Üslere El Konsun ABD Defolsun..
-
Abd ve Ab ülkeleri gün gectikce ..Adana - incirlik üssü ve diger kiralanan ..üslerden PKK ya Barzaniye yapilan yardimlarin devam etmesi dogrultusunda daha nice ..vatan evladi sehit olacak ..genelleme yapacak olursam %95 partilerin tüzüklerinde ..Abd ve Ab ile stratajik ortaklik pesinde..
esbaskanliga aday bazi partiler ..CHP , MHP , AKP
ABD ye ve AB'ye karsi ..bazi siyasi Partilerden olan ..ve en dogru yolu izleyenlerden olan İşçi Partisini incirlik üssüne yaptigi "İncirlik'e El konsun Amerika Defolsun" mitingini gönülden destekliyorum
bunun yani sira ... "Bagimsiz Türkiye Partisi" Ab ve Abd ile ..iliskilerini kesecegi hususunda verdigi vaatte desteklememek elde deil..
Sizin görüslerinizi de aliyim dedim??
-
Büyük Orta Dogu Projesini Destekleyen esbaskanlar : Deniz Baykal , Devlet Bahceli , Tayyip Erdogan vs...
Karsi cikanlardan ise Gündeme yakin ..ve bilinen "Dogu Perincek" ve "Haydar Bas" var
-
o değilde işçi partisi sölüodu bunu ama poltik şeyler ha diyince olmaz mutlaka bi çıkar söz konusudur , at diyince atılmaz D:
-
Çok sağlam adamlarmış.Birisi apoyla kol kola gezmiş.Şimdi sahte milleyetçilik yapıyor.Öbürüde sahte şeyhlikten,harem kurmaktan herşeyden sabıkalı zaten.Bunlara vereceğime Akpye veririm daha iyi.
-
doğu perinçek denen zibidiye bak ya nasıda rol yapıyo : )
-
başlık "küresel ısınma sabrımızı taşırma" tadında olmuş yorum yapası gelmiyo insanın :D
bu arada İP nin yaptığı göstermelik şovlara inanmayın.
o ipnelerin derdi pkk ya yapılan yardımlar değil amerika.
yoksa canlarına minnet
-
Doğu Perinçek Türkiyenin sayılı En kaliteli adamıdır. Hakaretleri aynen geri iade ediyorum ;) Öyle bir adamki Türkiyedeki her pislikten haberi olan bir adamdır. Ulusal Kanal ın sahibidir , pislikleri herşeyi her gün yüzbinlere açıklamaktadırlar. tayyip pisliklerini açıklayarak halkı aydınlatmıştır. akp taraftarlığı yapmayın allahın şeriatçı ampül tayyipi kapak oldu zaten gül ohh hahhaha.
-
baya bi kaliteli.baksana ne kadar elit yerlere ve elit insanlara takılıyo : )
-
Çok sağlam adamlarmış.Birisi apoyla kol kola gezmiş.<--
arastirmadan Abuk zubuk yazi yazan arkadaslari siddetle kiniyorum ...sizlere diyecek 2 satir kelimem ..var
birazcik arastirin ..Haydar Bas hakkinda ..cok detayli bir bilgim olmasada ..
inanin Dogu Perincek ..sizin dediginiz ..gibi ..bi insan deildir ..arastirdiktan sonra Yazilarinizi Edit'leyeceginizden ..süphem yok birazda olsun mantikli düsünürseniz tabi ..ki..insanlari ..lekelemenin lüzumu yok !
-
nesini araştırcam kardeşim.türk solu dergisinde çıkan resimler bunlar.
doğu perinçek'e sorsan uzlaşmaya gitmişti.katille neyi uzlaşacak a.k ? -
Allahınızıo severseniz bu resmi açıkladığı yazılarını okuyun Doğu Perinçeğin , bunların hepsi ampül tayyipin hakaretleridir , Doğu Perinçek bu resmi açıkladı hatta kendisi verdi basına , hayatı boyunca bir kez Gazateci !! sıfatı ile buluşup röportaj yapmıştır. Gidin fetoculara ak partri şeriatçılarına sataşın bilip bilmeden bir resimle bu yargı nedir ?
Sıktı tabi yüzbinleri sokağa toplayan yürüyüşler Cumhuriyte Mitingleri ampülleri sayın sayın komik :D Görecez seçimlerde ;)