Usb Harddisk"E Yazma Koruması.
-
Arkadaşlar cafenin birinde usb harddiski takıyorum içindekileri okuyabiliyorum ama içine birşey atamıyorum. Adam bunu nasıl yapmış. Bu sorunu nasıl aşabilirim. Teşekkürler.
-
registerde usb storage device diye arat. Değiştirmek istediğin ayarın degerını 1 yap.
-
Kendi makinemde bulamadım. Cafede kesin bulurum değil mi? usb storage device yazıp aratmam yeterli mi yani. Kusura bakma tam tatmin olmak istiyorum.
-
Hoca tam hatırlamıyorum nerden yaptıgımı storage-removable- usb storage diye falan arat işe yoksa seni tatmin etmeyi isterdim yani :)
-
Cafedeki harddiski ele alırsak;
adam sadece paylaşım vermiş ve dosyaları düzenlemenize izin vermemiş gibi görünüyor
yoksa regeditle ilgili bir ayara benzemiyor. -
yns_berk bunu yazdı:
-----------------------------
Cafedeki harddiski ele alırsak;
adam sadece paylaşım vermiş ve dosyaları düzenlemenize izin vermemiş gibi görünüyor
yoksa regeditle ilgili bir ayara benzemiyor.
-----------------------------
bir cafeci olarak dediğinin doğruluğunu teyit ediyorum sadece ağda paylaşıma açılmış ağ kullanıcıları dosyaları değiştirebilsin seçeneği seçilmemiştir -
arkadaslar bıraz acarmısnız nerden yapılıyor bu ayar pekı?
-
Yanlış anladınız ya da ben yanlış anlattım. Usb harddisk benim diskim. Onu ben götürdüm cafedeki bilgisayara taktım. Film alacaktım kendi belleğime. Ama disk yazmaya karşı korumalı dedi. Hal bu ki yok öyle birşey. Belleğimden kaynaklanan bir şey değil. Osizin dediğin paylaşım olayı falan ayrı bişey zaten. Cafeci bilgilerin çalınmasına karşı böyle bir şey yapmış.
Mesela masaüstüne bi doc oluşturmuştum. Onu da atarken aynı hatayı veriyor. Disk yazmaya karşı korumalı diyor. Teşekkürler.
-
USB ni Biçimlendir . aynısı benimde başıma gelmişti :)
-
Usb de hata yok arkadaşım. Anlatamıyor muyum. Cafeci usb belleklere yazmayı yasaklamış. Nasıl iptal edebilirim? Nasıl yazabililirim? Onu soruyorum. Yardımlarınız içinteşekkür ederim.
-
Nurky-kafecinin şifresi var mı ?
philist-yok
Nurky-kafeci şifreyi veribilirmi?
philist-hayır
Unutmadan Ha
Cafe programı yeni kurulmussa :
ben yükledim kullandım ordan biliyorum...
K.adı : TinaSoft
Şifre : EasyCafe
veya
k.adı : Easycafe
şifre : tinasoft