Üniversite İçin Şehir Tercihi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Merhaba hocalar endüstri meslek lisesi harita mezunuyum adana'da oturuyorum 2 yıllık geçiş yapacam dışarıdan öğrenci alan 3 tane üniversite var

Konya Selçuk üniversitesi

Antalya Akdeniz üniversitesi

İzmir Dokuz Eylül üniversitesi

bu üçünden birini tercih edecem ama karar veremiyorum hangisinde daha rahat ederim daha kolay alışabilirim benim için hangisi daha iyi olur sizce önerilerinizi bekliyorum

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

izmir hocam gel buralara :) oda olmadı antalya yani 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İzmir iyidir.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

okulu bitirmek istiyrsan izmiri seçme nedeni ortam değil okuldaki eğitmenler

eğer bu işi yapacaksan selçuk bir numara 2 yıllık olarak , konya biraz sıkıcı gelir ama bitirince diğerlerinden biraz farkın olur.

akdenizde iyidir ancak orada da sen okuyup okulu bitirirmisin muamma :) okulda havuz var kız var deniz var eğlence var bitirmek sana kalmış

imzayı bıraktım basıyorum artık
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

Konyanın ilçesine gideceksen sakın gitme . Merkezse olabilir. Ne aradığını bilmemiz lazım . Okuyup dönecem mi , takılalım gezelim tozalım . beklentin ne yani :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

İzmire beklerim hocam ama 9 eylüle değil egeye napcan tınaz da tepede :D 

Yazık onlara :P

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

adana konyaya daha yakın antalyaya göre km olarak

dokuz eylülün bi kampüsü var amk bucada yıkık kemerin orlarda biyerde yada tınaztepemi diyorlar ne boksa ta dağın tepesinde amk ama tabii emin değilim senin 2 senelik okul o kampüstemi değil mi bide balçovada british petrolün yanında binalar fln var ama orda doktor mu ne yetiştiriolar sanırım birde alsancakta bişeyler var izmir güzelde otobosla gideceksen fitil olursun amk bak hacı araştır bakalım...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

önerileriniz için sağolun hocalar :) derdim ortam felan değil hani ortamda olsun okuyabileceğim bir yerde olsun diyorum :)

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elnino
    elnino's avatar
    Erkek

izmir merkez mi ? ilçesi ise sosyal alanlar için sıkıntı olabilir .

http://bunuyaz.blogspot.com.tr/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

izmir bucada teknik bilimler myo

konyada okuyamam sevmiyorum orayı hiç içimden gelmiyor

antalya biraz bana iyi geliyor ama beni korkutuyorlar işte okumazsın orda aklına ders gelmez fln fln bu tarz şeyler çıkamadım içinden

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

ben olsam memleketime en yakın olanını tercih ederdim. yani adanaya göre konya

TBT'ye Mescit istiyoruz.
Toplam Hit: 1274 Toplam Mesaj: 19