Üniversiteyi Kazananların Listesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Hacılar eskiden sınav sonuc gazetesi vardı, yanlış hatırlamıyorsam, kim hangi üniyi kazanmış tek tek yazıyordu, osym de veya herhangi bir yerde böyle

bir liste var mıdır, kim nereyi kazanmış gibi, aslında bir üniversitenin son 2-3-4 sene önceki kazananları lazımda...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

syklops bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacılar eskiden sınav sonuc gazetesi vardı, yanlış hatırlamıyorsam, kim hangi üniyi kazanmış tek tek yazıyordu, osym de veya herhangi bir yerde böyle

bir liste var mıdır, kim nereyi kazanmış gibi, aslında bir üniversitenin son 2-3-4 sene önceki kazananları lazımda...

hakkaten eskiden böyle bir şey vardı, şimdi düşününce garip geliyor.

enjoy i'm vaccinated
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek

zaten güvenlik için şifre verildi herkese şuan olucagını sanmıyorum.konuyu dağıtmak gibi olmasında bu yılki taban puanlarını nerden öğrencem hep geçen yılınki var yahu?

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    kimin hangi bölümü kazandıgı bir yerde yazıyor dağıtılıyor nerden erişiyorlar bilmiyorum. 3. parti cemaat yurtları haberdar yani , gerisini bilmiyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    kimin hangi bölümü kazandıgı bir yerde yazıyor dağıtılıyor nerden erişiyorlar bilmiyorum. 3. parti cemaat yurtları haberdar yani , gerisini bilmiyorum.

bilgi edinme yasası... belli bir ücretle öğrenebiliyorsun.

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    Sanmam bulabilcegini haci. Oyle bi hal aldikki adamlar gazetede bile isim dahi gecirmeye korkuyolar. Dusmani olan var olmayan var.

Gel bili bili gates
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

eski kız arkadaşının hangi üni de oldugunu merak ediyosun gibi hissettim hacı :)) yeni hatun murid çıkmasın bak görür mörür :))

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

someone_from_71 bunu yazdı:

eski kız arkadaşının hangi üni de oldugunu merak ediyosun gibi hissettim hacı :)) yeni hatun murid çıkmasın bak görür mörür :))

eski degil yeni :) 3-5 kez iş amaçlı gittiğim bir yerde tanıştıgım biriyle dün azıcık konuştukta, sadece üniversite ve okuduğu bölümü ögrendim, ve birde elimde kızın

ismi var, çalıştıgı yere gidicek bahanem yok o yüzden parçaları benim birleştirmem gerekiyor :)

artı kızın parmagında yaklaşık 1 cm uzunluğunda yüzük var, evli mi nişanlı mı bilmiyorum tek bildiğim yeni mezun olduğu :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aref
    aref's avatar
    Erkek

2011-ÖSYS YERLEŞTİRME PUANI EN YÜKSEK 100 ADAYIN

YERLEŞTİRİLDİKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI

2011-ÖSYS sonuçlarına göre yerleştirme puanı en yüksek 100 adayın, puan türlerine göre yerleştirildikleri yükseköğretim programlarına aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir. Adayların kişisel bilgilerine listede yer verilmemiştir.

Bu bilgiler yükseköğretim kurumlarının talebi üzerine açıklanmaktadır.

Kaynak;http://www.osym.gov.tr/belge/1-12911/2011-osys-yerlestirme-puani-en-yuksek-100-adayin-yerles-.html

Yardımcı olur umarım. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

aref bunu yazdı:

2011-ÖSYS YERLEŞTİRME PUANI EN YÜKSEK 100 ADAYIN

YERLEŞTİRİLDİKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI

2011-ÖSYS sonuçlarına göre yerleştirme puanı en yüksek 100 adayın, puan türlerine göre yerleştirildikleri yükseköğretim programlarına aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir. Adayların kişisel bilgilerine listede yer verilmemiştir.

Kaynak;http://www.osym.gov.tr/belge/1-12911/2011-osys-yerlestirme-puani-en-yuksek-100-adayin-yerles-.html

Yardımcı olur umarım. 

hacı ilk yüzde olsa, dersane reklamlarından bulurdum ben onu :) ama saol yine de yardımcı olmaya calıstıgın için :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aref
    aref's avatar
    Erkek

İlk yüzü geç o sadece bir örnek .. Bak ne yazıyor

Adayların kişisel bilgilerine listede yer verilmemiştir.

Toplam Hit: 2174 Toplam Mesaj: 12