Ütopyalarımızı Paylaşalım Bakalım Nasıl İlginçlikler Olucak
-
Evet sayın müritler birçok filozofun ütoplayalarını okumuşunuzdur mutlaka sizlerinde ütopyalarınız wardır burda paylaşırsanız çok sevinirim hemde eğlenceli olur aynı şekilde içimizde çok iyi düşünen arkadaşlarımız var bilhassa onların ütopyalarını merak ediyorum
-
iyilerin gercekten iyi kötülerin gercekten kötü oldugu bir yer isterdim...fantasy dünyalarında bu bir nebze mevcuttur hatta...oradada iyilerin icinden kötü, kötülerin icinde iyi(örn:drizzt) cıkabilir fakat bu daha azdır...günümüzde kime güvenecegin,nerden kimin cıkacagı,o kişinin iyi bir karaktere mi kötü bir karaktere mi sahip olduğu belli olmaz(yıllardan beri tanıdıgın biri bir şey ugruna kazık atabilir yada hic beklemediğin biri sana sahip cıkmış olabilir) ve bu güvensizlik ortamı verimliliği ve elverişi düşürür...
-
Tommaso Campanella'nın Güneş Devleti ütopyasına benzer bi ütopya kişilerin kendini sanata vs. vermesi günlük 4 saatlik çalışma ama eş vb. konularda yönetimin hakkının olmamasını isterdim...
-
herkesin linux kullandığı bi dünya hiçte fena olmaz hani :D
hee bi de cıbıl cıbıl gezincek herkez bööle, önüne gelene dalcan ((:
-
milliyetlerin inançların ve paranın önemini kaybettiği bir insanlık devleti isterdim
-
cem uzanın başbakan olduğu bir ülke :) ya da iğnelerin insanlara kaçmadığı bi hastane :|
-
Herkesin at gibi çalıştığı bi dünya... Ben dahil...
-
ayrıntıya girelim beyler hikayeleştirelim :D uçurun okuyucuları ütopyalarınıza
-
mavi bir ırmakta yol alan, sessiz bir düş gemisi...
-
Herkesin birbirini sevdigini- saygi gosterdigi, ve destekledigi bir dunya.
-
sAdece Beşiktaşlıların olduu bi dünyA.
Toplam Hit: 8822 Toplam Mesaj: 62