Unutamamak !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ilk askimdi hacilar , harbiden sevdim 4yil gecirdim ve ben kendim bitirdim ve 2yildir unutamadim icimde gunden gune dahada buyudu...ondan sonra sevemedim asik olamadim...hayatimda 1 kisi oldu ama olmadi yapmacik sahte olamadim...sevmiyorum diyip bitirdim onuda...aklimda hep o var...nasil birseydir bu lan...yokmu caresi a.q

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Ateşe ateşle saldır diye bir sözü var amerikalıların.Senin ateşin sana kendini 2 yıl unutturmayacak potansiyelde başka bir kızla tanışmak.Ama bu işin ucu lanet tesadüflere kaldığı için yaşamak tek çözüm.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

Bırak sevdiğin sende kalsın zaten, unutma..

allcolorsarebeautiful.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

çaresi yok ilk aşkı unutmak cok zor olur hele ondan sonra adam gibi birisi çıkmamışsa karşına hiç unutamassın . genelde aklına bile gelmez normal bi şekilde devam edersin hayatına ama adam diyoya 'hasretin bu kadar koymazdı ama geceler oyle bir gevurki sorma' diye gecelerde oluyo ne oluyosa. birden aklına düşüyo ondan sonra çıkmıyo her şarkı ona yazılmış sanki her şiir onu anlatıyo 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek

Unutmak isteyen kim ?

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Dogru unutmak isteyen kim :S

Belkide karsima gercekten sevebilecegim birisi ciksa...neyse bu isler ince isler adami g*tten sisler.

Biz hayatimiza devam edelim...gecelik bir bunalimdi :D

Hayat guzel :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Dogru unutmak isteyen kim :S

Belkide karsima gercekten sevebilecegim birisi ciksa...neyse bu isler ince isler adami g*tten sisler.

Biz hayatimiza devam edelim...gecelik bir bunalimdi :D

Hayat guzel :D

icimizde bir ukte olarak kalsada eksikligini hissetsekde, o olsada olmasa da biz varız ..

Hayat Güzel yasamın tadını cıkar :) 

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:

Ilk askimdi hacilar , harbiden sevdim 4yil gecirdim ve ben kendim bitirdim ve 2yildir unutamadim icimde gunden gune dahada buyudu...ondan sonra sevemedim asik olamadim...hayatimda 1 kisi oldu ama olmadi yapmacik sahte olamadim...sevmiyorum diyip bitirdim onuda...aklimda hep o var...nasil birseydir bu lan...yokmu caresi a.q

Bizde sevdik dostum hemde 7 sene.Deli gibi seviyodum,onu her gördüğmde yeniden aşık oluyodum.7 sene boyunca onu görmek için her ay istanbula gidiyodum.Onu için sayamaycağım şeyler yaptım , sokaklarda bile yattım.Sonuç ayrıldık şimdi başkasıyla nişanlandı.Ve ben tamamen hayata küstüm herkesten ve herşeyden nefret eder hale geldim.Hiç bişey beni mutlu etmiyor ve hiçbişeyden zevk alamıyorum.Caddede kafamı kaldırıp kızlara bile bakmıyorum, bakamıyorum.Onu unutmalıyım ama ne aklımdan nede kalbimden onu çıkaramıcam sanırım.Aşk acısı çok zor..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

bi de karşılıksız sevenler var compi biliyon mu?

her gördüğünde her duyduğunda boğazına bi yumruk oturtanlar.

ama kendini anlatamadığın. anlatsan da karşılık bulamadığın 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:

bi de karşılıksız sevenler var compi biliyon mu?

her gördüğünde her duyduğunda boğazına bi yumruk oturtanlar.

ama kendini anlatamadığın. anlatsan da karşılık bulamadığın 

benimde başıma geldi hajı.. sen öle bi seversinki ama söleyemezsin sölesende karşılık bulamazsın.. çok kötü walla çoook.:S
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visionary
    visionary's avatar
    Erkek
    Hiç uğraşma ne yaparsan yap unutamazsın..Yenisi gelir unuturum deme sakın o da olmuyor..onun giderken açtığı boşluk dolmaz.orası sadece ona aittir..çaresi  O dur..
Toplam Hit: 2176 Toplam Mesaj: 14