Üstün Zekalı Mısınız ?
-
Bu test Japonya"da 150 yıl sonra uygulanacak olan işe alma ve zeka seviyesini tespit etme yöntemidir. Bu testi geçenlerin mükemmele yakın insanlar oldukları kabul edilmektedir :)
Test baştan sonra iyi okuyun ve en ufak ayrıntıyı kaçırmamaya özen gösterin.
Zeka Testi Sorusu :)
Zamanın birinde çok eski zamanlarda bir komutanın telefonu dinlenip huzura getirilir. Ve telefon kayıtları ona verilerek istifasına sebep olunur.
Komutan bu duruma içerlemiştir. Bu dinlemelerin hukuka aykırı olduğunu söyler.
Hemen yetkililerden açıklama gelir.
Genelkurmay : ( O zamanki askeri teşkilatın başı): Birileri dinledi ve bunları bize getirdi.
MİT (o zamanki istihbarat teşkilatı): Ben dinlemedim, der.
Polis( o zamanki iç güvenlik): Ben de dinlemedim, der.
Türk Telekom: "Bana böyle bir dinleme talebi gelmedi,der..
(Türk Telekomünikasyon A.Ş Genel Müdürü Paul Doany )
Sizce dinleme işini kim yapmıştır ve bu devletin sonu hakkında ne düşünüyorsunuz?
İyi düşünün !! :) -
derin ve vahim bi soru...
-
Telekom talep gelmeden dinlemiş :D
-
Japonya'da işsizlik artmış :))
-
japonyada TÜRK telekomun ne işi var?
-
Cok eskı zamanlarda Telefon yokturç
Türk telekom degıl Japon Telekom dınlemıstır. MİT ın de olayla alakası yoktur. Japon ıstıhbarat teskılatı yapmıstır. -
burası Türkiye olur böyle şeyler :))
-
burası Türkiye olur böyle şeyler :))
-
Bence de çok eski zamanlarda telefon yoktr.Telefon olmadığına göre de dinlenmesi mümkün değildir...
-
Cep telefonu mu yoksa ev mi hangisi bu bir ayrıca o zmnda telde yok kontrde yok doğal olarak o zmn kızda yok aşk yok bi bok yok skrm banane ya asıl düşünülmesi gereken şey telefonsuz bu insanlar ne yapıodu a.q nasıl kız tavlıolar en önemliside nasıl tel sapıklığı yapmadan vakit geçiriolardı? Ahanda buna cvp istiorum...Sttr lan da diebilirsiniz:D
-
ama test 150 yil sonra yapilcak diyor yani buzamanlar ozaman eski zamanlar olacak ;d
bence turktelekom talepsiz dinledi :d sacma bir soru turk telekomun ne isi olur japonla cinliyle :d
Toplam Hit: 1940 Toplam Mesaj: 12