USB Belleğin Yanmasını Yada Silinmesini İstiyorum.
-
bi murid bi program yapmisti. usb bellegi takinca direk icindekileri kopyaliyodu falan.
muhtemelen vardir oyle bi program yoksa yapar biri. arat belki o programdada ozellik vardir.
-
İnternet kafeci falan değilim arkadaşlar. Benim bilgisayarımdan benim iznim olmadan bana ait özel dosyalar alındı. Konunun detaylarına girmek istemiyorum daha fazla. Sistemin donanımsal yapısı ile uğraşmadan yazılım ile yapılabiliyorsa çok memnun olucam. Arkadaşlar bu konu benim için çok ciddi. Gerçekten yardımınıza ihtiyacım var.
-
Blitz bunu yazdı:
-----------------------------
Evde olsaydım sana takar takmaz içindekileri silecek bi prog yazardım ama malesef ayın onbeşinde gidiyorum eve
-----------------------------Çok sağol hocam. Eğer ayın 15' ine kadar bir çözüm bulamazsam eve gittiğinde yaparmısın. Cidden bu konuda yardıma ihtiyacım var.
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
bi murid bi program yapmisti. usb bellegi takinca direk icindekileri kopyaliyodu falan.
muhtemelen vardir oyle bi program yoksa yapar biri. arat belki o programdada ozellik vardir.
-----------------------------Biraz arama yaptım ama sonuca varamadım.
-
Tamam hocam benim için onbeş dakkalık iş o.
-
Blitz bunu yazdı:
Tamam hocam benim için onbeş dakkalık iş o.
-----------------------------Tamam hocam eğer ayın 15' ine kadar çözüm bulamazsam buraya senden yardım istemek için yazıcam. Şimdiden teşekkür ederim.
-
Pm de atarsan daha hoş olur konuyu göremeyebilirim. Ve lafı olmas hocam maksat işe yarayalim
-
Ön Panel + . - = -. + =Çozt :D
-
Donanımsal olmadan yazılımsal yardım edebilecek arkadaşlar yokmu başka ?
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
Donanımsal olmadan yazılımsal yardım edebilecek arkadaşlar yokmu başka ?
-----------------------------yazılımsal olarak silsen bile geri getirilebilir.yakarsan garanti olur bence.