Üstat Lar Programdilini Örenmek İçin Hangi Programdan Baslamalıyım
-
üstat lar programdilini örenmek için hangi programdan baslamalıyım basta linüxe gecmelimiyim unix calısmaları yeterli olur mu en uygun program hangisi olabilir buu baya bi arastırdım ama fikir bulamadım programlama diline nerden baslasam ipin ucunu bi yakalıya bilirmiyiz vakit gecmeden yardımda bulunanlara tsk ederim ellerinize sağlık
-
ACCESS le basla kardes neden ACCESS dersen soylıyım
ACCESS TÜRKÇE DÖKÜMANLARINI ANLAYABİLİRSİN KENDİ İÇİNDEN OKUYABİLİRSİN ÖRNEK PROGRAM ÇOK BULURSUN OFFİCE İÇİNDE OLDUĞU İÇİN HER YERDE BULURSUN VE ACCESS TAMAMEN VİSİAL BASİÇ KODLARI İLE YAZILMAKTADIR. ACCESİ ÖĞRENDİĞİNDE ZATEN VİSUAL BASİC İN ÇOĞUNU ÖĞRENMİŞ OLACAKSIN
-
Bu soru daha once cok soruldu, ne yapmak istedigine gore degisir cevabi
-
surejhack bunu yazdı:
ACCESS le basla kardes neden ACCESS dersen soylıyım
ACCESS TÜRKÇE DÖKÜMANLARINI ANLAYABİLİRSİN KENDİ İÇİNDEN OKUYABİLİRSİN ÖRNEK PROGRAM ÇOK BULURSUN OFFİCE İÇİNDE OLDUĞU İÇİN HER YERDE BULURSUN VE ACCESS TAMAMEN VİSİAL BASİÇ KODLARI İLE YAZILMAKTADIR. ACCESİ ÖĞRENDİĞİNDE ZATEN VİSUAL BASİC İN ÇOĞUNU ÖĞRENMİŞ OLACAKSIN
Acces programlama dili deil office uygulamasıdır dostlar , acceste yaptıklarınıza program derseniz programlamaya hakaret etmiş olursunuz -
en basitinden pascal la başlasan iyi olur en azından programlama nın mantığını öğrenmiş olursun. sonra visual basic çok kolay gelecek sonra c'ye geçersin :D
-
bencede pascalla başla ilk önce programlama mantığınıöğren visual basice geç sonra ondan sonrada c ile devam et bende şuanda c öğreniorum :)) sana şimdiden başarılar...
-
ya direk diorm ki C den baslamak da iidir...
hazir insanda oorenme gazi varkene :)
-
Giriş seviyesi olarak VB6 veya Delphi den başla.Zaten bunlardan birisini çok iyi öğrenirsen başka birşeye ihtiyaçın kalmaz.
C diyen arkadaşlarada çok gülüyorum ama illa kasarım diyorsan başlanğıç için Borland C++ Builder iyidir.
Tavsiyem, C++ yerine C# veya J# dır ki, öğrenmesi ve yazması çok daha zevkli ve kolaydır. -
Pascal'la başla , Deplhi ile devam et
sonra keyfine göre Visaul Basic , C++ , Java , Oracle Asp , Asp.net Php vs.. takıl kafana göre
ama başlangıç olarak Pascal Derim.
-
dostum , direk java ile başla ve daha sonra c++ i kap gerisi boş......... Küçük bir yerde işe girmeyi planlıyosan da .NET öğrenmeye bak
-
daha önce sorulmuştu bu soru bende C den başla demiştin c yi kaparsan herşeyi kaparsın demiştim ama yanlış söylemişim orada HOLY çok güzel cevap yazmıştı...burada olduğu gibi...ne yapmak istediğini yazarsan daha iyilir...