folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Üniversitede Neden Hak Edilen Not Alınmaz ?

Üniversitede Neden Hak Edilen Not Alınmaz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

4. kez fizik 2 alan ve tembel bir öğrenci olarak şunu söyleyebilirim ki, hatayı öncelikle kendimde ararım sonra hocada. Sınavlar geliyor hala bi bok çalışmadım amk.

isyaaaaaaaaaaaaannnnn...

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

yaşasın okumamak

kafam rahat

liseyi zor bitirdim :D edit: 4 kilo baklava istediler ancak diplomayı verdıler 8 zayıf vardı

hayat okumayınca güzel

zalimadam tarafından 12/Nis/13 18:41 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocaların egolarını m.ikiyim...

Hadi sen git işine de herkes kendi çişine.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Hocam sırf  egoya  ben  edebiyattan  vizelerden  65 aldım finallerden 15  bütlerdende 15 :D  yani piçlik parayla değil :)

ZalımMadam.10.07.24
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Öğrenciye göre her kağıdı 100'lüktür. Yok öyle şey! Yazdığınızı bir kere sınav sonunda okuyor musunuz? Çoğu öğrencinin yaptığı totolojiden başka bir şey değildir. En basitinden örnek verecek olursam hoca "Tahsil etmek nedir?" demişti ve gerzeğin biri "Tahsil etmek tahsilat yapmaktır." demişti. E adama göre dediği doğru ama öyle mi? Bunu sınavda da yapıyor ve "Hocam ben yüzlük kağıt verdim ama." diyor. La havle. Yani Rahmetli Kemal Sunal'ın dediği gibi "Reklam reklamdır."a dönüyorsa bir iş hak edilen değil beklenilen not denebilir ancak o nota.

Ayrıca egoları tavan yapan hocalar da yok değil. "100 sadece Allah'a mahsustur." diyeninden tutun da "Bu sınıfta/derste Allah da benim peygamber de, ona göre ne dersem onu yapacaksınız!" diyenine kadar envai çeşit egolara şahit oldum. Onun içün suyuna gitmek deyimini öneririm.

Caliber tarafından 12/Nis/13 19:22 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı

Öğrenciye göre her kağıdı 100'lüktür. Yok öyle şey! Yazdığınızı bir kere sınav sonunda okuyor musunuz? Çoğu öğrencinin yaptığı totolojiden başka bir şey değildir. En basitinden örnek verecek olursam hoca "Tahsil etmek nedir?" demişti ve gerzeğin biri "Tahsil etmek tahsilat yapmaktır." demişti. E adama göre dediği doğru ama öyle mi? Bunu sınavda da yapıyor ve "Hocam ben yüzlük kağıt verdim ama." diyor. La havle. Yani Rahmetli Kemal Sunal'ın dediği gibi "Reklam reklamdır."a dönüyorsa bir iş hak edilen değil beklenilen not denebilir ancak o nota.

Ayrıca egoları tavan yapan hocalar da yok değil. "100 sadece Allah'a mahsustur." diyeninden tutun da "Bu sınıfta/derste Allah da benim peygamber de, ona göre ne dersem onu yapacaksınız!" diyenine kadar envai çeşit egolara şahit oldum. Onun içün suyuna gitmek deyimini öneririm.

Özellikle bu tip bir karı vardı bizim lisede tam bir cahildi amk.Kendisi apache server programını çalışmayınca "internet bağlantısı olmadığı için çalıştıramadık" demişti bir kere öğrencilere.Yani böleleri öğretmen oluyor bide gerçekden prestijli biri gibi pozlar yaratıyorlar.

Yine aklıma geldi sinirlendirdi beni.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Ben sıradan bir üniversite bitirdim, maaşım yaklaşık 4500-5000 arasıdır, ik değerlendirmesine göre prim nedeniyle oynar. Yüksek mühendis 2 arkadaş var şirkette birisi 1800 diğeri 1600 lira alıyor; okumaktan mezuniyetten çok şirkete verebildiğine bakıyorlar, o yüzden pek skinize takmayın, geçip bitirin bir şekilde; okurken de iş hayatına hazırlanın ki sonradan bunalıma girmeyin.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Ben:

Aslında hiç bir sınavdan düşük almadım. Sadece dersleri anlamıyorum slayttan matematik hiç hayatımda görmedim ve ezber yapmaktan nefret ederek büyüdüm. Her şeyin mantığını anlamaya çalıştım Avagadro sayısı neden 1000 tane değildi  integraldeki o s nin ne anlama geliyordu sorularını öğrenmekten zevk alan biriydim ve her ne konuma geldiysem anlayarak geldim. Şimdi derste çözülen bir kaç soruya bakıyorum tuhaf semboller türlü şekiller var. Anlamak nasıl mümkün olsun bir şey anlatmıyor ki... ?  Konuyu internetten arıyor tarıyor buluyorum  bir bakıyorum meğer gezegen hareketlerini matematiksel ispat eden tartışan bir soruymuş bir okuyorsun konuyu hayran kalıyorsun. Tabii sınava çalışmıyorsun gene anlıyorsun! Ama zaman kaybederek! Şimdi bilim insanı olmak yüksek üniversite eğitimi almak bu soruyu ezberlemek mi araştırmak mı yoksa bu soruların soğuk şekillerle siyah beyaz sayfalarda ifade edilmesi mi? Gerçekten eğitim kısmında çok büyük sıkıntılar var ve bu durum beni yine bir sembol olan "Tembel" konumuna düşürüyor. Böyle bir eğitimi gerçekten bünyem kaldırmıyor. Odaklanamıyorum anlamıyorum çalışıyorum ve yapamıyorum. Sorun kesinlikle bir şahsa üniversiteme veya hocalarımla alakalı değil. Büsbütün eğitim sistemiyle alakalıdır. Hayal gücümün ve yaratıcılığımın zayıfladığı, sınav korkusuyla yanıp tutuşuğum sene bu senedir. Ama savaşmayacağım kabul edip yarış atı olmaya devam edeceğim. Biliyorum isyan ettikçe kaybeden gene ben olacağım. Hayaller dışarı siyah beyaz kağıtlar içeri... Umarım bir gün o muhteşem Calculus kitabını zevk için satır satır çözerim...Adama yazık yav 1200 sayfa kitap yazmış aradan seçmece koyu ezberliyorum :) Neyse bu kadar manifesto yeter... İnşallah bu eğitim sistemi bir şekilde değişirde bir şey öğrenmek için insanlar üniversitenin bitmesini beklemez...

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

hocam kendimden örnek verim senin o az çalışan arkadaşlar dedin sınıftayım sanırım, mesela bugün 2 tane sınavım vardı ikisi de ağır dersler birsi 220 sayfa slaytdan sözel ve sayısal karışık bi sınav diğeride, complex matematik içeren ders.. neyse 2 gün zmanım vardı bu dersler için ama geçen dönemden öğrendiğim bişey vardı hiçbir zmn bi ders için kendini yıpratmaya değemiyo bu okulda,! tecrübe edinmiştim, o yüzden bu dönem bu sınavlarda sınava sadece son 12 saat kala çalışıyorum! şaka değil en fazla 12 saat kala ama bunun öncesinde de dersi dersde çok iyi dinliyorum... bügünkü 2 tane sınav için toplam 7 saat çalıştım, evet 2 ders için toplam 7 saat sonuç nemi, 1. sınavımda sınıf döküldü ilk 30 dk içinde 15 e yakın insan kakltı gitti ben sınavı 15 dk erken bitirdim hepsi full, 2 sınavda ise yüne tüm soruları yaptım emin olamadığım toplam 15 puanlık soru varıdı okdr, nedenini bilmiyom nasıl oluyoda bu kdr iyi geçiyo sınav bende anlamıyom ama, birşeyden eminim ALDIĞIMIZ BU EĞİTİMDE HİÇ BİR ZAMAN OTURUP HASTA OLUCAK KADAR DERS ÇALIŞTIRMAYI GEREKTİRİCEK BİR DURUM YOK, ha çalışırsan işte böyle pişman olursun geçen dönem benim olduğum gibi..

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

üniversite de ki aldıgın 5 puan fazla veya eksik olan not. ileride ki çalışma yaşantında bir boka yarıyor mu asıl mesele bu.

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 2254 Toplam Mesaj: 27