Urfa-Siirt-İstanbul-Antalya Ve Antepde Pkk Gösterileri ! Yuh Artık
-
ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------monoton bunu yazdı:
-----------------------------
ThEDARq bunu yazdı:Yorumun Çok Yanlış Hacı biz Türk'ler Derken Ayrımcılık Yaptığının qkk Ya Destek Verdiğinin Farkındamısın Demekki Sen Türkiye Türk'lerindir Diyorsun Ayırıyorsun
turkiye turklerindir TURK iye
-----------------------------Sizin Gibiler Yüzünden Kimlik Çatışması Çıkıyor..Türkiye Türk'lerin Diyorsun Kürt Vatandaşlarını Yokmu Sayıyorsun.. Atatürk Ve Askerleri Bu Vatan İçin Cephelerde Düşmanla Çarpışırken Hangi Askerine Vatandaşına Kökeni Yüzünden Veya Mezhebi Yüzünden Ayrıcalık Tanımış Veya Dışlamış Nerde Okudun Nerde Duydun...Git Bir Çanakkaleye Şehitliğine Nedemek İstediğimi Anlarsın ;)
-----------------------------Ayrım yapan yok ama sende git il il canakkale sehitlerini bi öğren istersen!! hangi ilden kac sehit var.
bizim güllü asiret reisiyle bunları cözecek merak etmin.
-
ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------monoton bunu yazdı:
ThEDARq bunu yazdı:Yorumun Çok Yanlış Hacı biz Türk'ler Derken Ayrımcılık Yaptığının qkk Ya Destek Verdiğinin Farkındamısın Demekki Sen Türkiye Türk'lerindir Diyorsun Ayırıyorsun
turkiye turklerindir TURK iye
-----------------------------Sizin Gibiler Yüzünden Kimlik Çatışması Çıkıyor..Türkiye Türk'lerin Diyorsun Kürt Vatandaşlarını Yokmu Sayıyorsun.. Atatürk Ve Askerleri Bu Vatan İçin Cephelerde Düşmanla Çarpışırken Hangi Askerine Vatandaşına Kökeni Yüzünden Veya Mezhebi Yüzünden Ayrıcalık Tanımış Veya Dışlamış Nerde Okudun Nerde Duydun...Git Bir Çanakkaleye Şehitliğine Nedemek İstediğimi Anlarsın ;)
-----------------------------kimseyi ayırdıgım falan yok
eger bu kimligi taşıyorsam ben turkumdur
eger ben turk degilim diyorsam bu kimligi taşımam
neyazıkki daha turkceyi bilmeyen turk kimligi taşıyan insanlar var
-
daga cikip qkk'ye katilanlar süphesizki kürtler
baska bir alternatfi sunabilecek olan varmi ?
a.q ben o daga cikan yarrrak kafali kürtlerin
-
beyler ben diyarbakırda oturuyorum bu işlerin tam ortasındayım başlıkta önce bizim burası yazılmalıydı bugün dükkanlar açılmayacak
okula bi çok arkadaş gitmedik ki gelirken olayların ortasında kalmıyalım die
bazı müridler diyorkı türkiye türklerindir ama ATATÜRK burayı korurken kürtlerden yardım aldı bunu kendiside sölüo ve bi çok kürdde sölüo boş yere bunlar gitsin
sadece türkler burda yaşasın demek pkk'nın yaptığı politikadan farklı bişi deildir nasıl onlar dio kürdisdan'ı kuracaz sadece kürtler yaşıyacak o zaman sizde çıkın
dışarı türk olmayan herkesi vurun öldürün ülke saDEce türk olsun bu ülkede sadece kürtler mi var bizi bölmek isteyen abd ajanları yok mu hristiyanlar yok mu
ermeniler yunanlılar yok mu bunlarıda mı öldürceksiniz
şuan pkk'yı bi hiç sayan milyon tane kürt var onlara hergün beddua okuyan milyon tane kürt annesi var bunları uzakta aramanıza gerek yok Biri benim Aslen Zaza'yız
ama kürt sayılırız bunla gurur duyuyorum biride bizim kürdo düşüncelerimiz belli bugüne kadar ağzımdan ne bunların başlarıyla ilgili bi slogan çıkmıştır nede bunların
mekanına gitmişimdir ama kürdüm hemde sonuna kadar
Ayrıca toplanıp gidek diyen arkadaşlara bi not bunların mantığı ile dağdakilerin aynıdır vur-kaç'dır öle sizin dediğiniz gibi olmaz o işler toplanıp hurra birbirinize gircenizi
sayınıyorsanız yanılıyorsunuz polis 1 yetki tam verilmediği için vuramıo 2 yakalayamıo adamlar artık muro'nun dediği gibi profesyonel devrimci olmuşlar
Tek çare yönetimin el koyması dağa sıkı bi operasyon burda Pkk diyene 'tak Tak' bu dtp yi yok edecek belki refaha ulaşır memleket
Edit:heralde bugün başbakan diyarbakıra gelio Banko burda dışarı çıkmak haram olcak kaç gün A.q
-
neden kürtlere potansiyel terorist muamelesi yapan yazılar yazıyosunuz?
yok kürtler çocuklarına milliyetçilik aşılıyomuş,devrimcilikmiş,özgürlükçüymüş yok beyinsizlermiş.pkk lılara ettiğiniz sözlere lafım yok ancak eğer yazdıklarınızı bir millete yüklerseniz o zaman o heriflerden bi farkınız kalmaz.
valla ister kızın ister sövün doğudaki yurttaşlarımız ayrı bir ülke kurmak istese zaten bunu yaparlar.20 milyon insan isyan ettikten sonra amerikan ordusu olsa kaç yazar?hiçbir kuvvet halkların birleşmesinden daha kuvvetli olamaz..benim tanıdığım birçok kürt var ve iddia ediyorumki sizdende daha milliyetçi insanlar.hiç değilse okuyorlar kardeşim.böyle yok toplanıp gidelim,asalım,keselim demiyorlar.boş beleş laflarla oksijen tüketmiyor.
eğer bir avuç çabulcunun yaptığını Türk milliyetçileri (!) diye geçinen tarafta yaparsa bi güzel kaos ortamı oluşur.sonrasında ülke bölünür ve bunun sorumlusunu ararken aynaya bakmaktan bile kaçınırsınız.
Turkiye Turklerindir gibisinden çağdışı bir yazı yazan elemanada diyeceğim şudur;kurtuluş savaşının doğuda başladığını unutma.kürt,türk,laz,çerkez vb bu ülkede omuz omuza savaştı ve M.Kemal Türkiye cumhuriyeti toprakları içerisinde sizin gibilerin ayrımcılık yapamaması için bu topraklar içinde yaşayan herkes Türktür dedi.Türkiye bir kesimin malı değil bunuda kafanıza sokun.
son olarak comquer demişki;
"daga cikip qkk'ye katilanlar süphesizki kürtler
baska bir alternatfi sunabilecek olan varmi ?
a.q ben o daga cikan yarrrak kafali kürtlerin"
Allah akıl fikir versin.yarrak kafalı kürtlermiş...%70 i yabancıdır pkk militanlarının.ermeni,Alman,ingiliz,rus şu bu...
ermeni dediklerimde dağıtılan asala teror örgütünün üyeleri..almanı rusu falan neye hizmet ettiğini bilmeyen macera arayan gençler bazıları paralı asker oldugunu söyleniyor..
araştırmak zorunuza gidiyor dimi.burdan sövmek kolay.sen sıcacık yatağında uyuyp pc başından sövüp sayarsın.sen televizyondan duyarsın,radyodan duyarsın ama doğudaki yurttaşlarım pkk sorununu orada yaşar.bu ikisi arasındaki farkı anlaman zor anlamanıda beklemiyorum ama bi umut işte.saygılar.
-
halk polise bakıyor polise güveniyor. poliste öyle bakınca halkta yazık diyor.
halk kendisi müdahale ettiği zaman polis halka müdahale ediyor. o piçlere değil.
o çok övdüğünüz cenabet avrupa birliği ülkemizi bölmek istiyor vs vs. uzar gider.
ulan bi tanesini çöp kovasıyla ağzını burnunu kırsan polis suçluymuşum gibi içeri alır.
böyle adaletin a.k
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------Turkiye Turklerindir gibisinden çağdışı bir yazı yazan elemanada diyeceğim şudur;kurtuluş savaşının doğuda başladığını unutma.kürt,türk,laz,çerkez vb bu ülkede omuz omuza savaştı ve M.Kemal Türkiye cumhuriyeti toprakları içerisinde sizin gibilerin ayrımcılık yapamaması için bu topraklar içinde yaşayan herkes Türktür dedi.Türkiye bir kesimin malı değil bunuda kafanıza sokun.
----------------------------->Turkiye Turklerindir gibisinden çağdışı bir yazı yazan elemanada diyeceğim şudur
>M.Kemal Türkiye cumhuriyeti toprakları içerisinde sizin gibilerin ayrımcılık yapamaması için bu topraklar içinde yaşayan herkes Türktür dedi.
>bu topraklar içinde yaşayan herkes Türktür
eger bunu kabul ediyorsan sana zaten sozum yok
-
monoton bunu yazdı:
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------Turkiye Turklerindir gibisinden çağdışı bir yazı yazan elemanada diyeceğim şudur;kurtuluş savaşının doğuda başladığını unutma.kürt,türk,laz,çerkez vb bu ülkede omuz omuza savaştı ve M.Kemal Türkiye cumhuriyeti toprakları içerisinde sizin gibilerin ayrımcılık yapamaması için bu topraklar içinde yaşayan herkes Türktür dedi.Türkiye bir kesimin malı değil bunuda kafanıza sokun.
----------------------------->Turkiye Turklerindir gibisinden çağdışı bir yazı yazan elemanada diyeceğim şudur
>M.Kemal Türkiye cumhuriyeti toprakları içerisinde sizin gibilerin ayrımcılık yapamaması için bu topraklar içinde yaşayan herkes Türktür dedi.
-----------------------------"Türkiye cumhuriyeti toprakları içinde yaşayan herkes türktür" sözü türkiye vatandaşıdır anlamına gelmektedir.bu ülkede ermenilerin falanda yaşadığını ebemde biliyor ama hala "saf kan ırk"diye bir şeye inanıyorsunuz sanırım.
-
Atatürk kürt aşiret liderlerini muhatap alıp şehirlerini düşmandan temizlemelerini daha fazla mücadele etmelerini öğütlerken, gerekli mühimmatı gönderirken.
sen yok ben onu muhatap almam yok onunla görüşmem yok o gelmesin bu gelsin dersen olacağı budur.
çocuk olana herhangi bir lafım yok .
aklı selim olanlar ise doğu illerinin hangi halk tarafından temizlendiğine ve temizlenince hangi bayrağın dikildiğine bir göz atsınlar.
kürt türk ayrımımı yapalım dedndiğinde hayır diyenler o halde kürt türk kardeştir dendiğindede hayır diyorlar işte bunu anlamıyorum:)
-
HolyReform bunu yazdı:
monoton bunu yazdı:
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------"Türkiye cumhuriyeti toprakları içinde yaşayan herkes türktür" sözü türkiye vatandaşıdır anlamına gelmektedir.bu ülkede ermenilerin falanda yaşadığını ebemde biliyor ama hala "saf kan ırk"diye bir şeye inanıyorsunuz sanırım.
yukardaki mesajıma uygun düştüğü için alıntı yapıyorum.arkadaş şırnağa d.bakıra muş a mardine düşman girince ordaki kürt halkn uyuduğunu sadece batı illerinden gelen halkın yada askerin buraları düşmandan temizlediğini sanıyor.