Uyananlar
-
saadet zinciri gibi bişi. milleti zitan zitana :)
-
alayınızın a.q lan
Hepiniz yalansınız :)
Yok öyle yok böyle psikolojik oyunlarla insanların aklını yıkamaya kalkarsınız..
Öncelikle çakala bakın :)
Farkettiyseniz ilk başta yüzünü gösteriyor sonra kendi resimlerini ? NEdenmi...?
Çünkü bu bi senaryo..Bu yazıları kağıttan okuyorlar.Zaten ses tonundanda anlayacaksınız:)
Titan zincirinden bile daha tehlikeli bu adamlar..
Sen şu kadar para vereceksin. Sonra şu kadar adam bulacaksın şöyle böyle..
ALKAYI HİKAYE........
-
ben bu kızı bi yerden tanıyorum ama hadi hayırlısı :S
-
uahahaha :D netten satış yapmayı bile becerememiş ve "bişey" bulmuş sonra evler arabalar dünya turları :D hassktr ordan
-
1:00 daki herif holy'mi ben mi benzettim :W
-
Bence Gercek Olma İhtimali%70 adamın ses tonu sade gerçek ve öz hele bu teknoloji çağında internet ve bilim gibi konularda para akışı ve sistematik dağalım çok fazla arkadaşlar şu pc başına sadece oturup oyun yada sohbet amaçlı takılmayın:S
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
uahahaha :D netten satış yapmayı bile becerememiş ve "bişey" bulmuş sonra evler arabalar dünya turları :D hassktr ordan
-----------------------------+1
-
Kısa yoldan para kazanmak dedinmiydi kimin ilgisini çekmez ki hele ki Türkiye'de.
İnsanımızın yapısında var. Benim bile birden ilgimi çekti o derece :).
Ama gelin görün ki kolay para kazanama vaadi adı altında elindekini bile kaptıranlar var bu memlekette.
Feysde dolaşan kıl olduğum bir herif var durmadan bişeyler anlatıyo kişilik geliştirme ayağına.
Adamı sevmem ama bi lafı vardı;
"Bedava peynir sadece fare kapınanda olur"...
-
<form method="post" action="http://www.aweber.com/scripts/addlead.pl" >Yorumsuz...Not: aweber.com e-mail adresi pazarlama şirketi
-
elminster bunu yazdı:
-----------------------------
Kısa yoldan para kazanmak dedinmiydi kimin ilgisini çekmez ki hele ki Türkiye'de.
İnsanımızın yapısında var. Benim bile birden ilgimi çekti o derece :).
Ama gelin görün ki kolay para kazanama vaadi adı altında elindekini bile kaptıranlar var bu memlekette.
Feysde dolaşan kıl olduğum bir herif var durmadan bişeyler anlatıyo kişilik geliştirme ayağına.
Adamı sevmem ama bi lafı vardı;
"Bedava peynir sadece fare kapınanda olur"...
-----------------------------Ahmet Şerif İzgören :) niye sevmiyosun ki hocam?