerileriniz için sağolun hocalar :) derdim ortam felan değil hani ortamda olsun okuyabileceğim bir yerde olsun diyorum :)
-
izmir merkez mi ? ilçesi ise sosyal alanlar için sıkıntı olabilir .
-
izmir bucada teknik bilimler myo
konyada okuyamam sevmiyorum orayı hiç içimden gelmiyor
antalya biraz bana iyi geliyor ama beni korkutuyorlar işte okumazsın orda aklına ders gelmez fln fln bu tarz şeyler çıkamadım içinden
-
ben olsam memleketime en yakın olanını tercih ederdim. yani adanaya göre konya