Üniversitede İnsan Bu Kadarmı Cahil Olur
-
önemli olan tahsil hayatı değil,tahsilat hayatıdır.
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
önemli olan tahsil hayatı değil,tahsilat hayatıdır.
güzel bir söz yazmaya çalışmışsın ama olmamış hocam :)) -
Beni üniversiteye gönderen zihniyeti eseflen birlikte kınıyoruz.. :| koduum okulu bitmedi gitti..
-
Aga yazını okuyunca nedense aklıma hemen cezanın bir şarkısındaki şu sözler geldi:
İnsan paralı eğitimle ne kadar alim olabilir
Bilmem ama bu gidişle
Geri kafalı adamlar çoğalacak heralde bu memlekette -
mosquit0 bunu yazdı:
onların beynını sıkiim sana bişey olmasın usta :|
----------------------------- -
Onlar okumaya değil zaman geçirmeye varsa aptal zengin koca bulmaya gelmişler.
sen okumana bak.
Kendini ordaki mallardan üstün gör herzaman. Hea hakaret et demiyorum onlara sadece kendini üstün gör ve bunlar böyle diyo yapıyo diye kendini salma iplemede onları. Bu nu bir egoistlik olarak değilde amaç olarak benimse sen herkezden daha çok şey yapmalısın.
-
Hocam özelde böyle cahiller oluyor. Birde asıl cahiller var üniversitelerde öyle ki :
Adam satanistim der şeytana taparım ayağındadır ancak tanrıyı reddeder kitaplarıda reddeder ama şeytana inanıyor :D
Solcuyum devrimciyim der ancak pkk yı destekler. Deniz Gezmiş hayranıdır ancak ne Kurtuluş Savaşı na saygı duyar ne Atatürk'e, birinin ayağında adidas görür emperyalist uşağı ilan eder ancak hadi içelim diye gitmeye kalktıklarında gider parlement alır jb viskiler jack denyılslar miller biralar içerler :D
Yada vatan millet sakarya havalarında olup fethullaha minnet duyarlar falan.
Halkların kardeşliği diyip pkk yı savunurlar ayrılıkçılık yaparlar vs...
Özelde öyle devlettede böyle oluyorlar :D
Uzak duracan diyicem de öküzler her yerde :S
--------------------------------------------------------------------
+1
daha yeni başlamışsın. Bunlardan çok göreceksin.
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diyor ya aman arkadaş onları gördün mü on dönüm kaç artık.uzak dur.
cahille gezme kadeşim. Özünü kaybetme.
Hayırlısıyla okulunu bitirme haberlerini bekleriz...İyi çalışmalar.
-
ohoo bizim bilişim sınıfında kızın bi tanesi temel elektronik dersinde aynen şu soruyu sordu : Hocam neden bize elektronik dersi gösteriyolar ki, bilgisayarla elektriğin ne alakası var? :|
-
Stargazer bunu yazdı:
ohoo bizim bilişim sınıfında kızın bi tanesi temel elektronik dersinde aynen şu soruyu sordu : Hocam neden bize elektronik dersi gösteriyolar ki, bilgisayarla elektriğin ne alakası var? :|
-----------------------------Ciddi misin? :D
-
aaah ahh sen bi de iş hayatını gör :S
biz mi malız anlamadım ki