Unutamamak !
-
Ilk askimdi hacilar , harbiden sevdim 4yil gecirdim ve ben kendim bitirdim ve 2yildir unutamadim icimde gunden gune dahada buyudu...ondan sonra sevemedim asik olamadim...hayatimda 1 kisi oldu ama olmadi yapmacik sahte olamadim...sevmiyorum diyip bitirdim onuda...aklimda hep o var...nasil birseydir bu lan...yokmu caresi a.q
-
Ateşe ateşle saldır diye bir sözü var amerikalıların.Senin ateşin sana kendini 2 yıl unutturmayacak potansiyelde başka bir kızla tanışmak.Ama bu işin ucu lanet tesadüflere kaldığı için yaşamak tek çözüm.
-
Bırak sevdiğin sende kalsın zaten, unutma..
-
çaresi yok ilk aşkı unutmak cok zor olur hele ondan sonra adam gibi birisi çıkmamışsa karşına hiç unutamassın . genelde aklına bile gelmez normal bi şekilde devam edersin hayatına ama adam diyoya 'hasretin bu kadar koymazdı ama geceler oyle bir gevurki sorma' diye gecelerde oluyo ne oluyosa. birden aklına düşüyo ondan sonra çıkmıyo her şarkı ona yazılmış sanki her şiir onu anlatıyo
-
Unutmak isteyen kim ?
-
Dogru unutmak isteyen kim :S
Belkide karsima gercekten sevebilecegim birisi ciksa...neyse bu isler ince isler adami g*tten sisler.
Biz hayatimiza devam edelim...gecelik bir bunalimdi :D
Hayat guzel :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Dogru unutmak isteyen kim :S
Belkide karsima gercekten sevebilecegim birisi ciksa...neyse bu isler ince isler adami g*tten sisler.
Biz hayatimiza devam edelim...gecelik bir bunalimdi :D
Hayat guzel :D
-----------------------------icimizde bir ukte olarak kalsada eksikligini hissetsekde, o olsada olmasa da biz varız ..
Hayat Güzel yasamın tadını cıkar :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Ilk askimdi hacilar , harbiden sevdim 4yil gecirdim ve ben kendim bitirdim ve 2yildir unutamadim icimde gunden gune dahada buyudu...ondan sonra sevemedim asik olamadim...hayatimda 1 kisi oldu ama olmadi yapmacik sahte olamadim...sevmiyorum diyip bitirdim onuda...aklimda hep o var...nasil birseydir bu lan...yokmu caresi a.q
-----------------------------
Bizde sevdik dostum hemde 7 sene.Deli gibi seviyodum,onu her gördüğmde yeniden aşık oluyodum.7 sene boyunca onu görmek için her ay istanbula gidiyodum.Onu için sayamaycağım şeyler yaptım , sokaklarda bile yattım.Sonuç ayrıldık şimdi başkasıyla nişanlandı.Ve ben tamamen hayata küstüm herkesten ve herşeyden nefret eder hale geldim.Hiç bişey beni mutlu etmiyor ve hiçbişeyden zevk alamıyorum.Caddede kafamı kaldırıp kızlara bile bakmıyorum, bakamıyorum.Onu unutmalıyım ama ne aklımdan nede kalbimden onu çıkaramıcam sanırım.Aşk acısı çok zor.. -
bi de karşılıksız sevenler var compi biliyon mu?
her gördüğünde her duyduğunda boğazına bi yumruk oturtanlar.
ama kendini anlatamadığın. anlatsan da karşılık bulamadığın
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------bi de karşılıksız sevenler var compi biliyon mu?
her gördüğünde her duyduğunda boğazına bi yumruk oturtanlar.
ama kendini anlatamadığın. anlatsan da karşılık bulamadığın
-----------------------------
benimde başıma geldi hajı.. sen öle bi seversinki ama söleyemezsin sölesende karşılık bulamazsın.. çok kötü walla çoook.:S -
Hiç uğraşma ne yaparsan yap unutamazsın..Yenisi gelir unuturum deme sakın o da olmuyor..onun giderken açtığı boşluk dolmaz.orası sadece ona aittir..çaresi O dur..