Üniverstelilere Kötü Haber Chp Nin İtirazı Sonucunda Belediye Bursları Kesildi.
-
durmak yok , yola devam ... oyum akp 'ye ...
-
ayda 100 ytl ilaç gibi gelicekti burdaki(izmir) 30.000 öğrenciye olacağı gibi..yazık
-
hocam sanırım kimse şu topicde yazılanları okumuyor herkez bursunu almaya devam edecek! belediyeden değil kyk dan alacak zaten kyknin kurulma sebebi de bu dağıtılan bursları denetim altına almak hakeden kişilere daha doğru şekilde ulaştırmak. ayrıca sizlerinde şuan farketmeden içine düştüğünüz durum gibi siyasi rant sağlamaya çalışanları engellemek için! bu kadar vurdum duymaz olmayın muritler hiçbir şey için. burs alıyorsunuz tamam bu bursa ihtiyacı olanda var olmayan da var. ama milletin hakları yenerek o bursları alıyorsunuz. bunun farkında mısınız? yasa açıkca belediye burs veremez diyor buna inat sizler burs istiyorsunuz. onu da geçtim verilen burs dediğim gibi milletin hakkı yenerek size ödeniyor. şuanda elektriğin suyun bu kadar artmasındaki en büyük sebeblerden biri de o burs aldığınız belediyeler birkaç ay öncesinde trilyonlara dayanan elektrik su borçları milletin sırtına yüklenirken sizlere de ödemedikleri milletin sırtına yükledikleri elektrik su borçlarının parasıyla burs dağıtıyorlar!
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Belediyeler ihtiyac sahiplerinemi para veriodu acaba???
Ne kadar nurcu fetocu varsa olduğu gibi aktarıyorlardı parayı....
yandaşlara çalışanların coluğuna çocuğuna döşüyolardı parayı, şimdide, iyiliksever insan rolleri...
-----------------------------alakası yok. nurcu fetullahcı da elbet vardır burs alan, yalnız nurcu fetullahçı burs almasın dıye gercekten ıhtıyacı olan ogrencılerın de bursunu kesmek ne kadar mantıklı? senın nurcu fetullahçı dedıgın adam zaten heryerden burs buluyor beledıye bursunu kaldırarak bunu engelleyemessın. turkıyede hangı kurumda yozlaşma yok da bunda olmasın? ellbetteki çalışanın çolugu cocugu da alıyordur. ama pire için yorgan yakılmaz.. ayda 100 ytl bir öğrenci için ne demek sen de biliyorsundur multi milyarder değilsen..
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
hocam sanırım kimse şu topicde yazılanları okumuyor herkez bursunu almaya devam edecek! belediyeden değil kyk dan alacak zaten kyknin kurulma sebebi de bu dağıtılan bursları denetim altına almak hakeden kişilere daha doğru şekilde ulaştırmak. ayrıca sizlerinde şuan farketmeden içine düştüğünüz durum gibi siyasi rant sağlamaya çalışanları engellemek için! bu kadar vurdum duymaz olmayın muritler hiçbir şey için. burs alıyorsunuz tamam bu bursa ihtiyacı olanda var olmayan da var. ama milletin hakları yenerek o bursları alıyorsunuz. bunun farkında mısınız? yasa açıkca belediye burs veremez diyor buna inat sizler burs istiyorsunuz. onu da geçtim verilen burs dediğim gibi milletin hakkı yenerek size ödeniyor. şuanda elektriğin suyun bu kadar artmasındaki en büyük sebeblerden biri de o burs aldığınız belediyeler birkaç ay öncesinde trilyonlara dayanan elektrik su borçları milletin sırtına yüklenirken sizlere de ödemedikleri milletin sırtına yükledikleri elektrik su borçlarının parasıyla burs dağıtıyorlar!
o kadar basit değil sevgili kardeşim.belediyenin verdiği burslar ayrı bir kontenjandır.ve sen o kontenjanı kyk'ya verirsen, kyk'nın kontenjanının bir kısmını, belediyeden gelen burslular doldurur.ve doğal olarakda bir kısım öğrenci açıkta kalır.milletin hakkı yeniyor, yandaş öğrencilere burs veriliyorları falan geçin.chp'nin bilinçsizce muhalefetlerinden biri daha bu.bu kadar basit. -
Cemaatçi değilsen sittin sene alamazdın zaten :l
İyi yapmışlar ben 4 senedir alamıyorum zaten.
-
olmaz böle bişey ya ayda alıcagımız 120 lira için o kadar ugrastık
Chp gel sen iptal et,
İsmi Halk partisi ama içi sanki Halk düşmani alçaldılar iyice bence..
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------Cemaatçi değilsen sittin sene alamazdın zaten :l
-----------------------------yalan 4k alakasi yok ya adamalrin tek baktigi şey babanizin maaş bordrosu
aq yerinde adamlara iftira atma zenginsen zaten alamassin takozluk etme
olan bize oldu ....
Chp 'Ye ......... girsin anketi açalım derhal !
-
Armigerovs bunu yazdı:
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------yalan 4k alakasi yok ya adamalrin tek baktigi şey babanizin maaş bordrosu
olan bize oldu ....
Kaç torba kömür, makarna aldın bu sene ?
-
Armigerovs bunu yazdı:
AmoR bunu yazdı:
olan bize oldu ....
-----------------------------O ''takoz'' u alır bi yerlerine montelerim!
İnsanı çileden çıkarma. İlk önce konusmayı öğren, kullandığın kelimelere dikkat et.
İyice kahve ortamına çevirdiniz burayı.