folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Üstat Lar Programdilini Örenmek İçin Hangi Programdan Baslamalıyım



Üstat Lar Programdilini Örenmek İçin Hangi Programdan Baslamalıyım

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hakanday
    hakanday's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek
    üstat lar programdilini örenmek için hangi programdan baslamalıyım  basta linüxe gecmelimiyim unix calısmaları yeterli olur mu en uygun program hangisi olabilir buu baya bi arastırdım ama fikir bulamadım  programlama diline nerden baslasam ipin ucunu bi yakalıya bilirmiyiz vakit gecmeden yardımda bulunanlara tsk ederim ellerinize sağlık
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    surejhack
    surejhack's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek

    ACCESS le basla kardes neden ACCESS dersen soylıyım


     


    ACCESS TÜRKÇE   DÖKÜMANLARINI ANLAYABİLİRSİN   KENDİ İÇİNDEN OKUYABİLİRSİN   ÖRNEK PROGRAM ÇOK BULURSUN  OFFİCE İÇİNDE OLDUĞU İÇİN  HER YERDE BULURSUN   VE ACCESS TAMAMEN  VİSİAL BASİÇ KODLARI İLE YAZILMAKTADIR.  ACCESİ ÖĞRENDİĞİNDE  ZATEN VİSUAL BASİC İN ÇOĞUNU ÖĞRENMİŞ OLACAKSIN  


     


     


    --
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2002
    Erkek
    Bu soru daha once cok soruldu, ne yapmak istedigine gore degisir cevabi

    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLegaLL
    iLLegaLL's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Ağustos/2005
    Erkek
    surejhack bunu yazdı:



    ACCESS le basla kardes neden ACCESS dersen soylıyım


     


    ACCESS TÜRKÇE   DÖKÜMANLARINI ANLAYABİLİRSİN   KENDİ İÇİNDEN OKUYABİLİRSİN   ÖRNEK PROGRAM ÇOK BULURSUN  OFFİCE İÇİNDE OLDUĞU İÇİN  HER YERDE BULURSUN   VE ACCESS TAMAMEN  VİSİAL BASİÇ KODLARI İLE YAZILMAKTADIR.  ACCESİ ÖĞRENDİĞİNDE  ZATEN VİSUAL BASİC İN ÇOĞUNU ÖĞRENMİŞ OLACAKSIN  


     


     




    Acces  programlama dili  deil office uygulamasıdır dostlar , acceste yaptıklarınıza program derseniz programlamaya hakaret etmiş olursunuz

    ~~~Knowledge is power and not free~~~
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecmis Olsun
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2005
    Erkek
    en basitinden pascal la başlasan iyi olur en azından programlama nın mantığını öğrenmiş olursun. sonra visual basic çok kolay gelecek sonra c'ye geçersin :D

    Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ekim/2002
    Erkek
    bencede pascalla başla ilk önce programlama mantığınıöğren visual basice geç sonra ondan sonrada c ile devam et bende şuanda c öğreniorum :)) sana şimdiden başarılar...

    la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek

    ya direk diorm ki C den baslamak da iidir...


     


    hazir insanda oorenme gazi varkene :)

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Aralık/2003
    Erkek

    Giriş seviyesi olarak VB6 veya Delphi den başla.Zaten bunlardan birisini çok iyi öğrenirsen başka birşeye ihtiyaçın kalmaz.
    C diyen arkadaşlarada çok gülüyorum ama illa kasarım diyorsan başlanğıç için Borland C++ Builder iyidir.
    Tavsiyem, C++ yerine C# veya J# dır ki, öğrenmesi ve yazması çok daha zevkli ve kolaydır.


     


     

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Şubat/2005
    Erkek

    Pascal'la başla , Deplhi ile devam et


    sonra keyfine göre Visaul Basic , C++ , Java , Oracle Asp , Asp.net Php vs.. takıl kafana göre


    ama başlangıç olarak Pascal Derim.


    dünya yan geldi. dalganıza bakın...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PheniX
    PheniX's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2005
    Erkek
    dostum , direk java ile başla ve daha sonra c++ i kap gerisi boş......... Küçük bir yerde işe girmeyi planlıyosan da .NET öğrenmeye bak

    Ne Hasta Bekler Sabahı, <br> Ne taze ölüyü mezar, <br> Ne de Şeytan bir günahı, <br> Seni Beklediğim Kadar.... <br> <br>
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    daha önce sorulmuştu bu soru bende C den başla demiştin c yi kaparsan herşeyi kaparsın demiştim ama yanlış söylemişim orada HOLY çok güzel cevap yazmıştı...burada olduğu gibi...ne yapmak istediğini yazarsan daha iyilir...

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 1934 Toplam Mesaj: 13