Üst Düzey Yapay Zeka: Transcendence
-
magnet:?xt=urn:btih:65babe2f3fe49434deb9216ccd30994b507645b7&dn=Transcendence+%282014%29+1080p+BrRip+x264+-+YIFY&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.openbittorrent.com%3A80&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.publicbt.com%3A80&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.istole.it%3A6969&tr=udp%3A%2F%2Fopen.demonii.com%3A1337
-
bu film mükkemmel bir konunun nasıl çöp haline getirilebilineceğinin bir örneği,
---spoiler---
şu kasabada tesis kurmalarından sonra en güzel bölüm başlıyo demiştim en sıkıcı bölüm orda başlıyormuş.
-
geçen 15 dk baktım sıkıldım kapattım bu gece izleyim bakım
-
başroldekiler olmasa film beş para etmez.
-
Aslında filmin mantığı çok güzel, oyuncularda bir o kadar iyi. sanırım senaryo yetersiz kalmış...
-
Yakinda izlerim
-
"Her" filmini izleyin, psikolojik içeriklidir çoğunlukla ama yapay zeka konusunun insanlar üzerindeki etkisine çok süper değinir.
-
Abi saçma diyen adamın ya yapay zekaya ilgisi yoktur yada ne biliyim yani :d filmi iftardan once izledim çok iyiydi hele uzun zamandır böyle bilim kurgu görmedim yani Hastası olduk :) Acaba dedirtmedi degil sonu mutlu bitiyor bazı kavrıyamadığım noktalar oldu tabi spoiler olmasın izleyenlerde aynı kanıda olucaklardır gerçekten bu kadar ileri gidebilirmiydi bir yapay zeka tartışılır tabi ama kısmet helebi kuantum bilgisayarlar bi gelsinde :D
-
bence de senaryo daha iyi olabilirdi. bu arada bence simon her den daha iyi bir film.
-
tagext bunu yazdı
bence de senaryo daha iyi olabilirdi. bu arada bence simon her den daha iyi bir film.
sim0ne filmini mi diyosun hacı al pacino falan vardı?
ikisi hikayenin işlenişi olarak uzaktan yakından alakalı değil, biri medya için sahte insan yaratıyor, ötekisi kendi hayatı içinkomedi olarak sim0nu tercih ederim ama tutup da sim0ne'a psikolojik içeriği var diyemezsin şimdi