Üniversite İçinde Kırtasiye-Fotokopi
-
noname bunu yazdı
250 bine günde 2k ciro yapacak başka ne gibi alanlar var saygıdeğer hacılar?
Zaten yazımın sonundada belirttim dostum sen neler yapabilirsin ? Yeteneklerini insanlar kendileri belirler. Kimilerinde para vardır cesaret olmaz. Kimileri paralıdır kendini çözüp yapabileceği işi bulamaz. Sende ne var ? Yeteneklerin nedir ? önce bunu çözmek lazım. Hee bide şöyle söyliyim. Sen yeteneklerini geliştirirsen 250 değil 50 bile değil 5-10 liraya kendi düzenini kurabilirsin. Kapasite ve ekip meselesi bunlar. Umarım izah edebilmişimdir. Engin ticari tecrübelerime dayanarak konuşuyorum :)
-
Devir parası neden veriliyor.? Adam sağlık sorunları olan biri ise zaten bırakacak ihale ile daha az maliyetle alamaz mısın ?
-
Hocalar dediğim gibi işletme yıllardır fakültenin içinde, adamın 2020 sonuna kadar sözleşmesi var ve ihale falan olmuyormuş okul yönetimi senden memnun sende işinde mutluysan başkasıyla uğraşmayıp seninle yola devam ediyorlarmış.
Ben işin maddi kısmıyım teknolojiden anlarım ama işletme tecrübem çok fazla yok. Bu işe girersem elemanlarımı sağlam seçerim zaten.
1 Hafta deneme süresi için adam ile konuştum, gelene gidene günlük ciroya bakıp karar vericeğim.
-
enes bunu yazdı
Hocalar dediğim gibi işletme yıllardır fakültenin içinde, adamın 2020 sonuna kadar sözleşmesi var ve ihale falan olmuyormuş okul yönetimi senden memnun sende işinde mutluysan başkasıyla uğraşmayıp seninle yola devam ediyorlarmış.
Ben işin maddi kısmıyım teknolojiden anlarım ama işletme tecrübem çok fazla yok. Bu işe girersem elemanlarımı sağlam seçerim zaten.
1 Hafta deneme süresi için adam ile konuştum, gelene gidene günlük ciroya bakıp karar vericeğim.
Denemeyi normal standart günlerden seç. Bu aralar vizeler var sanırım gözünü boyamasın...
-
İkazın için teşekkür ederim hocam.
-
Oo copy center ben calisirim :D eleman +1
-
Genc adam isi degil, bir sure sonra bayiyor. Gunluk 1.5k ciro yaptigi dogrudur.
-
harmattitude bunu yazdı
Genc adam isi degil, bir sure sonra bayiyor. Gunluk 1.5k ciro yaptigi dogrudur.
Bende öyle düşünüyorum hocam ama iş olursa artık sıkılsakda yapalım.
@Mr_dark
sadece copy center olsa iyi depoları görmen lazım :F
-
ciro yapar önemli olan karıdır
gunde 2k cıro normal al sat ısı ıcın az bır rakam acıkcası.
2k cıro ayda devamlı calıstıgını varsayarsak 60k eder
bırcok alsat sektorunde personel kdv gelır gıder amortısman vs cıkarsak %10 -%20(kı 20 ıyıdır cok ıyıdır)
hızmet sektoru gıbı degıl
60 klık ıs yaparsan 12 bın tl net kar elde edersınkı bu superdır cogunluk 6k kazanır.
etraftakı dukkanlara bakarsan personel maası kıra vs derken bu cıroları yaparken bıle kendı 3 bın kazanıyorsa oper basına koyar.
eticarette yapılabılır bu rakamlar normal rakamlar 2k ciro ayda 10 bın reklam butcesıyle olacak işlerdir.
-
hipokondriyak bunu yazdı
ciro yapar önemli olan karıdır
gunde 2k cıro normal al sat ısı ıcın az bır rakam acıkcası.
2k cıro ayda devamlı calıstıgını varsayarsak 60k eder
bırcok alsat sektorunde personel kdv gelır gıder amortısman vs cıkarsak %10 -%20(kı 20 ıyıdır cok ıyıdır)
hızmet sektoru gıbı degıl
60 klık ıs yaparsan 12 bın tl net kar elde edersınkı bu superdır cogunluk 6k kazanır.
etraftakı dukkanlara bakarsan personel maası kıra vs derken bu cıroları yaparken bıle kendı 3 bın kazanıyorsa oper basına koyar.
eticarette yapılabılır bu rakamlar normal rakamlar 2k ciro ayda 10 bın reklam butcesıyle olacak işlerdir.
Aynı şeylerden bahsetmisiz abi , rahatladım valla :)
İyi düşün hocam, dene bakalım