Üniversite Öğremcisiyim I-Pad Mi Laptop Mu?
-
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------ipad alayım mı diye sorabildiğine göre bunun için yaklaşık 2 000 lira ayırmışsın demektir.Ben 12"lik laptop kullanıyorum.oldukça pratik-hafif ergonomik kısaca memnunum.. önce macbook almaya karar vermiştim, ona ayıracağım parayı başka bir işim için kullandım,açıkçası içimde ukte kaldı:)
yerinde olsam 13.3"lik macbook alırdım.
-----------------------------
Bu macbook ile normal laptop arasında sadece işletim sistemi farkı yok mu? -
kesin netbook
-
dizüstün yoksa kesinlikle dizüstü al.
Ayrıca ipad gibi birşeye özeniyorsan yakında samsung galaxy pad çıkaracak ondan alırsın o ipad dende iyi olacak tek özelliklerine göre.
Yada netbook + ipod youch alabilirsin.
-
bu soruyu sormak bile hata.flash desteklemiyor.multi tasking yok.gereksiz pahalı.
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
bu soruyu sormak bile hata.flash desteklemiyor.multi tasking yok.gereksiz pahalı.
Flash desteklemesi gideriliyor diye duydum kırılmış sanırım flash destekletilebiliyormus. En iyi ben bi laptop alayım her amacta kullanabilirim.Vermiş olduğunuz b ilgilerden dolayı çok teşekkür ederim. -
sahin141 bunu yazdı:
bigwave bunu yazdı:
ipad alayım mı diye sorabildiğine göre bunun için yaklaşık 2 000 lira ayırmışsın demektir.Ben 12"lik laptop kullanıyorum.oldukça pratik-hafif ergonomik kısaca memnunum.. önce macbook almaya karar vermiştim, ona ayıracağım parayı başka bir işim için kullandım,açıkçası içimde ukte kaldı:)
yerinde olsam 13.3"lik macbook alırdım.
Bu macbook ile normal laptop arasında sadece işletim sistemi farkı yok mu?
-----------------------------hayır apple ın ürettiği herşey apple a bağımlıdır :D yani işletim sisteminden öte bi konu, şahsi kanaatim olarak hp pavilion serisinden parmak izi okuyuculu olan vardı bi tane
-
bi ipad laptop'un yerini tutabilir mi?
Laptop al
-
macbook al
-
laptop al saçmalama :)
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------laptop al saçmalama :)
:) bugüne kadar ikisinin arasında kalmıştım ama laptop almaya karar verdim şimdi onları araştıyorum 2000-2500 tl arasında bi alet bakıyorum.