Upload Sitesi.. + 18 Oyun
-
elimde 400 mgbyte üzerinde bi oyun var.. bunu upload edip bu siteye koymak istiyorum da iyi bir uypload sitesi lazım..
oyunun adı redligth center.. adult içerikli... premium üye olduktan sonra fantezilerinizi 2 ye katlıyorsunuz..
http://www.redlightcenter.com/ oyunun sitesi.. aslında reim koycaktımda biras adult içerikli olduğundan.. oyun hakkında şöyle bi bilgi vereyim.. online olarak oynanıyor.. herkes bir karakter seçiyor.. oyunda bildiğimiz fps oyunları gibi oynuyoruz geziyoruz dans ediyoruz kız tavlıyorus.. premium üyeysek. eğer.. kızı odaya atıp.. düüüüüüttt :) işte böyle bişey.. isteyen siteden indirebilir o zaman.. benim upload etmeme gerek kalmaz..
-
töbe töbe :)
filefactoriyi dene
2 parta böl 200 + 200 koy .. -
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
töbe töbe :)
filefactoriyi dene
2 parta böl 200 + 200 koy ..
nasıl bölüncek ki? setup dosyası 2 ye?tamam tamam.. upload a gerek yok.. siteden indiriliyormuş full olarak... başlığıda sadece +18 oyun red light center yaparsa iyi olur modlar.. karışıklık olmas daha..
-
setup olarak rarlayabilirisn nasıl ?
sağ tıkla arşive ekle
yukardan seçeneklerden
genel var ordan ciltrelere böle yaparsın onu güzelcene böler.. -
zaten oyunun sitesinde download şeyisi var sen neden uğraşacan ki
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------zaten oyunun sitesinde download şeyisi var sen neden uğraşacan ki
tamam tamam.. oyunun sitesinden indirebilyorsunuz zaten.. ben sonradan baktım oyunun sitesine.. ondan öyle yasdım.. ok.. siteden indirilebilyor.. oyun.. -
+18 mi dediniz hemde online bu oyunu bulmam ve oynamam lazım :D:D:D:D
-
Ulan sizi bu çileden kurtaracam ben ha rapid miş megauplaod mış böyle şeylerle uğraştırmıycam sizi bekleyin yakında tahribat'a özel upload sitesi açıcam bide key sistemi koyucam sadece müridler upload edebilecek. Yok 300 megabyte sınırı var yok beşyüz sınırı var bu ne la. Bekleyin script yazmaya başlıycam bitince haber koyarım buraya :)
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Ulan sizi bu çileden kurtaracam ben ha rapid miş megauplaod mış böyle şeylerle uğraştırmıycam sizi bekleyin yakında tahribat'a özel upload sitesi açıcam bide key sistemi koyucam sadece müridler upload edebilecek. Yok 300 megabyte sınırı var yok beşyüz sınırı var bu ne la. Bekleyin script yazmaya başlıycam bitince haber koyarım buraya :)
-----------------------------süper olur. ama hemenpaylaş gibi olmasın sonu :/
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Ulan sizi bu çileden kurtaracam ben ha rapid miş megauplaod mış böyle şeylerle uğraştırmıycam sizi bekleyin yakında tahribat'a özel upload sitesi açıcam bide key sistemi koyucam sadece müridler upload edebilecek. Yok 300 megabyte sınırı var yok beşyüz sınırı var bu ne la. Bekleyin script yazmaya başlıycam bitince haber koyarım buraya :)
-----------------------------rapid preler + beles host + bii de bu..
madalyayi coktan hakettin ;)
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------valla hocam hakkaten madalyalık adamsın :)
bu yazacagın script cok deli bişe olsun aklında bi domain yoksa deliyiz.org u kullanırsın :D
edit:
download isteyenler için
http://download.redlightcenter.com/SetupFiles/Live/UtherverseSetup.exe